Eneco reviews

1.4
Positief0%
Neutraal0%
Negatief100%
Laatste 12 maanden202220212020
Geen lid

Recente Eneco ervaringen

Carl
03-02-2023

Onderhoudscontract afgesloten bij Eneco.

Geeft recht op 1x per twee jaar onderhoud van je cv ketel.

Twee en een half jaar netjes betaald maar het onderhoud aan de cv ketel nooit gekregen.

Gewoon opgelicht door Eneco

Dieneke
02-02-2023

Heb een vast contract bij eneco.

Nu zeggen ze zonder mij bericht te sturen dat ik bij gas en stroom meer moet gaan betalen.

Omdat de belasting terug naar 21 procent is gezet .

Maar toen ik mijn contract aanging was deze ook 21 procent.

Waarom doet eneco dit ,in mijn ogen is dit oplichting om zo onder het contract uit te komen.

Ze verdienen al miljarden over de rug van ons allemaal.

Nu dat ze goedkoper inkopen gaan de prijzen voor die mensen die zo abnormaal veel moeten betalen ook niet naar beneden.

Eigenlijk moet die abnormale winst bij dit soort bedrijven is aan banden worden gelegd.

Geen werkende toon-cv
15-01-2023

Sinds half december is de toon van eneco kapot. Hierdoor geen cv.

Vele keren bellen met vriendelijk en begripvolle klantenservice nog steeds niet gerepareerd. Zeggen zelf dat dit binnen 24 uur opgelost moet worden.

Geven zelf aan dat geen cv in de winter echt niet kan maar kunnen enkel melding doorzetten naar de monteurs. Monteurs van roamler-tech uit amsterdam.

Roamler-tech komt op afgesproken dagen niet opdagen, tot 3 keer toe.

Nu verzetten ze zelfs de nieuwe afspraak weer met 2 weken en is het afwachten of ze nu wel komen?

Roamler-tech is een schande voor eneco. Eneco kan niet eens zijn monteurs aansturen, wat een bedrijven.

1 maand verder en nog steeds geen cv, nieuwe toon opsturen misschien een idee?

Floris
14-01-2023

RAMP! Onmogelijk opzeggen, alleen als je dood bent mag je dit online regelen. Vullen de zakken als geen andere energieleverancier. Halen zomaar teruglevertarieven omlaag. Je krijgt energie, maar wel tegen de hoogste prijs en met de grootste frustratie. Draai om als je iets wil met deze zakkenvullers.

Es
11-01-2023

Verplicht klant bij deze oplichters, zie in december een verbruik van 3 gj, 391 euro, ze kunnen doen wat ze willen omdat je geen keus hebt, geen eneco, geen warm water of verwarming. Kan dus ook nooit op aanbiedingen van andere leveranciers ingaan. Tevens gas prijzen betalen terwijl je restwarmte verbruikt. En onze regering zag dat het goed was 🤮

No Go
10-01-2023

Dikke No Go! Rekeningen kloppen niet, er wordt beloofd terug te bellen. gebeurd niet

Jan
10-01-2023

Grote boevenbende, ver van weg blijven!

Rekenen torenhoge tarieven, betalen te veel betaalde voorschotten niet of veeeeel te laat uit. Kijk gewoon even verder als uw geld u lief is.

Claudia
06-01-2023

Wacht al maanden op terug betaling van teveel betaalde voorschotten is een enorm bedrag. Vele malen gebeld, gemaild en contactformulieren ingevuld. Reden van ENECO om mijn geld niet op tijd terug te betalen is de 190 euro die alle klanten moeten krijgen en het feit dat het om een groot bedrag gaat dat moet voor uitbetaling eerst gecontroleerd worden. Wanneer ik MIJN geld terug krijg kan niemand mij vertellen.

Ak
04-01-2023

Kan het niet begrijpen dat mijn tarief voor gas miv 1 januari € 3,57 incl. bedraagt (= variabel voor 3 maanden en loopt nog tot medio februari) en het tarief voor een nieuw af te sluiten MODELCONTRACT € 3,06 incl. momenteel. Reactie Eneco: ach het maakt toch niet uit voor u want u blijft met uw verbruik toch onder het prijsplafond! Lekker makkelijk verdienen over de rug van de belastingbetaler.

Ga je niks aan
02-01-2023

Ik heb geen slimme meter en nu moet ik van eneco elke maand mijn standen door geven.

Alleen hun site werkt niet en kan dus mijn standen niet doorgeven, telefonisch zijn ze niet te bereiken. En bij de chat word je steeds na 2 uur er uit gegooid.

Wat een amateurs is eneco zeg, zodra deze markt weer rustig is ben ik weg bij eneco.

Erik
02-01-2023

Enorm lange wachttijden, verschuivingen van termijnbedragen en een administratie die men zelf blijkbaar niet op orde krijgt. Ver van wegblijven.

Marianne
02-01-2023

Wat een vreselijke ervaring na23 jaar klant te zijn geweest.

Zit al 1 uur met ze te bellen. Krijg een dame die er zelf ook niets van weet. Moet ik elke keer weer wachten.

Ik denk dat dit voor mij einde eneco is, en het interesseert ze niets.

Tot overmaat van de ellende ook nog de verbinding verbroken

Ger
02-01-2023

Sinds 2e kerstdag 2022 werkt Toon niet meer. Gevolg is dat ik sinds die tijd mijn huis niet meer kan verwarmen. Ik bel dagelijks meerdere keren met Eneco en krijg telkens te horen dat ze een spoed opdracht mail hebben uitgestuurd richting de monteur. Volgens Eneco betekent dit dat er binnen 1 dag contact met mij opgenomen wordt om een afspraak voor reparatie in te plannen. Tot op heden is er geen contact met mij opgenomen en nul actie vanuit Eneco om dit probleem op te lossen. Ik word al een week door ze met valse beloftes aan het lijntje gehouden! Ze laten mij en mijn gezin letterlijk en figuurlijk in de kou zitten. Ik ben helemaal klaar met dit pruts bedrij!

Guus
29-12-2022

In januari werd mijn termijnbedrag verhoogd door de #eneco. Omdat ik over 2021 bij moest betalen.

Dit jaar met het nieuwe bedrag voor 2022, kreeg ik ruim € 700.- terug ( verminderd met het vernieuwde bedrag vanaf december 2022!).

Dit was de mail van 9 december j.l.

En aangezien #eneco melde dat : "We storten het bedrag van € 389,31 uiterlijk 19 december 2022 terug op uw rekening NL********031"!

Dus ik dacht, dat is lekker voor de kerst.

Ik heb contact opgenomen, maar ze konden het niet asap overmaken.

Weet je #Eneco, verstuur dan geen mail

Nic
23-12-2022

Wij hebben sinds januari een energie neutraal huis en zouden geld terug krijgen. Per brief doorgekregen dat dit 16/12 uiterlijk zou gebeuren. Dat werd 23/12. Nu ligt er een intern verzoek tot uitbetaling. Helaas lees ik dat er meerdere klanten deze ervaring ook hebben. Wij stappen gelukkig per 1/2 over! Wat een waardeloze organisatie Eneco.

JJ
20-12-2022

46 jaar klant van Eneco. Wij zijn verhuist, vorige bewoner verbruikte super veel. Vanaf mei t/m dec al voor hele jaarverbruik betaald. Nu verschil standaard termijn en plafond termijn, 41,=! Eneco gebeld om te kijken naar mijn verbruik en termijn aan te passen. Nul medewerking. Krijg straks veel geld terug, maar lees dat ze daar heel traag mee zijn. Tijd om over te stappen, zo snel mogelijk.

René
19-12-2022

Zit al een maand te wachten op terugbetaling na de jaarnota. Boel praatjes maar geen actie. Krijg fors bedrag terug, dit moet eerst gecontroleerd worden? Ik heb een slimme meter. Gaan ze bij Eneco terug naar de middeleeuwen? Zodra ik kan ben ik er weg. Prutsers!

Ben
14-12-2022

Veel contact gehad over de jaarnota die op 20 november j.l. betaald zou zijn , niets overgemaakt. Toezeggingen worden niet nagekomen niet via de chatbot (wat een gedrocht) noch via email noch telefonisch. Treurigheid alom.

Il
08-12-2022

Zoals wel meerdere mensen hier en op andere review sites, krijg ik het geld dat ik terug moet krijgen conform de jaarnota maar niet gestort. Ondanks herhaaldelijke toezeggingen, tekst op hun website, etc. Belachelijk.

Hans
05-12-2022

Eneco zegt dat ze teveel betaald voorschot 14 dagen na de jaarrekening terug betalen. Ik zit al meer dan 3 weken te wachten na diverse telefoontjes en chats kreeg ik vandaag te horen dat bedragen boven de 1000 euro eerst door een controle moeten en dat kan nog wel even duren. Een jaar lang op hun advies een te hoog voorschot betaald en nu het geld langer dan de afspraak vasthouden. Let dus op met te veel voorschot betalen.

Meer Eneco reviews