Deloox.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 8.352 recente reviews uit 3 bronnen.

Bekeken,gekocht en de volgende dag in huis klaar om te gebruiken. Supersnel en helemaal tevreden voor een goede prijs.

Super service en snel Geleverd heel blij mee

Snel en probleemloos geleverd!

Eerste keer iets besteld, met klarna achteraf betaald. Zeer tevreden!👍

De prijs is altijd goed, levering direct, ben super tevreden dus al jaren klant!

Snelle en super service altijd!

Als je besteld komt het de volgende dag in huis. Dat is heel fijn. Vooral als je op het laatste moment nog een kado nodig hebt. Prima.

Ik bestelde voor de eerste keer online bij SUPERWINKEL. Mijn pakketje 📦 werd keurig netjes op mijn thuis adres afgeleverd . Fijne service Ik beveel AUPERWINKEL aan .

Simpel zeer snel vakkundig ingepakt en altijd helder en duidelijk en altijd dr juiste bestelling Zeer fijne web winkel

Voordelig en goede service: snelle levering!

Superwinkel heeft lekkere geurtjes voor vaak een betaalbare prijs. Heeft ook hele goede aanbiedingen. Is vertrouwd en de bestelling is de volgende dag binnen. Ik heb al regelmatig besteld. Prima webshop.

Snelle levering, prima prijs/kwalteit, gewoon goed

Supersnelle service en authentieke fragrances. Aanrader!

Echt een super winkel! Bijna alles wat ik zoek, hebben ze. Een stuk voordeliger dan lederwerk snelle levering! Altijd tevreden!

Snel en goed verpakt bestelling ontvangen

Ruime keuze. Snelle levering. Goed verpakt.

Ik ben tevreden over de winkel, ik had net een probleem met deze laatste aankoop.

Superwinkel heeft de beste prijzen en ik had na 2 dagen al mn bestelling. Vanaf nu raad ik t aan IEDEREEN aan. Wat een verschil

Voordeligste en snel bezorgd

Goed product en zeer snelle klanten service als er iets mis gaat! Complimenten

Snelle levering, prima verpakt!

Zo goed als 3x in de maand vaste klant. Altijd tevreden. Goede prijzen en snelle leveringen

Grote keuze en super snelle levering.

Goede prijzen, foutje van DHL snel en goed opgelost door superwinkel. Zeer tevreden

Bestellingen en leveringen verlopen heel correct en snel

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Alles perfect de prijs heel goed!

Snel, goede prijs en veel keuze!

Super snelle leveringen. En goed van prijs.👍

Volgens de regels alles op tijd geleverd.Met veel geur en reuk.CHAPEAU!

Meer Deloox.nl reviews