Deloox.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 8.322 recente reviews uit 3 bronnen.

Prima prijs en snelle levering!

Pakje correct en supersnel geleverd. Goede prijs! Ik zou hier zeker weer bestellen.

Super snelle levering

Snelle service, goeie prijs

Ik heb nu 2x parfum besteld bij Deloox en dat is beide keren echt super gegaan. Levering was heel snel en de prijzen verschillen enorm met die van de bekende parfumzaken. Sommige parfums hebben wij zelfs nog goedkoper kunnen kopen bij Deloox dan bij de parfumeriezaken in Spanje, waar we in september โ€˜24 waren, die bekend staan om hun gunstige prijzen.

Snel en goedkoop

Goede prijs en snelle levering.

Snelle en correcte service

Goed service, fair price.

Goedkope prijs en dag erna in Belgiรซ geleverd. Heel tevreden!

De goedkoopste en een snelle levering

Snelle levering en veruit de goedkoopste

Goede kwaliteit, snelle levering en zeer goedkoop.

Goede service en de bestelling komt op de afgesproken tijd๐Ÿ˜ helemaal blij met mij aankoop.

Snelle levering eerlijke prijzen

Veeeel voor weinig, lekker goedkoop en snelle levering, en gratis verzending vanaf 30 euro is ook erg fijn

Heel tevreden over, de levering was gelijk ze zeiden de volgende dag inderdaad thuis aangekomen. Ik ga zeker nog bestellen ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Snel en de goedkoopste van alle websites die ik had bezocht.

Woensdag besteld, donderdag in huis! Keurig verpakt, prima winkel.

Aanzienlijk goedkoper en snelle levering

Prettige website. Makkelijk besteld. Snelle levering zoals beloofd.

Goed en snel geleverd, wasde eerste keer dat ik daar bestelde . Zeer tevreden.

Zeer goede service, product was zeer snel geleverd. De prijzen zijn ook zeer scherp.

Goede prijs. Snelle levering en goed produkt.

Bestellen en dag erop in huis. Blij met kiezen van bezorg dienst. Voor Budbee gekozen omdat deze volgens de regels, persoonlijk, correct en zeer vriendelijk geleverd. Bij Dhl kunnen ze daar van leren want de bezorger die wij in onze wijk hebben neemt het niet zo nauw

Altijd vlotte service, goede kwaliteit, zeer tevreden!

Al vaker hier besteld en altijd de dag erna bezorgd! Fijne site voor leukere prijzen ; )

Goede prijs - snelle levering - verzorgde verpakking

Snelle verzending! Bestel hier vaker en altijd goed en snel geleverd

Super ervaring! Eerste keer besteld, en een hele dure parfum dus ik vond het best spannend, maar ik werd heel goed op de hoogte gehouden via e-mail en de volgende dag werd mijn pakketje al geleverd! Ik ga hier zeker vaker mijn parfums bestellen want de prijzen zijn goedkoper dan bij andere winkels en de levering is echt super snel:)

Meer Deloox.nl reviews