Al eerder bij deloox besteld onder de naam Superwinkel, alleen maar positief. Nu ook weer, om 20.05 uur besteld andere dag in huis. Eerste keer dat ik er black 212 vip van Carolina Herrera voor mannen heb besteld, heerlijke geur en blijft heel lang hangen.
Ik heb de giftset paco rabanne phantom besteld. Voor 22:00 uur besteld en de volgende dag al in huis. Super snelle levering en goed verpakt.
Hier al vaak besteld.Altijd snel geleverd en goede producten en juiste prijzen.Top bedrijf
Super snelle levering, heel correct! Goede produkten. Goede prijs!
Goede prijs-kwaliteit. Een zeer goede - snelle verzendingsservice. Het was de 1ste keer dat ik bij Deloox had besteld. Ik ben heel tevreden! Zeker een aanrader ;-)
Vrijdag besteld, zaterdag voor 12u in huis. Goed verpakt. Vriendelijke bezorger. Mooie prijzen voor top produkten.
Snel en goed
Hele snelle levering en een top service!
Super snelle levering en heerlijke geur in de Sale!
Veel gedoe met DHL de bestelling was er na een week nog niet! Deloox stuurde de bestelling nogmaals, dit keer na 1 dag ontvangen!
Snelle leverig, netjes verpakt.kortom aanrader!
Super! Snelle levering & fijne pijzen!
Goede service .en snelle levering .En alles goed verpakt Top!
Snelle levering zoals beloofd en scherpe prijzen
Heerlijke Parfum gekocht van Ellie Saab. De volgende dag bezorg. Snelle levering super.
Op aanraden van familie hier iets gekocht en ik ben er zo blij mee! Snel geleverd en nette prijs voor betaald.
Snelle levering. Goede prijs!
Ik had nog nooit van Deloox gehoord. Maar de parfum die ik als cadeautje voor iemand wilde bestellen, was hier veel goedkoper dan bij andere aanbieders en er zat ook nog eens een bodylotion bij! Het werd de volgende dag geleverd, dus ook nog prima service. Voortaan bestel ik parfum altijd hier!
Zeer goede prijs en zeer snelle levering. Prachtig.
Eerste keer iets besteld. Volgende dag in huis. Prima.
Waar de concurrent mij door een internet storing voor iDeal betalen in de steek liet, kwam de voor mij onbekende Deloox.nl met dezelfde mooie aanbieding op mijn pad. Helemaal blij met deze kennismaking en een mooi verzorgde snelle bezorging. Carla
Mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste! Geweldig alles heel duidelijk en snelle service! Zeker een aanrader! 😍
Snel geleverd en voordeliger dan elders , geen gezeur over verzendkosten. Jammer dat ik de geur vooraf niet kan ruiken .
Super snel geleverd en de ook goedkoper dan bij andere winkels!
Exacte en snelle levering. Zeer tevreden!
Dinsdag middag besteld, woensdag in de voormiddag geleverd in België, aan een scherpe prijs, leuke ervaring
Al heeft het een naamsverandering gekregen, blijft de snelle levering helemaal top👍. Fijn om hier online te kopen😃
Dit was mijn eerste ervaring met Deloox.nl en het beviel heel goed. Ik raad iedereen aan, namelijk super service en origineel
Zeer snelle levering. Ook goed verpakt dus je hoeft niet bang te zijn dat het beschadigd. Je word goed op de hoogte gehouden. En de prijs is super! Volgende keer zeker weer bestellen bij Deloox.nl. Zeker aan te raden!
Ik heb al twee keer besteld in de afgelopen weken bij Deloox. Ben heel erg tevreden over de levering en de prijs! Je vind het niet goedkoper 👌