Deloox.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 8.352 recente reviews uit 3 bronnen.

Goedkoopste prijs, snelle levering, goed verpakt. Ik ben erg tevreden!

Zeer goede ervaring en snelle bezorging

Makkelijk bestellen volgende dag in huis . Superrrr

Ben zeer tevreden 😊

Mooie producten , mooie prijzen en prima bezorging via DHL servicepunt! Ben zeer tevreden!

Top website, goede selectie en nog betere prijzen. Super blij mee altijd!

Snelle levering, goed ingepakt. Ik ben super tevreden!

Op donderdagavond besteld, vrijdagochtend ter plaatse. Sneller is bijna niet mogelijk. Super!

Aanrader snelle levering en top korting of acties op top product merken van letterlijk A t/m Z

Zeer correct ,zowel snel bestellen als aflevering.

Super snelle verzending! En de parfums ruiken super

De bezorging is voor de 2e maal dramatisch , pakket wordt automatisch geretourneerd om onbekende reden door bezorgdienst

Juist geen 10 omdat bpost eigenlijk een dag te laat was.Deloox.nl : krijgt van ons een 9,80 . Gemakkelijk , snel en zeer goed.

Bestelling gedaan ( mooie prijsjes), bevestiging ontvangen. Helaas maar waar ging de bezorging met DHL mis,(grrr) en niks mogen ontvangen helaas! Contact opgenomen met deloox. Deze heeft na hun onderzoek mij een nieuwe zending gestuurt. Goed geregeld, en een tip: Laat bestellingen van deloox en van dit soort producten bezorgen bij een afhaalpunt. Dit heeft deloox daarna zelf gedaan. Ook fijn email contact gehad.

Snel in huis juiste product

Snelle levering goede verpakking vandaag besteld morgen in huis Top!

Snelle aflevering en het parfum ruikt lekker

Heel snel en goede kwaliteit

Lang gezocht naar mijn favoriete parfum, en nu eindelijk eens voor een fijne prijs gevonden! Snel verzonden ook,dus ik ben tevreden.

Snelle en correcte levering. Producten aan zeer interessante prijzen. Geef het zeker door aan familie en vrienden

Snel geleverd, zeer scherpe prijzen.

Goede prijs en vlugge levering

Top website, makkelijke interface, super prijzen - heb 4 winkels afgezocht maar mijn product was nooit zo goedkoop gelijk bij hun! Zeker een aanrader en vanaf nu mijn vaste winkel

Hele mooie aanbiedingen en goede service. Deloox maakt mijn parfumverslaving net iets makkelijker! Ga zo door Deloox.

Gebruiksvriendelijke site. Heel mooie promoties en aantrekkelijke prijzen. Zelfs iets oudere parfums zijn hier nog te vinden. 1 minpuntje : op de site beweren ze voor België: "Voor 21h besteld, de volgende dag je bestelling in huis". Bestelling om 20h30 doorgestuurd en pas 2 dagen later geleverd. Al is dat ook geen drama natuurlijk.

Perfecte prijs en snelle levering zoals beloofd.

Heel betrouwbaar en snel geleverd

Snelle levering, product zials gevraagd en voorgesteld

Mooie product en werd snel geleverd! Ik ben zeer tevreden!

Gebruiksvriendelijk site Goedkope prijzen Mooie aanbiedingen Snelle levering Goed verpak Erg tevrede

Meer Deloox.nl reviews