Delta reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 4.773 recente reviews uit 3 bronnen.
5 maanden geleden

Zit 10 dagen op activatie van mijn sim te wachten Niks direct internet ook geen tijdelijk nummer. van chat bot tot persoon aan de tel en WhatsApp niks wijzer een update; nog geen telefoonnummer internet nul communicatie vanuit de kant van delta. Als ik zelf niet elke dag bel

7 maanden geleden

Alleen maar storingen word niet opgelost. Is ook nog eens duur en je komt ook nog eens niet van ze af. Klante service weet niet waar ze over hebben en heel slecht bereikbaar. Overweeg je een abonnement te nemen doet het niet jexheb alleen maar problemen en ze zijn nog duur ook

Ervaringen met Delta Enige tijd geleden overgestapt van KPN naar Delta met internet verbindinding als belangrijkste reden. Slechte relatie met KPN en deze bood ook geen glasvezel. De ervaringen: Administratief een redelijke puinhoop bij Delta. Vele keren moeten bellen omdat voor hun een overstap niet duidelijk was. Konden ook niet in hun systeem krijgen dat wij toch nog een vaste telefoonlijn wilden als achtervang voor het geval de mobieles uitvallen. Uiteindelijk opgelost. Technische overgang goed. Door monteur aangesloten en correct functionerend achtergelaten. Functioneert nog steeds goed. Wij hebben ook 2 televisies draadloos hierop aangesloten en die functioneren goed. (was een probleem bij KPN). 1 megabit verbinding maar dit haalt het bij lange niet. Niettemin voldoende voor televisie en goede internet verbinding op 3 verdiepingen. Wel met uitbreiding middels versterkers maar dat geldt ook bij meerdere providers. Kwalilteit/mogelijkheden bij televisie kanalen. Hoewel technisch goed, wel functioneel minder mogelijkheden dan KPN. Zeer simpele afstandbedieniing met geringe mogelijkheden. Wel alle kanalen evt met bijtaling voor toegang maar daar maken alle providers (mis) gebruik van. Klantenservice. Sterk wisselend in kwaliteit. Helaas ook hier eerst het obligate verplichte geklooi met Chatbots. Helaas is deze functie bij alle bedrijven niet meer uit te roeien. Wekt bij klanten veel irritatie en soms ook agressie op zo ook bij mij. Wanneer je dan een medewerker aan de lijn krijgt is de toon vaak al gezet. Niettemin heb ik goede maar ook slechte ervaringen. De slechte bestaan er uit dat je een aperte randdebiel aan de lijn krijgt. Ongeinteresseerd brutaal en met het niveau van de chatbot die je net gepasseerd bent. De goede ervaringen bestaan eruit dat ze aandacht voor jou als klant hebben, goed luisteren en ook binnen hun mogelijkheden proberen zaken op te lossen. Prijstechnisch goedkoper dan KPN maar toch vrij duur, zeker voor het gebodene. 1 zeer groot punt van irritatie. In Zeeland had ik ook een abo via deze club. Na verhuizing en tijdelijk verplichte overgang naar KPN weer terug naar Delta omdat dit de enige provider is met glasvezel is in deze omgeving. Mijn eerste abo is gesloten en toen ik weer terug kwam is er een nieuw abo geopend. Ik moet nu echter wel betalen voor een bestaand email adres omdat dit niet 'overgezet kan worden naar het nieuwe abo' wel kan ik nog steeds in mijn account ook mijn oude abo benaderen. Begrijp ook niet dat dit account niet gewoon geactiveerd is met wijziging van adres. 'Klanten' service gaat hier heel makkelijk mee om en geeft geen uitleg maar komt met 'coulance' fooitje en straalt uit dat ik (alsjeblieft) verder niet moet zeuren. Samenvattend: Technisch redelijk stabiel, administratief matig. Klantenservice uiteindelijk conclusie zeer matig. Verder star/rechtlijnig in antwoorden en bieden van oplossingen. Als totaal zeker niet meer dan 2 sterren waard.

Wat een slecht bedrijf; zakelijk nummerbehoud is mis gegaan, al dagen onbereikbaar voor klanten en kan niet bellen. Klantenservice stuurt je van kastje naar de muur. Elke dag zeggen ze dat het de volgende werkdag met spoed opgelost wordt.

So, Delta keeps phoning me to get me to enter into a contract with them. I finally tell them that the reason i am not entering into a contract with them is due to the fact that i can leave NL at anytime. The assure me that i can give one month notice of cancellation and then there would be no costs. Sounds perfect so lets do it. I wanted the 1gb line fiber but unfortunately according to the Delta representative fiber is not yet available in my area and only the ether/Lan connection is. I ask if they are certain it can reach 1000mb / 1GB p/sec as it is not fiber, they agree it will be possible, great lets do it. After installation everything looked okay until i started monitoring the speed, it then started going down from 200mb to less then 100mb p/sec. I contacted them and they asked me over the phone to please try a few different devices, which i did and the result remained the same. The gentleman informed me that this is not good and that a technician will come to my house free of charge to fix it. Great right. The technician shows up and plugs in his "special" laptop to show me he gets 1000mb p/sec. I show him on more than 5 different devices that i am not even getting close to 200mb p/sec. He then informs me Delta is only responsible for providing 1000mb to my/their router and what ever speed you get after that, is your problem and not theirs. Furious and disappointed we continue to struggle with the poor speed until everything started lagging/freezing due to the poor speed. After testing the speed (on the app that the Delta technician insisted i use) i noticed i am only getting 48mb p/sec. Not what i am paying for nor agreed to with Delta. Guess what, i receive a bill for 90 euro's for a technician to come to my house and tell me the low speed is not the problem of Delta and my issue was not resolved. Today i contacted Delta, again, to inform them of my great dissatisfaction and i ask if i can cancel my subscription. No issues im told except it is going to cost me just a little more than 1100 euro's, yes you read that correct, just a little more than 1100 euro's. I informed the lady that this is not what was agreed to and she apologizes for her colleague who made this statement. Now i am sitting with a subscription that i need to pay more than 1100 euro to get out off or accept that 48mb p/sec is acceptable for another 18 months or so. I'm not sure about everyone else but to me this feels like a very big and terrible scam. I have never experienced such a pitfall in my life with all the service providers i have worked with.

Had op 20-12-2024 een nieuw contract afgesloten voor 42,50 euro ipv 57,50 , alles keurig bericht van gekregen dat dit geregeld is Maandelijkse kosten na aanpassing, krijg steeds rekeningen van 52,50 euro contact gehad met klantenservice , deze man moest steeds contact hebben met zijn manager, komen ze uit dat dit een verkeerd contract is en dat ik nu word afgescheept met 25 euro vergoeding ,direct opgeschreven op je berichten, en tot 20 dec. 2025 contract moet houden bij hun , en toch elke maand 52,50 euro moet betalen, waardeloos dat ze dit zo doen , begin absoluut niet met delta ,ga niet naar delta. zie hieronder mijn contract DELTA Internet 1 Gig C© DELTA Fiber Nederland B.V. Korting Huur van 3 Mesh Wifi-punten € 0,00 Totaal/mnd Eerste 12 maanden € 42,50 Totale prijs per maand na 12 maanden € 57,50

Wij hebben melding gemaakt van een slecht Wi-Fi signaal, de medewerker zecht dat ik dat zelf op moet lossen. Bij de oude provider nooit problemen gehad .Nu moet ik investeren in Wi-Fi versterkers terwijl zij zelf een slecht modem installeren gaf aan dat ik daar niet akkoord mee ga. Het resultaat is dat de klantenservice zo maar de verbinding verbreekt. Mensen ga hier nooit mee in zee.

Waardeloos bedrijf als je problemen heb. 2 weken geen telefoon internet en televisie. Oplossen ho maar. En dan denk je compensatie te krijgen. Alles opgestuurd. Maar nee hoor. Sorry meneer we keren niets uit. Nou weg met delta. Waardeloos bedrijf. Dus denk goed na voor je naar delta overstap.

Afschuwelijk bedrijf! frustrerender kan amper

Als je iets wilt bestellen, binnen 1 minuut iemand aan de lijn. Als je iets wilt amuleren, serieus na 1 uur en 40 minuten nog niemand aan de lijn

Delta galsvezel abonnement afgesloten. Na een maand eindelijk bericht, we komen aansluiten. Daarna een link per telefoon om een afspraak te maken. Alles doorgegeven en ingevuld, kunnen ze geen datum geven, alles zit vol. Vervolgens gebeld, hetzelfde verhaal. Uiteindelijk via de klantenservice van Delta, naar de technische dienst van Delta. Ook hier konden ze het niet regelen. Weer teruggezet naar de klantenservice en daar aangegeven dat het glasvezel verhaal stop gezet kan worden. Na wat wachten doorverbonden met een andere medewerker, die zou de annulering in gang zetten. Deze medewerker begreep niet waarom de afspraak niet lukte en zou toch nog even kijken. En jawel, na even wachten was er een afspraak mogelijk. Echter voordat ze de datum door kon geven werd de verbinding verbroken. Lekker is dat zat al ruim 40 minuten aan de lijn. Vervolgens hebben ze al 10 keer gevraagd om mijn telefoonnummer maar niet terug bellen. Nu zelf weer aan het bellen en sta weer in de wacht. KUT BEDRIJF

Delta glasvezel abonnement afgesloten Delta glasvezel abonnement afgesloten. Helaas wordt er door delta niet vermeld dat het aanleggen van een kabel naar de straat maanden kan gaan duren (ben ik onderhand achter gekomen) helaas Delta en de netbeheerder laten allebei weten hiet niks aan te kunnen doen. je hebt een product besteld en dit is dan mogelijk het gevolg als je nog geen kabel hebt. Helaas staat dit nergens vermeld op de website van delta. Klantenservice ook erg afstandelijk. Komt over als een grote spil in het netwerkland, dat ook graag veel klanten binnen graaid en daarna weinig voor de consument doet.

Ronduit schandalige service! De medewerkers zijn onbeschoft en totaal niet behulpzaam. Ik heb een abonnement afgesloten voor een speciale prijs, maar uiteindelijk schrijven ze doodleuk drie keer zoveel af. Zelfs met een contract als bewijs wordt je compleet genegeerd. De klantenservice weigert iets voor je te doen, ze schuiven alle verantwoordelijkheid af en laten je gewoon zitten. Ze trekken zonder pardon meer geld van je rekening dan afgesproken, en niemand is bereid dit recht te zetten. Dit bedrijf is echt een grote afknapper – pure oplichterij! Blijf hier ver vandaan!

Niet aan beginnen, glasvezel wordt slecht aangelegd door 3de partij, delta trekt daar de handen af, nu slechte aansluiting maar mag pas over 1 jaar opzeggen terwijl hun product niet wertk. van coax naar glasvezel en weer terug.

In febr 2023 contract getekend bij delta Kosten :eerste 12 mnd voor 42,50 e. Nog geen aansluiting! 5 december.verhoging tarief naar 47,50 e vanwege stijgende kosten. Nog steeds geen aansluiting! 3 juli 2024. Uiteindelijke aansluiting. Dan dus het tarief van 47,50 betalen. 20 november 2024 .verhoging naar 49,50 e. Dit vanwege de stijgende kosten. Als ik nu een abonnement afsluit kan dat nog voor 2 jr > e35,- Doe dat dus niet.! want binnen korte tijd komt de verhoging eraan. Een beetje boefjes! Note: het internet werkt goed. Dat wel.

Zeer slechte ervaring met Delta, het zijn echte oplichters!. U bent bij deze gewaarschuwd.

Wat is dit een slecht bedrijf! Zelden tot nooit eerder meegemaakt. Het volgende: We zijn overgestapt van Delta naar Caiway (hetzelfde bedrijf). Tijdens het overstappen heb ik gebruik gemaakt van de overstapservice. Dus dan verwacht je dat Delta en Caiway hiervoor een moment kiezen. Dat was inderdaad het geval. Ik kreeg een mail dat het begin van een maand een wisseldag gepland was. Tijdens het afsluiten kun je kosteloos gebruik maken van een monteur. Dit heb ik aangevinkt. Na de bevestiging van het contract kun je via een ander platform een afspraak maken voor een monteur. Dat kon eind van de maand plaatsvinden. Dan mag je toch verwachten dat ze de ingangsdatum van het contract hierop aanpassen. Niet dus. Het gevolg dat er inmiddels al meer dan een week geen verbinding/signaal is. Meerdere malen contact met de klantenservice opgenomen. Na uren in de wacht te staan, meerdere medewerkers gesproken, zelfs een zogenaamd dossier aangemaakt, zijn we nog geen stap verder!

Trap er niet in. Al weken problemen en ze zouden het opgelost hebben. Nou echt niet. Steeds geen internet tv. Moeten 1000 hebben en halen maar 58. Zeer slecht. Woest pissig van alles ben ik. Dus niet doen!

Tijdens de “verkoop” wordt er van alles beloofd echter de uitvoering is ver zoek. Bij navraag over de status van de aanleg wordt eenvoudig verwezen naar de website of de onderaannemer. De kabel ligt al enige tijd tot aan het woonhuis maar van huisinstallatie nog niets, en dat duurt al bijna een half jaar! Helaas is er nog geen andere glasvezel beschikbaar .

Waardeloos bedrijf! En dat is nog zachtjes uitgedrukt. Houden je aan t lijntje, doen niet wat ze beloven. Heb al weken beroerd internet en tv. Kan niet wachten tot ik hier weg kan gaan. Absoluut geen aanrader!doe t niet

Sinds de aansluiting een grote catastrofe Spijt dat ik bij kpn ben weggegaan

Zeer slechte service voor zo'n groot bedrijf

Het is dat het niet anders kan waar ik woon,midden Gelderland(snap het ook niet)maar neem nooit Delta!Heb dagelijks te maken met geluid wat uitvalt beeld wat vastloopt enz.Maar weer de stekker eruit en met een beetje geluk kan je een paar uurtjes ongestoord kijken.Ik zou er haast voor gaan verhuizen maar das geen optie natuurlijk.Wel een boel ergenis en iedere keer moeten sms'en met zo'n Truus heeft ook geen zin.

In 2022 iemand aan de deur gehad voor een abonnement want ze gingen glasvezel aanleggen. Ik dacht lijkt me beter om te doen. Vervolgens krijg ik 2024 pas een kastje en aansluiting dus 2 jaar later. Na het zien van de kosten die delta vraagt voor glasvezel elke maand ik dus alles terug gestuurd. Nu blijkt dat ik aan het contract vast zit omdat ik 2 weken bedenk tijd had na het toezeggen in 2022. Hoe kan je iets beoordelen als je pas de aansluiting 2 jaar later krijgt. Na telefonisch en mail contact is er nul begrip voor je situatie en zit je er dus aan vast. Het zijn een stel oplichters en ik waarschuw iedereen om hier niet mee in zee te gaan.

Dezelfde dag word een briefje in de bus gegooid waarna meteen wordt begonnen met graven. Beide kanten van de stoep open aan een grote drukke weg. Schandalig. Met de kinderwagen de deur niet uit kunnen met 2 kinderen. De auto nergens kunnen parkeren. Vervolgens slopen ze de internetverbinding van Tmobile precies bij ons voor de deur. Nu al bijna 2 weken geen netwerk en alles via een hotspot moeten doen. De klantenservice zegt niks voor ons te kunnen betekenen. Vervolgens word de stoep gemaakt en zitten er overal gaten tussen de tegels en dat terwijl we net 2 jaar een volledig nieuwe stoep en straat hebben. Ik verwacht een oplossing vanuit jullie!

Nu een jaar abonnee, vanaf het begin alles duidelijk. Van aanleg, netjes afgewerkt, buiten en binnen tot in de meterkast. De monteur, op de afgesproken tijd en zijn werk goed gedaan. Verder, nette maandlasten. Nu een aanbieding voor 24 maanden gekregen. Elke maand €10 korting en de eerste 8 maanden €17,50 korting. Stukken goedkoper dan de concurrentie. Via de chat bij problemen meteen contact, slechts enkele keer gebruikt. Maar zoals met veel van deze dingen. Meeste problemen zitten tussen de stoel en het scherm.

Weer geen tv zenders bezchikbaar. Delta ook niet beschikbaar voor een reactie.

Na Een dag vol problemen omdat Delta de nummers van het modem niet goed in het systeem had staan de hele zaak geprobeerd. Telefoon ok, internet ok, televisie redelijk doch om sommige apps o.a. Viaplay,Prime aan te kunnen moet je via ingrepen o.a. chroomcast tit voor mekaar zien te krijgen. Doe ik niet. veel te ingewikkeld voor ons ( oudjes) De hele zaak ingepakt en weer Ziggo aangesloten( hiervan was gelukkig het contract niet geannuleerd) echter de telefoonaansluiting deed het via ziggo nog niet. Telefonisch Delta geinformeer dat ik het cotract met hun annuleer. Krijg ik te horen dat ik een AFKOOPSOM moet gaan betalen omdat ik binnen 1 jaar annuleer. Ik heb nog geen halve dag van Delta kunnen( genieten?) Bij Delta kunnen ze niet goed naar de klanten luisteren en een contract mag je binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen opzeggen.?

Ik vind het echt een DRAMA

Meer dan 3 maanden bezig geweest om een glasvezel kabel aan te laten sluiten voor onze nieuwbouw woning. Afspraak is 3 keer verplaatst en en uiteindelijk kon het niet gemaakt worden, Monteurs na 5 min weer weg en beloofde me dat het snel opgelost zou worden. Na een week wachten toch maar zelf gebeld. Delta ging het uitzoeken. Na 2 weken en een aantal telefoontjes, geen reactie van Delta. Toen de onderaannemer zelf achterhaald en opgebeld. Was binnen een dag geregeld en aangesloten op het huis. Delta daarna meteen gebeld dat de kabel aangesloten was, Delta zou een pakket opsturen en we zouden binnen 2 weken internet en tv hebben. Heel fijn want we wonen er al inmiddels al 1 week. Na 1,5 week een bericht van Delta. Activatie van abonnement. Daar in stond dat we nog eens 3 weken moesten wachten voor alles geactiveerd zou worden. Meteen Delta gebeld en het uitgelegd dat er tot 2x toe beloofd is dat we binnen 2 weken internet zouden hebben . Alles geprobeerd aan de telefoon maar de activati

Meer Delta reviews