Top service duidelijk lekker goedkoop strakke site alles is zichtbaar en duidelijk snelle Jelle
Snelle bezorging en goed verpakt!
Fantastisch producten zijn de helft goedkoper, keurig verpakt en snel geleverd
Super snel geleverd ?
Werd binnen 1 dag bezorgd. Heel prettig. Ga het zeker aan anderen aanbevelen.
Tot nu toe alle gewenste artikelen gevonden in jullie web shop en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Leveringen zijn altijd op tijd en keurig verzorgd, zelfs tijdens de feestdagen. Jullie geven de parfumerieën t nakijken, maar ik ben er blij mee??
Goede website, snelle service
Het is de eerste keer dat ik heb besteld bij superwinkel en ik kreeg mijn producten gelijk de volgende dag! Ik heb de spullen die ik wilde vergeleken met andere winkels en sites en Ik kan je zeggen dat de producten veel goedkoper zijn dan andere sites en winkels nergens vind je het goedkoper!
Snel - gemakkelijk en vooral goedkoper
Verrast dat inderdaad mijn pakje al de dag na mijn bestelmoment werd geleverd ?
Alles ging prima.
Superwinkel is supergoed supergoedkoop en superbetrouwbaar!
Eerste keer besteld en meteen tevreden. We zullen er zeker vaker gaan bestellen. Fam. Kandemir
Bizar snel en zorgvuldig geleverd, dik tevredenen als je het mij vraagt!
Alles wat ik nodig had was voorradig tegen een competitieve prijs. Eenvoudig en gebruikersvriendelijk
Super snelle levering. Ben zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar.
Ondanks de drukte bij webwinkels en postbezorgers super snel geleverd!
Een artikel besteld, het zou 3 tot 5 werkdagen duren alvorens ik het in huis zou hebben. De volgende dag werd het artikel al thuis bezorgd. Top!
Parfum gekocht, een stuk goedkoper dan in de winkel hier in de stad. En het was er de volgende dag al.
100% orginele parfums. Goede service! Vriendelijk personeel. Diverse keren parfum gekocht bij deze webwinkel en altijd goede ervaringen gehad. Pakketjes waren altijd netjes verpakt en op tijd geleverd. Beste webwinkel waar je orginele parfum kan kopen tegen een zeer voordelige prijs. Zeker doen!
Breed assortiment, A-merken, snelle levering conform aankondiging, duidelijke administratieve verwerking, kortom twee uitstekende ervaringen! Enige tip die ik heb: het zoekscherm bij parfums bevat op mijn telefoon bijna zestig pagina's. Het zou praktischer en overzichtelijker zijn om meer producten op een pagina te plaatsen.
Op donderdagnamiddag besteld, ‘s anderendaags om 12 u al in mijn handen. Correcte informatie.
Snelle service en superrijken!
Ik bestelde parfum die minder dan de helft kostte om 20.15u en deze werd de dag erna voor 12 u geleverd! Super service!
Snelle levering, echt een lichtpunt in deze sombere tijd!
De winkel heet niet voor niets Superwinkel. Snel, voordelig. Niets op aan te merken!
De door ons bestelde parfums werden de volgende dag al geleverd. We zijn erg tevreden met de wijze van levering. Houden jullie adres in ons bestand bestellen zeker nog eens en geven jullie webwinkel door aan bekenden en vrienden. ?
Moeilijk te krijgen, bij superwinkel binnen één dag in huis!
Super luchtjes goede bezorging leuke prijzen echt top winkel?
S avonds besteld vlgd dag al in huis,goed en netjes verpakt een aanrader