Snelle levering heel tevreden
Goede prijs en kwaliteit verhouding en snelle bezorging ?
Snelle verzending en super makkelijke website! Bedankt
Niets op aan te merken; uitstekend geholpen.
Snelle levering en prima product . Kleine meid is super blij met de make up koffer .
Is zeker aan te raden ,top
Alles verlopen zoals verwacht, bestelling en levering perfect in time en superprijs.
Ik heb een damesgeur bij jullie op de website besteld. De prijs waar jullie het voor aanbieden ligt aanzienlijk lager dan in de winkels. Heel verassend. Ook de snelle levering is gezien alle Covid-19 perikelen top. In de toekomst ga ik zeker meer bestellen via jullie site.
Vind het een lekkere geur die na zeker een paar uren nog steeds sterk te ruiken valt.
Makkelijk bestellen, duidelijke informatie over bezorging, goede prijs
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Snelle levering en super service
Super netjes en snel
Goede en snelle levering, prijzen zijn ook super. Al met al goede webwinkel
Prijzen zijn goed en de levering snel en zonder problemen
Het was perfect werk en snel levering
Ondanks dat de website lastig vindbaar is erg tevreden over de snelle afhandeling van mijn bestelling!
Ik heb bij jullie voor de 1ste keer de dagcreme van shisheido en een parfum van Givency gekocht! Snelle levering, alles goed verpakt en niet te vergeten: wat een mooi prijsverschil met de winkel waar ik vroeger mijn spulletjes kocht! Ik weet het nu wel! ☺️ Er zijn geen staaltjes in het pakketje maar door de vele centjes die ik heb uitgespaard, kan ik gerust een nieuw flesje kopen. Zo hebben de vrouwtjes altijd wel een uitleg ?. Jullie hebben er een tevreden klantje bij! Dank je wel Superwinkel! ?❤️
Goede en snelle bezorging en service.
Het is een snel en makkelijk online bestellen. Komt op tijd en precies wat je heeft gekozen.
Bestelling volgende dag in huis, netjes ingepakt op mijn verzoek, op tijd geleverd.
Goede ervaringen met Superwinkel waar ik meedere geuren heb besteld. Dit met name vanwege de scherpe prijzen. Inmiddels is binnen het deel waarin ik zoek de prijs substantieel hoger geworden (lees >€ 10 - €15,- ) waardoor ik veel minder bestel. Jammer. Snelheid levering e.d. verder prima.
Fijne site, goede service. Binnen 1 dag in huis, netjes ingepakt.
Superwinkel.nl is echt supermakkelijk en supersnel. Een overzichtelijke site waar je heel eenvoudig je keuze kunt maken uit een enorme verscheidenheid aan producten maakt het winkelen bij superwinkel heel prettig. De dag na de bestelling hadden wij het product al in huis. Netjes verpakt en niets op aan te merken! Zodra wij weer een lekker geurtje willen, bestellen wij dat uiteraard weer via superwinkel.nl.
Snelle levering meteen de volgende dag! Super!
Super goedkoop en het is de echte parfum, Werd vriendelijk te woord gestaan toen ik belde om mijn twijfels. 16.00 uur besteld en de andere dag 11.30 uur had ik het in huis?
Voor het eerst via Superwinkel een bestelling gedaan. Ik kon kiezen voor levering via de post of afhalen bij een afleverpunt. Dit vind ik prettig. De levering was snel binnen. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden wanneer de bestelling opgehaald kon worden. Prettig ervaren en een aanrader.
Super snelle levering Voor een mooie prijs
Snelle levering. Perfecte prijzen
Het product bevalt me prima