Mooie aanbiedingen, ruime keuze, makkelijke webshop en snelle levering. Top shop 👍🏻
Deloox had gelukkig nog de parfum die overal uitverkocht was. Snelle levering. Top!
Snelle verzending en goed prijs!
Hebben ruime keuze tegen redelijke prijzen. Overzichtelijke site. Snelle levering en goed ingepakt.
Snelle,goede service en je word goed op de hoogte gehouden over het verloop van je pakketje. Hier bestel ik zeker terug
Heel vlotte en nette levering!
Snelle bestelling, afwerking en verzending!
Snelle levering, ruim assortiment en aantrekkelijke prijzen. Al diverse keren hier besteld en super tevreden👍
De dag daarna in jouw bus is niet echt waar. Geef er maar 3 dagen bij. Maar maakt.mij niet echt uit.
Ik bestel alleen nog maar bij de loox. Fijne en overzichtelijke site maar vooral aantrekkelijke prijzen wat soms heel veel scheelt met in de winkel kopen. Ik raad het iedereen aan. Mariska
Top! Snel en goede quality.
Ik koop al jaren bij Deloox altijd snelle leveringen. En altijd net iets betere prijzen als andere webshops. Keurig verpakt en bijna altijd alle formaten parfums op voorraad. Altijd officiële merken in originele verpakking en geen winkeltesters of namaak troep. 😎👌
Een goede ervaring
Prim ervaringen met mijn bestellingen, goede en zeer vlotte afhandeling.
Snelle verzending, snelle levering en geweldige producten
Snelle levering, voor 23:59 besteld volgende middag aangekomen. pakketje was intact en goed verzorgd. goede webshop voor parfums!
Goedkoop en snelle levering van een mooi produkt
Ruim assortiment en snelle levering
Prima prijs en snelle levering!
Pakje correct en supersnel geleverd. Goede prijs! Ik zou hier zeker weer bestellen.
Super snelle levering
Snelle service, goeie prijs
Ik heb nu 2x parfum besteld bij Deloox en dat is beide keren echt super gegaan. Levering was heel snel en de prijzen verschillen enorm met die van de bekende parfumzaken. Sommige parfums hebben wij zelfs nog goedkoper kunnen kopen bij Deloox dan bij de parfumeriezaken in Spanje, waar we in september ‘24 waren, die bekend staan om hun gunstige prijzen.
Snel en goedkoop
Goede prijs en snelle levering.
Snelle en correcte service
Goed service, fair price.
Goedkope prijs en dag erna in België geleverd. Heel tevreden!
De goedkoopste en een snelle levering
Snelle levering en veruit de goedkoopste