Goedkoop en snel in huis. Wat een service en dat in deze coronatijd
Top service en snelle levering!
Super snelle levering van een kwaliteit merk parfum ik kan er nu lekker van genieten voor een leuke prijs. m.vr.gr. Jeanne Donders van Son
Wat een fantastische aanbieding van Armani Acqua Di Gio pour homme. Zelfs mijn schoonmoeder is er helemaal idolaat van. Maar we houden afstand -:)
Al jaren klant, veel geuren op voorraad tegen scherpe prijzen.
De superwinkel komt afspraken na. Levering vlgs afspraak. Goede prijs kwaliteit verhouding
Prachtig winkel! Zeer tevreden!
Snelle levering en goed prijs
Snelle service en zowel body, hair als make up producten allemaal via deze website te koop. Heel handig en een goede prijs!
Ik ben zeer tevreden over de service. Mijn bestelling was goed verpakt. En kwam snel binnen
De titel zegt genoeg
Ruime keuze, tijdige levering & goede prijs. voor herhaling vatbaar ?
Top parfum, Top kwaliteit en niet prijzig
Goede merken, makkelijk te bestellen en snelle levering.
Snelle levering, correct product, mooi verpakt en prima prijzen. Kortom een aanrader!
Heel snel binnen.
Makkelijke bestelwijze, snelle en vlotte afhandeling van de bestelling! Helemaal top!
Mooie prijs en supersnelle levering!
Perfect is good parfumerie
Keuze genoeg, scherpe prijs snelle levering
Was wat sceptisch of de kwaliteit zou voldoen en het geen fake produkt zou zijn. Dat was het niet. Kortom snelle levering en eerlijk produkt
Ondanks de coronatijd de bestelling na 1 werkdag al in huis. Top!
Mascara besteld en snel ontvangen, goede kwaliteit en supersnelle service., en goedkoper dan in de winkel
Very good shop. Recommend
Ik bestel altijd opnieuw Steeds snelle levering en correct Heel voordelige prijs een aanrader Dank u en fijne wensen voor 2021 voor gans het team
Heel erg tevreden, snelle levering en het kado was prachtig ingepakt!
Goedkoop en snel
Een geurtje besteld bij sportwinkel, volgende dag geleverd. Goede prijs en mooi op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Keurig verpakt, vrouwtje verrast en helemaal blij. Goed bezig ?
Top . Snelle levering en spot goedkoop .
Binnen 24 uur in huis, scherpe prijs