Snelle levering. Je mag kiezen waar je het bezorgd wil hebben. Scheelt een heleboel qua prijs, en je wordt goed op de hoogte gehouden, wanneer het pakket komt.
Het product was erg snel binnen en de kwaliteit was erg goed!
Ik ben zeer tevreden. Mijn bestelling de volgende dag al thuis bezorgd. Top.
Erg tevreden! Snnelle levering!
2x een bestelling gedaan. Eerste bestelling was een dag vertraagd en kreeg daar netjes een mailtje van. Dat werd dus een 2daagse levering. Vind ik nog super snel! 2de bestelling werd netjes de volgende dag geleverd. Alles netjes verpakt en de prijs is echt ongelofelijk! Hierdoor twijfelde ik eerst of het wel klopte maar toen ik het binnen kreeg was alle twijfel weg. Ik ben in ieder geval vaste klant geworden!
Snelle levering, goede prijzen
Mooie producten voor een lage prijs. Netjes verpakt en super snelle levering. Deloox is een echte aanrader.
Snelle levering, vind alleen de geur molecule 1 teleurstellend, kan er nog zoveel van opspuiten, het ruikt bijna niet en om mij heen ruikt helemaal niemand wat. Ik vraag me dus af of dit geen nep is.
Betrouwbaar service en heel snelle levering van het product. Heel erg tevreden. Zal iedereen aanraden.
Het product is goed verpakt. Verzonden is zoals afgesproken. Echt aanraden om producten bij Deloox te kopen.
Goede prijzen, snelle levering… alles top!
De levering was snel en het product was aantrekkelijk en precies zoals ik had verwacht en wat ik wilde
Na een tijdje namaak parfums gebruikt te hebben gaat er niets boven originele geuren en die heb ik net zo als vroeger weer besteld bij deze betrouwbare firma. Dus ben he weer verzekerd van een snelle levering en een origineel parfum. Hulde!
Prettige site, vlot te bestellen. Bestelling was in 1 dag thuis. Fijn dat je kan kiezen waar je het bezorgd wil hebben. Je wordt zeer goed van je bestelling op de hoogte gehouden. Onlangs 2 bestellingen gedaan en beide heel vlot verlopen. Voor mij een aanrader
Snelle levering, nog enigszins prima prijzen zeker vergeleken met andere winkels met soortgelijke producten
Ik kocht een armas parfum van deloox NL. Het product heeft heel goed kwaliteit, ruikt heerlijk, blijft lang en ook mooi verpakking gehad. Ik zal nu nog eens deloox aanraden voor andere mensen en vrienden. Gelukkig ervaring.
Ik heb Rem van rennecance gekocht had deze snel binnen, geniet er nu elke dag van. Krijg complimenten van vrienden en collega's.
Snelle levering binnen 24 uur. Prijs kwaliteit zeer goed vergeleken met andere sites. Erg tevreden!
Supersnel en gemakkelijk Daadwerkelijk op tijd geleverd
Super geleverd en zeer snel. Top zeker volgen er nog bestellingen
Bestelling volgende dag ontvangen dus erg tevreden
Vandaag besteld…morgen in huis🔝
Goed verpakt snel geleverd. Keurig bedrijf!
Ik heb 200ml fles besteld van Terre d' Hermes leveren ging vrij snel binnen 1dag heb ik geur kunnen ophalen en het was zeer goed verpakt. Het enige wat mij op was gevallen met een zelfde geur aangekocht in de winkel van een bekend bedrijf in parfumerie en cosmetica was dat volgens mijn beleving de geur vrij snel is verdwenen. Ik heb hiervoor gebeld met Kelly en zij gaf mij aan een mail te sturen aan klanten service van Deloox dus dat heb ik en ben nu in afwachting van een antwoord. Maar wat betreft verzenden en ontvangen van producten ben ik tevreden nu even afwachten wat het antwoord is op mijn vraag en eventuele oplossing.
Voor het eerst besteld en de volgende dag ontvangen. Dankjewel.
Snelle levering en alles is goed aangekomen!
Snelle levering en goed verpakt!
Meteen de volgende dag in huis. dus top!
2 flesjes zonnebrand besteld. 1 kwam kapot aan met de dop eraf in de doos. Zonnebrand eruit gelekt
Parfum is nep! Chanel no 5 gekocht maar deze ruikt anders dan verwacht. De geur is flauwer, heb er meer van nodig en na 1,5 uur is het vervolgen. Koop niet bij Deloox