Deze pagina is samengesteld na analyse van 80.287 recente reviews uit 4 bronnen.

Ik heb een iMac 27 inch 2020 + numpad magic keyboard aangeschaft voor de prijs van € 2.649. Een dag later zie ik dat bij Mediamarkt exact dezelfde iMac wordt aangeboden voor € 2.339 + € 139 (numpad magic keyboard). Hierop is mijn vraag het verschil in vouchers overeen te komen. Helaas doet Coolblue niet aan de laagste prijs of tegemoetkoming. Dus nu de iMac geretourneerd en opnieuw besteld bij Mediamarkt.

Oculus Quest 2 om 23.55 besteld. Om 10.10 de dag er na stond de postbode op de stoep met mijn pakketje. Dit alles in een vrolijke coolblue doos. Alles voor een lach

Snelle levering zelfs in de kerstdrukte

De dag ervoor besteld nette bevestigingsmail, en de dag erna bezorgd. Dus binnen 24 uur het product in huis. Fijne service!

Via de service nog verjaardagskorting gehad en snel besteld en binnen 2 dagen geleverd. Gewoon top

Snel geleverd Helaas zat er geen doos om mijn aankoop heen. Sticker met adres zat meteen op mijn aankoop; jammer ; het was een kerstcadeau .

Goeie service, volgende dag in huis en op de juiste plek neergezet.

Coolblue, houd zich op alle zichten aan hun belofte; -Alles voor een glimlach.

Soms beetje prijzig. Maar service en levering is echt super top. Leveren op tijden en dagen dat meeste niet eens zullen doen

Snel en accuraat

Op tijd nette jongens en niet te beroerd extra stap te zetten

In de winkel bij Coolblue wordt je altijd ontvangen door een vrolijke medewerker. Je krijgt goed en eerlijk advies. Wanneer producten geleverd moeten worden, wordt er snel geleverd en ook dan met een glimlach.

Ze zijn goed en snel in het leveren van de bestelling die je doet

Boven verwachting snel geleverd en goed concurrerende prijzen erg tevreden

Levering nog sneller dan de lichtsnelheid!

Exact op tijd

Zeer snelle dienstverlening Product werd al binnen 24 uur na bestelling geleverd. Alles volgens afspraak. Vriendelijke bezorger. TOP ga zo door ?

Ook nu weer is mijn pakketje op tijd geleverd, ondanks de drukte voor Kerst en mijn op het laatst bestellen.

Mijn bestelling was ondanks de drukte bij PostNl de volgende dag bij het post agentschap

Snel geleverd. Alles in goede conditie geleverd.

De producten werden, ondanks de kerstdrukte, de volgende dag al geleverd. Keurig belletje 15 minuten voorafgaand aan de bezorging. Producten helemaal naar wens. De cashbackactie lukte niet helemaal, ook hier weer keurig geholpen door de klantenservice!

Netjes alles geleverd. Fijne service

‘s Middags een e-reader besteld en 20 uur later was die netjes verpakt al binnen. Top toch?!

Super leuk dat er iemand op een fiets onze fifa 21 kwam brengen en keurig op tijd!

Ben heel tevreden met Ed levering en service van coolbleu.

Ik koop mijn electronica het liefste bij Coolblue. De service is altijd goed, de levering snel en de keuze zeer ruim.

Ondanks kerst drukte netje en op tijd geleverd

Statief is zeer gebruikersvriendelijk en functioneel.

Ik kon nog op de 24e snel een cadeau kopen. En deze werd later op de avond nog bezorgd. Mega blij mee en een prima kerst dankzij CoolBlue

Media Markt had na een week een order gecancelled omdat de artikelen niet meer op voorraad waren. Op maandag nog snel bij Coolblue besteld en op woensdag met fietskar en vriendelijke bezorger afgeleverd.nog mooi op tijd voor de kerst! Klasse :-)