Super! Makkelijk besteld en snel binnen. En de geur hmmmm heerlijk en origineel! ๐ฅฐ
Ik zou een korting krijgen o.b.v. 15jarig bestaan.Bij de bestelling nergens terug te vinden waar je deze kortingscode kan ingeven. Klantendienst gemaild maar tot nu toe geen enkele reactie.Levering en bestelgemak: prima!
Besteld,betaald en de volgende dag al kon ik het afhalen bij mijn afhaalpunt.Degelijk verpakt.Blij mee! Ga zo door Deloox.
Snelle levering, goede prijs, prettige site
Bestelling inpakken en levering zeer snel en goed ntegen conccurerende prijs1๐
Geen enkel negatief punt. Snelle levering en veilig verpakt
Snelle levering een mooi prijs
Snelle levering, netjes verpakt. Precies zoals het moet zijn.
Ik heb 5 parfums besteld. Alles werd snel geleverd en van uitstekende kwaliteit. De beste prijzen en constante kortingen op producten.
Snelle service en laagste prijs
Makkelijk te vinden en te bestellen, snelle levering volgende dag al in huis, goed verpakt๐คฉ
Prima eerste ervaring! Correcte, erg snelle levering, tegen scherpe productprijzen! Dit wordt een blijvertje hier ๐
Goedkoopste prijs, snelle levering, goed verpakt. Ik ben erg tevreden!
Zeer goede ervaring en snelle bezorging
Makkelijk bestellen volgende dag in huis . Superrrr
Ben zeer tevreden ๐
Mooie producten , mooie prijzen en prima bezorging via DHL servicepunt! Ben zeer tevreden!
Top website, goede selectie en nog betere prijzen. Super blij mee altijd!
Snelle levering, goed ingepakt. Ik ben super tevreden!
Op donderdagavond besteld, vrijdagochtend ter plaatse. Sneller is bijna niet mogelijk. Super!
Aanrader snelle levering en top korting of acties op top product merken van letterlijk A t/m Z
Zeer correct ,zowel snel bestellen als aflevering.
Super snelle verzending! En de parfums ruiken super
De bezorging is voor de 2e maal dramatisch , pakket wordt automatisch geretourneerd om onbekende reden door bezorgdienst
Juist geen 10 omdat bpost eigenlijk een dag te laat was.Deloox.nl : krijgt van ons een 9,80 . Gemakkelijk , snel en zeer goed.
Bestelling gedaan ( mooie prijsjes), bevestiging ontvangen. Helaas maar waar ging de bezorging met DHL mis,(grrr) en niks mogen ontvangen helaas! Contact opgenomen met deloox. Deze heeft na hun onderzoek mij een nieuwe zending gestuurt. Goed geregeld, en een tip: Laat bestellingen van deloox en van dit soort producten bezorgen bij een afhaalpunt. Dit heeft deloox daarna zelf gedaan. Ook fijn email contact gehad.
Snel in huis juiste product
Snelle levering goede verpakking vandaag besteld morgen in huis Top!
Snelle aflevering en het parfum ruikt lekker
Heel snel en goede kwaliteit