7.5van de 10

Detelefoonreparatiewinkel.nl4 ervaringen

Aanbevolen3
Neutraal0
Afgeraden1
Filter

reviews

Paul
30-07-2016

Uitzonderlijke commerciële tegemoetkoming

Door pech of ongelukje werd mijn iPhone4S tijdens een vervanging van het scherm total loss (batterij contact op het moederbord is losgekomen) en heeft men een uitzonderlijk commercieel gebaar gemaakt door mij een vervangende model 4S aan te bieden aan de kostprijs van de initiële herstelling. Dikke pluim voor de telefoonreparatiewinkel!

Marcel
21-07-2016

Heel slechte ervaring met de vestiging B.o.Zoom

7 juli had ik een probleem met de ontvangst van mijn provider. Onderdelen vernieuwd 59.= euro. Nog gevraagd of ik het oude onderdeel mocht meenemen voor het geval het probleem zou terug komen. Ik kreeg te horen dat het zeker aan dit onderdeel had gelegen o.k. 2 weken later zelfde probleem, kreeg als antwoord, let aan het moederbord en kan het niet meer reparen. En de reparatie van 2 weken geleden dan, onderdeel is weggegooid dus pech gehad. Na veel getouw trek en met tegenzin heeft hij hem dan open gehaald, stekker even los en weer vast gemaakt en hij doe het weer.

Marcel
05-05-2014

Binnen 15 min hebben ze mijn iPhone 5 gemaakt

Ik had een gebarsten beeldscherm. Deze hebben ze binnen 15 minuten gemaakt! een compleet nieuw beeldscherm voor 99€. De factuur heb ik de volgende dag aan de verzekeringen gegeven en deze werd volledig vergoed. Bedankt!

Robbert van Loon
28-03-2014

Ik ben erg tevreden over mijn iphone reparatie

ik heb gisteravond rond 21 uur mijn iphone 5s laten vallen en heel het scherm was kapot. Via via ben ik bij De telefoon reparatie winkel gekomen en kon ik direct terecht voor een reparatie. Het kosten me 195€ en 15€ omdat het buiten de openingstijd was. Helemaal geweldig binnen een klein half uurtje had ik weer een nieuw glas.

Bedankt en ga zo door!

Welk cijfer geef jij Detelefoonreparatiewinkel.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden