5.8van de 10

PhoneMarket.nl45 ervaringen

Aanbevolen26
Neutraal0
Afgeraden19
Filter

reviews

Anne-Marie
26-09-2019

Zeer tevreden klant

Dinsdag een bestelling geplaatst en had deze de volgende dag al in huis. Bedankt voor de goede en snelle service!

Piet
31-08-2019

Earpods en radio

Na aankoop earpods bleken deze een storing te geven bij gebruik radio. Klantenservice (reageert alleen per email) denkt aan defect en ik moet ze terugsturen voor onderzoek (portokosten 4,95). Na 2 weken krijg ik een reactie: geen defect gevonden, werken goed, na betaling van 4,95 kunt u ze terugkrijgen anders volgt vernietiging. Op het feit dat ik ze niet kan gebruiken voor radio wordt niet ingegaan. er wordt geen alternatief geboden, geen cadeaubon, geen terugname/ontbinding overeenkomst alleen betalen van extra porto of anders vernietiging earpods.
Kortom, zeer slechte service, geen klantvriendelijkheid dan wel inlevingsvermogen in klant. Bovendien is klantencontact langzaam en weinig betrokken.

Mike
02-07-2019

WAARSCHUWING! BESTEL HIER NIET!

Begin juni heb ik hier een telefoon besteld. Deze is tot op heden (begin juli) nog steeds niet geleverd via de door hun aangewezen vervoerder, PostNL. Constant krijg je te horen dat je, in afwachting van het onderzoek van PostNL, nog even geduld moet hebben. Het feit dat er vanuit jou direct betaald is en jij je geld kwijt bent, wordt uiteraard niet meegenomen.

Wanneer je PhoneMarket met jou bij hun bekende telefoonnummer, gekoppeld aan je bestelling, probeert te bereiken, nemen ze bewust niet op of hangen ze direct op. Ook een formele vordering tot nakoming van de overeenkomst en een ingebrekestelling hebben geen enkel effect; het Burgerlijk Wetboek wordt ogenschijnlijk eenzijdig niet van toepassing verklaart. Inmiddels rest dus maar 1 middel en dat is een rechtszaak.

Kortom, absoluut geen aanrader. Bespaar je de moeite en betaal alstublieft 1 of 2 euro meer bij een andere aanbieder; dit bespaart je een hoop tijd en juridische kosten!

Marije
28-06-2019

Zorg ervoor dat je aankoop geen kuren gaat vertonen.

Alle positieve reviews zijn van mensen die iets gekocht hebben en het snel geleverd kregen. Dat was ook bij mij het geval. Dat was fijn. Maar.binnen de garantie ging mijn toestel kuren vertonen en sindsdien kan ik fluiten naar een goed werkend toestel. Letterlijk en figuurlijk want ze zijn mijn toestel na twee reparaties (eigen verzendkosten) kwijtgeraakt en een half jaar later heb ik hem nog niet terug. Weg toestel, jammer dan.
Ze liegen over alles. Iedereen is schuldig behalve zij. Er valt niet met ze te overleggen, ze houden je niet op de hoogte en uiteindelijk moet je het zelf maar uitzoeken.
Ik ben er echt zo boos over hoe ze je als klant afpoeieren. Van een ding kan je wel op aan, je hebt geen poot om op te staan en daar maken ze lachend gebruik van.

Pieter
07-06-2019

Geen betrouwbare leveringstermijnen

Absoluut af te raden deze website te gebruiken. Ik bestelde de Samsung Galaxy A50 128GB Zwart, op de website op het moment van de bestelling in stock. Ik ontvang een bevestigingsmail en alles lijkt inorde.
Vervolgens gebeurt er niets, ik krijg ook geen melding van Phonemarket. Bel ze op, na enige tijd wachten krijg ik een medewerker aan de lijn. Deze verzekert me dat de telefoon kortelings geleverd zal worden. Een week later nog altijd niets, ook geen email. Ik bel ze opnieuw op en nu krijg ik te horen dat er een stock out van minstens nog 2 weken is. In totaal dus meer dan een maand levertijd. Heb mijn bestelling dus geannuleerd. Bovendien zeer gebrekkige communicatie van de call center medewerker.

Ilse
21-05-2019

NIET BETROUWBAAR

Samsung Smartphone besteld. Levering beloofd binnen 2 tot 4 dagen.
Na 3,5 weken nog steeds geen verzendbevestiging gekregen en bestelling eenzijdig geannuleerd door PhoneMarket omdat ze niet konden leveren. Na herhaaldelijke aanmaningen per mail (telefonische klantendienst is amper bereikbaar) pas 10 dagen na annulering geld teruggekregen. Geen verontschuldigingen, geen compensatie enkel de vraag om geen mails meer te sturen en geduld te hebben.
Pittig detail: Alhoewel ze wisten dat ze deze smartphone niet konden leveren, stond deze op de dag van de annulering van mijn bestelling nog steeds op hun website in promotie en met een levertijd van 2 tot 4 dagen.
Maar als ik sommige andere reviews lees, mag ik blij zijn dat ik mijn geld terug heb en mijn smartphone nu elders heb gekocht bij een meer betrouwbare firma.

Mies
05-05-2019

Misleidende reclame

Erg slechte service en onbeschofte behandeling,tevens geen enkele zelfkritiek!

Annette
Annette
04-03-2019

Schoften

Iphone SE gekocht in juli 2017 met twee jaar garantie.
In februari 2019 ging plotseling, zonder dat het apparaat is gevallen of waterschade had, de simkaart stuk. Nieuwe simkaart er in en weer stuk.
Contact met Phonemarket. Moest het apparaat opsturen naar Dynafix. Verzendkosten voor eigen rekening. Na enkele dagen kreeg ik te horen dat de klacht niet onder de garantie viel, zonder opgaaf van reden. Ze konden de Iphone niet repareren, maar omruilen voor €381,- of ongerepareerd terugsturen nadat ik €50 betaald had. Ik koos voor het laatste.
Ik heb dus in totaal € 56,50 betaald en nog steeds een kapotte Iphone waar twee jaar garantie op zit.
Ronduit schofterig!

José RM
04-03-2019

Zeer betreurenswaardig hoe de aftersales service is geregeld

De aankoop (iPhone) was prima verlopen, goede prijzen en een correcte levering. Toen na 1 jaar echter softwarematige problemen optraden en de iPhone reparatie behoefte, ging de service zeer snel achteruit. Na weken wachten en allerlei verzinsels om onder de garantie uit te komen, waarbij de iPhone uiteindelijk niet is gerepareerd door Phonemarket, was de stap naar de rechter de enige oplossing. Zeer betreurenswaardig hoe de aftersales service is geregeld.

Am
03-03-2019

Phonemarket verkoopt alleen, maar houdt zich niet aan de wet

Een dure Samsung Watch gekocht bij Phonemarket voor de verjaardag van mijn vrouw. Die bleek bij het passen te groot voor haar pols.

Daarop het verzoek ingediend om het horloge om te ruilen voor een kleiner exemplaar van Samsung (bijna even duur), maar dat werd geweigerd met de reden dat het om een hygienisch product gaat en dat dat in de algemene voorwaarden staat.

Ten 1e mag dat wettelijk niet ivm zichttermijn van 2 weken bij een koop op afstand (in het verleden gehad met een bedrijf waarbij een scheerapparaat zelfs mocht worden geretourneerd volgens de Geschillencommissie). Dat zou volgens Phonemarket erop neer komen dat ik wanneer ik bij hen in de winkel een horloge om mijn pols zou uitproberen ik gelijk aan de koop van het horloge vast zou zitten.

Daarnaast zijn zulke voorwaarden onredelijk bezwarend en mogen die volgens de wet opzij worden gezet omdat die de rechten van consumenten beperken waar dit eigenlijk niet is toegestaan (grijze of zwarte lijst).

Daar bovenop is er niets met het horloge gedaan dan voorzichtig uit de verpakking halen (onbeschadigd) en alle folie erop laten zitten en alleen het horloge eruit halen (Accessoires zitten op originele plaats) om te passen.

Guy
01-02-2019

Top Service

Top Service. Samsung S9 en hoesje netjes afgeleverd binnen de beloofde 24 uur. Toestel is perfect in orde en werkt als een tierelier. Ik heb een aantal negatieve reviews gelezen waarin ik me niet kon herkennen. Ook bv. dat er geen live tracking is van je pakje. Maar wat wil je, als phonemarket tegen de laagste prijzen levert dienen ze zoveel mogelijk bijkomende kosten te vermijden. Goed gedaan phonemarket. Van mij krijgen jullie alvast een dikke 10.

Lotte
10-01-2019

KIJK UIT! BEDRIJF IS ZO ONBETROUWBAAR, LEES HELE REVIEW!

Tja,

Ik begrijp wel waarom dit bedrijf in haar winkel € 10,- korting geeft.de grens is ook wel een beetje in zicht he phonemarket?!

Als je immers €324,- wegsteelt van eerlijke klant kunnen daar wel weer een paar tientjes vanaf .
Blijft genoeg over voor de grote criminele zak van phonemarket!

Plaats je reviews over phonemarket met echte feiten en reele wettelijke overtredingen? hoe meer hoe meer phonemarket zich stil houdt.
Schandalig om te lezen hoeveel slachtoffers over 2018 dit bedrijf alleen al heeft kunnen maken. Op truspilot alleen al zoveel gedupeerden van telefoons, oordopjes etc door aankopen te doen die ze later alleen maar heel erg spijt van hebben.
Enige fatsoenlijke vorm van excuses. Welnee phonemarket snauwt en bekt klanten af als ze überhaupt aandurven om gerechtvaardigde kritiek te geven. Waar reviews voor zijn snapt dit bedrijf echt niet.
Voor je erin tuint door een lullig tientje korting, kijk hiernaar
Https://nl.trustpilot.com/review/phonemarket.nl?languages=nl&stars=1

En.helaas leert dit bedrijf niet van haar fouten en blijft het fijn mensen oplichten. Verdient immers goed toch. Ipadje ad 324,- verkopen terug laten sturen zonder enige kosten of reactie van t bedrijf daarna. Let wel: aangetekende zending ad&€8,95 kosten klant. En wat heerlijk phonemarket heeft en het geld en haar apparaat weer terug. Ben benieuwd welke klant daar nu weer mee belazerd en bestolen gaat worden!

Verzending
Leveren van defecte apparatuur is het enige wat dit bedrijf goed kan. Als hrthun maar veel onrechtmatig geld oplevert!

Klantenservice
Botte onbeschofte service brutaal personeel. Diefstal door klant aangetekend haar dure gloednieuwe ipad op te laten sturen ondanks keurig gevolgde retourprocedure op instructies bedrijf.

Waar blijft het retourdrag ad €324,-?;! tja het lot van al die talloze slachtoffers van phonemarket. Het geld belandt nl in de zakken vam dit grote graaibedrijf met haar criminele verdienmodel!

Jason
04-01-2019

Goede ervarig

Goede service ,goedkoop, snelle verzending

Saskia
04-01-2019

Goede prijs kwaliteit

Ik heb zaterdagavond een Samsung Galaxy S9 plus besteld en maandag opgehaald in de winkel op Rotterdam Blaak. Je loopt er zo naartoe vanaf het station. Werd direct geholpen en na 10 min stond ik weer buiten met mijn nieuwe telefoon. Je krijgt €10, korting als je het in de winkel ophaalt.

Sajad
Sajad
03-01-2019

Leugenaars

Ze logen tegen me en stolen mijn geld

Meryam
30-12-2018

Zeer tevreden !

Ik heb deze maand een iPhone 8 plus met hoesje en een beschermglas (werd er meteen opgeplakt) gekocht. Het kwam een stuk goedkoper uit dan andere winkels en er is veel keuze! Ook ben ik goed geholpen door het personeel. Als ik een telefoon of accessoires nodig heb zal ik zeker terug komen. Dit was niet de eerste keer dat ik iets heb aangeschaft en zeker ook niet de laatste. Voorheen al een MacBook air aangeschaft en nog steeds te vreden mee!

Jezz
19-11-2018

Service is niet bestaand

Binnen een maand problemen met een usb connector van een telefoon. eerst afgepoeierd met het verhaal dat het de lader is die problemen geeft en dat ze me daarmee niet kunnen helpen, dan geven ze aan dat ik de kabel er te hard ingeduwd moet hebben, en in de laatste mail geven ze aan dat ik hem dan maar naar samsung moet opsturen ter reparatie.
Externe reparateur geeft aan dat dit een vaker voorkomend probleem is, bij de productie kan de connector ietwat scheef zijn geplaatst wat dus bij gebruik snel problemen geeft. Geen zin om het naar Dynafix op te sturen en had verwacht bij een defect binnen een maand betere service te krijgen.
Ik zal hier niets meer aanschaffen, had nog 2 nieuwe telefoons voor mijn andere kinderen nodig maar die zal ik zeker ergens anders gaan bestellen.

Gerard
30-10-2018

Absolute afrader

Nieuwe telefoon binnen 2 weken stuk. Ter reparatie aangeboden, NOOIT meer wat gehoord.

Cynthia
16-10-2018

Slechte service en communicatie

Eind 2016 een HTC 10 gekocht. Was lekker snel en kon hem gelijk ophalen. Iets meer dan een jaar later is mijn batterij zo slecht dat ik contact opneem voor garantie. Ze sturen me gelijk door naar Dynafix (mag eigenlijk niet, hoort via hun te gaan). Dynafix constateert waterschade enbdus vervalt de garantie. Ik ben naar een lokale reparateur gegaan (toch geen garantie meer) maar die kon mij helaas niet helpen. Wel kon hij vertellen dat er geen waterschade zichtbaar was. Dus een officiële aanvraag (in juni 2018) gedaan bij Phonemarket voor een second opinion. Tot op heden geen reactie van hen gehad. Dan maar via het webshop keurmerk. Zij hadden gelijk contact met phonemarket gehad en verzekerde dat ze contact op zouden nemen. Na 2 keer nog een keer contact te hebben gehad met het keurmerk eindelijk een mail terug van 1 zin, dat ze bij standpunt van Dynafix blijven.

Uitermate slechte service en communicatie, als er een klacht ligt!

Dianne
03-09-2018

Telefoon defect, geen terugbetaling

Op 27 juli heb ik Phonemarket per email laten weten mijn mobiele telefoon terug te sturen omdat deze defect is. Tot op de dag van vandaag heb ik mijn geld nog niet teruggekregen terwijl ik wel aan alle voorwaarden heb voldaan bij de retournering. Er worden wel beloftes gedaan, die vervolgens niet worden nagekomen.

Meer PhoneMarket.nl reviews
Welk cijfer geef jij PhoneMarket.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden