2 voor kerst iets besteld. Ik had niet de verwachting dat het tijdig binnen zou zijn ivm met de drukte. De communicatie via de mail gingen soepel, het was erg netjes ingepakt, stevige doos gebruikt, de volgende dag binnen en nog een leuk kaartje erbij ook! Natuurlijk is dit niet alleen te danken aan coolblue, maar ook aan de pakketdienst. Dat terzijde ben ik erg tevreden! Ik vind de humor die gebruikt wordt in de communicatie ook leuk. Het brengt een glimlach op je gezicht en het zegt ook iets over het bedrijf en hun manier van werken.
Een laptop die ter reparatie is gestuurd, is uiteindelijk vernietigd zonder dat ik mijn geld terug krijg. De laptop had duidelijk WIFI-problemen. Het was onmogelijk om met de Asus VivoBook S14-S433JQ-AM143T normaal te internetten of internetradio te luisteren. Tijdens de reparatie was er voortdurend sprake van miscommunicatie door de klantenservice van Coolblue, tot gevolg dat ik nu mijn laptop kwijt ben en zij het geld in hun zak steken. Koop dus vooral niet bij Coolblue! Als producten het goed doen, dan is het allemaal mooi. Maar zodra een product problemen heeft, stuur 'm dan niet voor reparatie. Je bent zo je geld kwijt. Ik las vandaag op internet dat het meer mensen is overkomen. Pas dus op voor deze oplichterspraktijken van Coolblue!
Nieuw huisje voor mijn zelf spulletjes besteld en een wasmachine en tot mijn grote verbazing stond er al een wasmachine dus kon ik hem zonder problemen af zeggen top geregeld
Bezorging v/d bestelde SSD drive was snel en ik kreeg tegelijk een email met een uitgebreide uitleg hoe de drive te installeren. Precies wat ik nodig had. Kon niet beter!
Ik vind de website van Coolblue handig en ik vind het fijn dat al mijn bestellingen bij Coolblue altijd goed gaan. Zeer goede en betrouwbare webwinkel!
Correcte snelle levering. Product was duidelijk omschreven
Telefonisch prima te woord gestaan over product. Snelle levering via leuke pakjesbakfiets. Erg tevreden over product.
De prijzen bij coolblue zijn vaak een van de goedkoopste en daarvoor krijg je een snelle levering en ook goede klantenservice.
Zeer tevreden over de snelle service en de vriendelijke bezorgers. Klasse.
In de winkel is er persoonlijke aandacht met begrip voor minder grote kennis van zaken bij de klant. Bezorging geschiedt waar mogelijk per fiets, in compleet afbreekbare verpakkingen. Erg fijn!
Dit was mijn eerste keer dat ik bij CB wat ging bestellen. Zondagavond besteld en maandag al in huis geweldig . Ga voortaan alles daar bestelen
Fijn dat er veel reviews zijn voordat ik ‘t product aanschaf. Fijne website en voorraad is altijd up to date.
Product goed omschreven en precies wat ik zocht voor een zacht prijsje. Top service, snelle verzending en goed verpakt!
I had forgotten to buy my wife's Christmas present, for my happiness I found a great gift for a very good price at Coolblue, the delivery was made in less than 24 hours. Thanks Coolblue!
Begin van de avond besteld om 9 uur in de ochtend al in huis!
Van bestelling tot levering is het goed geregeld bij Coolbleu.
Snel nog even nieuwe vriezer besteld, super snelle levering, prima geregeld, 15 min. voor aankomst even belletje dat ze onderweg waren, super vriendelijk personeel dat kwam leveren, oude vriezer netjes meegenomen. Zeer tevreden!
Heb voor het eerst bij coolblue besteld en ik moet zeggen: super snel geleverd ondanks de Corona en kerstdrukte! Had ook nog even de klantenservice gebeld omdat ik wat vragen had. Ze hebben me heel vriendelijk geholpen en ook echt in oplossingen met me meegedacht. Super bedankt daarvoor! Tot snel weer ? Hartelijke groeten, Patricia Groos
Bestellen ging zeer makkelijk en pakket kwam aan zoals voorspeld. Top geregeld.
Duidelijke informatie op de site en snelle levering (zelfs op zondag).
Binnen 24 uur geleverd en netjes
En dan door de stromende regen het pakket bezorgen op de fiets???
Op zondagmiddag besteld, maandagochtend gebracht. Op de fiets nog wel! Helemaal perfect.
Je bestelt en zoals aangegeven op de gevraagde dag binnen zonder problemen.
Was op zoek naar een externe harddisk en zag deze bij Coolblue voor een interessante prijs. Meteen besteld en 2 dagen later werd die keurig coronaproof afgeleverd. Zeer goede service
Op de site staat een goede omschrijving van het product, veel keuze om te selecteren op iets dat zo veel mogelijk voldoet aan je wensen, goed advies hierdoor, fijn om reviews te kunnen lezen. Zo besteld en zo in huis. Service met een glimlach!
Snelle en goede service
Samsung Buds+ besteld. Volgende dag geleverd door een biker. Geleved tegen een zeer concurrerende prijs.
Duidelijke website, overzichtelijk, scherpe prijzen en goede service!
Gewoon altijd de beste service!