Flyeralarm.com reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 233 recente reviews uit 3 bronnen.

Hele slechte service, en nog slechtere producten. Ze doen overkomen dat ik van te voren had moeten weten dat de kwaliteit van de producten slecht is, net of ik het dan zou bestellen? De stickers ontvangen zijn niet bepaald goed promotie materiaal, en heb er niets aan. Erkennen dat de kwaliteit beneden peil is zit er niet in.

De ervaring met de klantenservice van dit bedrijf was ronduit teleurstellend. Na het bestellen van 'stickers' op rol, ontving ik in plaats daarvan slechts één enkele sticker.

Massaproductie en onklantvriendelijk! Erkennen eigen fouten niet, wijzen direct en alleen naar de klant. Bestel a.u.b je drukwerk bij Drukwerkdeal, daar zijn ze veel klantvriendelijker en heb ik nooit problemen mee gehad! Wij laten hier nooit meer wat drukken, kleine opsomming: Betaald voor express, blijkt express productie te zijn en niet express levering. Gebeld voor een vraag aan de drukker, zou terug gebeld worden, nooit gebeurd waardoor ik de deadline van 12:00 mistte. Verkeerd geïnformeerd aan de telefoon, dit wordt ontkend. Flyeralarm: telefoongesprekken worden niet opgenomen dus je hebt geen poot om op te staan.

Top kwaliteit drukwerk en de posters zijn snel geleverd. Ook is de klantenservice vriendelijk en snel bij vragen over het aanleveren van drukbestanden.

Bij Flyeralarm helpen ze je goed met het opmaken van je bestanden als je er zelf niet uitkomt. Altijd snel geleverd en een goede kwaliteit!

Mooie flyers kunnen maken op hun site en direct besteld. Levering ging snel en goed.

Heel goed geholpen door een vriendelijke meneer van de klantenservice. Ik had hulp nodig bij het maken van een drukwerkbestand. Hij heeft me geduldig uitgelegd wat ik moest doen. Het resultaat van de ansichtkaarten was wat ik voor ogen had, ben er blij mee!

Bestelling ging niet goed. Klantenservice heeft het uitstekend opgepakt. Mijn bestand bleek niet te kloppen, maar Flyeralarm heeft me perfect geholpen met de aanpassingen. Posters zien er fantastisch uit.

Prima prijskwaliteitverhouding. En ze hebben tenminste de papiersoorten die ik zoek. De meeste drukkerijen hebben bijna geen papier meer. Flyeralarm lijkt daar geen last van te hebben.

Al jarenlang een trouwe klant. Bestel voor diverse festivals en sportclubs Posters en Flyers. Kan mij dan ook niet vinden in veel van de (oude) onderstaande ervaringen. Verzending is netjes alsmede verpakking en kwaliteit.

Besteld en betaald, maar nietsontvangen. Gemaild, gebeld, er zouden nieuwe gestuurd worden, maar tot op heden niets ontvangen. Wat een nepperij!

Helaas niet zo'n goede ervaring. Het drukwerk ligt buiten het stanswerk waardoor ik de 250 stickers heb kunnen weggooien. Flyeralarm bevestigd dat de tekst buiten het stanswerk ligt maar ze weigeren hier wat aan te doen. Stank voor dank. Ik koop er nooit meer wat.

Na 18! dagen eindelijk mijn etiketten ontvangen. Bestand was precies zo opgemaakt zoals flyeralarm het wenst. Bestand is handmatig goedgekeurd door flyeralarm. Krijg ik de etiketten binnen is de roze cutcontour zichtbaar. Nooit weer bij dit bedrijf!

Flyer Alarm levert snel gezien zij alles laten printen in Duitsland. Tot 3 keer toe werd mijn bestelling binnen een week geleverd. Zonder gedoe kun je vanuit je account gemakkelijk je artwork uploaden. Wat ik erg waardeer is dat ik meer kreeg dan ik had besteld: tot tientallen meer flyers en ansichtkaarten. Toch moet ik dit zeggen: Flyer alarm is vooral een goede oplossing wanneer je een beperkt budget hebt. De kleuren zijn namelijk grijsachtig en niet levendig, waardoor het drukwerk goedkoop en saai oogt. De kwaliteit van het materiaal is ook niet al te best: de randen van bijna alle visitekaartjes zijn beschadigd waardoor het witte oppervlak is te zien. Ook is er sprake van kleurverschil: de ene helft partij van mijn flyers heeft een hele andere tint kleur groen dan de andere helft – idem dito voor de visitekaarten. De volgende keer ga ik voor kwalitiet.

Dat er bedrijven kunnen bestaan die zo met klanten omgaan als Flyeralarm. onbegrijpelijk! Na het uploaden van mijn bestand via de website bleek het toch niet goed. Na contact met Flyer alarm heb ik ontwerp aangepast en wederom geupload. Zij controleerden het en het bleek nu goed. Ik krijg het drukwerk thuis en wat blijkt. Toch het verkeerde ontwerp. Klote, maar kan gebeuren. Ik probeer contact met ze te zoeken, maar telkens wordt ik afgewimpeld: ik "word teruggebeld" wat niet gebeurd. Ik bel ze meermaals en na ruim 20 minuten in de wacht wordt de verbinding verbroken. Op mail wordt niet meer gereageerd. Ik wordt er gewoon boos door. We zijn nu 3 weken verder en ik heb niks. Ik heb al lang bij een andere drukker mijn spullen moeten laten drukken omdat ik ook verder moet. Compleet kansloos bedrijf; zo ga je niet met mensen om. Als ik dat zo zou doen zou ik het geen half jaar meer volhouden.

Ik heb 2 maal gebeld voor een probleem met een order, 2 maal een dame aan de telefoon die mij terug zou bellen. Tot op heden 7 dagen later, nog niet terugebeld. Klantenservice is werkelijk 0,0.

Vrijdag een set folders besteld, maandagochtend vroeg gebeld wat de levertijd zou zijn omdat overal op de site "overnight" staat. Dat blijkt echter niet bij iedere order zo te zijn. Nu blijkt dat de levering maar liefst nog 9 dagen duurt. Er viel over geen enkele aanpassing van de order te praten dus de folders komen nu veel te laat. Een beetje service/flexibiliteit mag je toch wel verwachten. Voor mij nooit geen flyeralarm meer.

Ben al meer als 12 jaar klant bij Flyeralarm en heb goede ervaringen met ze. Je moet zelf wel wat grafische kennis hebben om de bestanden op de juiste manier aan te leveren en het blijft je eigen verantwoordelijkheid over de kwaliteit van je bestand hoe je die aanlevert. Ik vind het alleen jammer dat je niet van te voren kunt zien hoe je ontwerp op een product eruit komt te zien, want als je het geupload hebt dan zie je alleen het bestand dat je hebt aangeleverd. Ik hoop dat ze dat nog in de toekomst gaan aanpassen. Voor de rest vind ik Flyeralarm een prima bedrijf die het regelmatig goed drukt en aflevert.en als het mis gaat, je normaal contact kan opnemen met een klantenservice die je vriendelijk te woord staat en vaak ook helpt om na te gaan wat er mis is gegaan en het desnoods opnieuw laat drukken. Dat je er zelf achteraan moet gaan lijkt mij meer dan logisch voor een online webshop.

Ik werk al meer dan 20 jaar als grafisch ontwerper en maak en bestel veel drukwerk voor mijn klanten en voor mijzelf. Ik ben zeer tevreden over Flyeralarm. Als je weet hoe je bestanden moet opmaken, dan is het een fluitje van een cent om iets bij hen te bestellen. 1 keer was ik niet tevreden over het eindresultaat (veel zwart in het drukwerk, dat wat vlekkerig was geworden). Direct een compensatie gekregen en het werd opnieuw gedrukt. Ook sturen ze vaak veel meer exemplaren dan je besteld hebt.

We bestellen meerdere keren per week drukwerk voor verschillende opdrachtgevers bij verschillende drukkerij (drukwerkdeal, reclameland, vistaprint, etc) maar hadden nog nooit eerder met Flyeralarm gewerkt. Een opdrachtgaver was op zoek naar gondeldoosjes en Flyeralarm had een goede prijs dus dachten we laten we het eens proberen. Hadden we dit maar nooit gedaan. De informatiesheet (2 pagina's) horend bij de opdracht is niet echt duidelijk te noemen, maar uiteindelijk het ontwerp volgens hun specificaties weten te maken. Juist door de onduidelijke informatiesheet nog speciaal profi-bestandscontrole voor € 10,- ex BTW erbij gekocht om zeker te zijn dat het bestand goed zou zijn. Het bestand na een aantal pogingen geupload naar hen (zeer onduidelijke uploadpagina) op 24-11-2019 en toen wachten. Daar we op 26-11 nog niks hadden gehoord maar gebeld. Bleek dat we het bestand nog vrij moesten geven voor te laten druken. De helpdeskmedewerker gaf aan waar we moesten klikken en dat hij dan door zou gaan. Dit gedaan hebbende hadden we verwacht dat ons bestand gecontroleerd zou worden, we hadden immers profi-bestandcontrole gekocht. Na 1,5 uur maar weer gebeld om te vragen of het bestand toch helemaal goed was (het is toch een nieuw bedrijf waar je mee in zee gaat) en wat bleek het bestand was niet goed (sjabloonlijn zat nog in het bestand) maar was wel al in druk. Helpdeskmedewerkster gaf aan dat de profi-bestandscontrole ook gewoon een automatische controle was en dat we nu eigenlijk pech hebben en het onze eigen schuld is daar op de informatiesheet duidelijk staat dat de sjabloonlijnen eruit moeten. Op twee pagina's met informatie staat 1 klein zinnetje van 4 cm en daar moeten we het maar mee doen. Meerdere keren contact gehad om het op te lossen, maar ze zijn niet bereid ook maar iets te doen. We hebben ook aangegeven dat bij bijvoorbeeld drukwerkdeal gewoon gekeken word naar het bestand (standaard dus gratis) en dat ze netjes even bellen als er een sjabloonlijn staat om te vragen of het klopt. Reactie hierop van Flyeralarm is dat ze met een verouderd Duits systeem werken en dat de meeste Nederlandse drukkerijen met een nieuwer Nederlands systeem werken. Duidelijk de eerste en laatste keer dat we iets met deze partij doen. Dus pas op als je met Flyeralarm in zee gaat.

Ik doe al meer dan 6 jaar zaken met ze zonder problemen. Ze leveren juiste kwaliteit voor een goedkope prijs. er is vooraf mogelijk om een sample kit te ontvangen, zodat je weet wat je besteld als je dit doet. Ook is er een template beschikbaar bij elke keuze die je wilt hebben. Hierin kun je zelf je design makkelijk en juist in opmaken en aanleveren zonder foutmeldingen. Ook hebben ze duidelijke aanleverspecificaties te vinden op de website. Mocht er iets niet goed zijn kun je een reclamatie indienen, meestal sturen ze nieuwe op of krijg je alles of een deel van je geld terug. ligt aan de hoeveelheid niet goed geleverd. De levertijd is vaak wel de uiterste levertijd op de website maar is 95% van die tijd dan ook wel binnen. UPS is vaak wel wat slordig met de pakketjes. Dan komen ze beschadigd aan. Er is vaker een melding van gemaakt via flyeralerm naar UPS, maar UPS doet er niks aan.

Eerst moet je betalen voordat je je design kan uploaden. Daarna blijkt dat op elk mogelijke manier dat je probeert je design gewoon niet geaccepteerd wordt. Order uit frustratie maar geannuleerd.

Drukwerk slecht verpakt, volgens status wel snel in productie. Verzending is bagger, dit gaat via UPS en die werken volgens mij niet in het weekend, waardoor de 4-5 werkdagen levertijd niet wordt gehaald. Dinsdag besteld, woensdag in productie, vrijdag bij UPS, pas donderdag er na geleverd. UPS doet er dus 6 dagen over om te bezorgen. Laatste keer hier besteld. Melding gedaan bij FA, enige reactie was ". dan moet u maar een klacht indienen"

Flyer Alarm heeft werkelijk de slechtste service mogelijk. Aan de telefoon zijn ze onvriendelijk en vooral ongeïnteresseerd. Zij leveren vaak te laat aan en schuiven de schuld altijd op iets anders af. Uiteindelijk (te laat) overgestapt naar een ander en direct uiterst vriendelijk en accuraat geholpen; zo kan het dus ook! DOE GEEN ZAKEN MET FLYER ALARM!

Wij doen al enkele jaren zaken met Flyeralarm. Je leert pas een leverancier kennen als er een probleem ontstaat. Als er een klacht is krijg je de meeste rare verklaringen waarom ze het probleem niet oplossen zo ook in ons geval. Wij hebben zwarte visitekaartjes besteld waarvan de hoekjes loslieten. Uiteindelijk worden er nieuwe geleverd maar ipv de kleur zwart nu in donker grijs. Na veel op en neer mailen reageert Flyeralarm gewoon niet meer en hebben we tot op heden nog steeds niet de nieuwe en goede visitekaartjes ontvangen. Nogmaals Flyeralarm is voor ons een onbetrouwbare leverancier en bedenk u goed als u wilt bestellen bij Flyeralarm!

We hebben vrij regelmatig zaken gedaan met FlyerAlarm als tussenpersoon. Het drukwerk bieden ze goedkoop aan, maar je krijgt waar je voor betaalt. Ik raad mijn klanten dit bedrijf echt niet meer aan. Het drukwerk wordt standaard te laat geleverd. Het wordt niet representatief verpakt en als er wat mis is, moet je hemel en aarde bewegen om aan te tonen dat het drukwerk niet goed is. Zeer onvriendelijke telefonische klantenservice (het woord klant en service kennen ze niet)

Het begint een beetje standaard te worden bij Flyeralarm, dat drukwerk te laat wordt afgeleverd. De klantenservice schuift in eerste instantie alles af op UPS, maar die leveren vanaf het moment dat het pakket bij hun wordt aangeboden, altijd binnen 2 dagen. Ook de verwerking van de betaling vooraf duurt soms wel 2 dagen, die dus ook weer vertragend werken. Maar het is nooit hun schuld en ze hebben altijd een marge om 2 dagen later te leveren. Daar heeft de klant niets aan, want drukwerk moet vaak op een bepaalde datum echt voorhanden zijn. Wat betreft de kwaliteit: bij een oplagen van 1000 stuks (brochures) is het kleurverschil schrikbarend. Maar ook dat vindt Flyeralarm geen probleem, want dat valt binnen hun marges. Kleurenfoto's die door een professional gemaakt zijn komen er vaak als donkere vlekken uit bij Flyeralarm. Hun excuus: ja, dat waren RGB-beelden, dus dat was al niet goed aangeleverd. Als je bestanden doorstuurt en vervolgens van Flyeralarm een bevestiging krijgt dat de drukbestanden goed zijn bevonden en vervolgens gedrukt kunnen worden, dan mag je er toch vanuit gaan dat ze ook echt goed zijn? Dit is een waardeloos bedrijf, dat niet op tijd levert en daarnaast geen constante kwaliteit levert. Reclameren heeft geen zin, want ze wurmen zich onder elke klacht uit met een waardeloze smoes. Gauw vergeten dus, deze prutsers.

Flyers besteld voor een evenement, krijg vrijdag een bericht dat ze zijn verzonden. Schuiven alles op UPS. Tuurlijk die is mede verantwoordelijk voor het feit dat mijn flyers nu in Zweden liggen, maar een actievere houding van de helpdesk van hun naar UPS toe had een hoop problemen gescheeld. Maar er wordt alleen maar verscholen achter de algemene voorwaarden. Waarin trouwens nog blijkt te staan dat hun levering ook nog 2 dagen te laat mag zijn. Ja je kan een reclamatieformulier toe sturen. maar als ze daar net zo snel op reageren als een terugbelnotitie via hun website. Bah. misselijk wordt je ervan.

Ik ben goed geadviseerd en heb een betere optie voor mijn produkt gekregen dan ik aanvankelijk zelf dacht te bestellen. En goedkoper ook!

Tijdig een bestelling gedaan bij Flyeralarm welke op vrijdagochtend 29-05-2015 in hun bezit was. Bij een levertijd van 6 – 9 werkdagen zou het drukwerk dus uiterlijk donderdag 11 juni geleverd dienen te worden. Op donderdag 11 juni nog niets vernomen en derhalve zelf contact opgenomen. Antwoord: ook zij vonden het lang duren en zouden een en ander checken. Hierover zouden wij vrijdagochtend worden teruggebeld. Op donderdagavond hebben wij van UPS een bevestiging ontvangen dat de bestelling vrijdag in Maastricht geleverd zou worden. Vrijdagochtend zijn wij niet teruggebeld door Flyeralarm. Hierop hebben wij in de middag zelf contact opgenomen. Ons werd medegedeeld dat de bestelling niet geleverd kon worden. Ophalen op een locatie in Duitsland was ook niet mogelijk.De bestelling scheen in een container van UPS te staan. Er kon niets aan worden gedaan. Hun klantenservice zou maandag rond 13:00uur terugbellen over een mogelijke oplossing. Zelf hebben we nog contact gehad met UPS om via die weg bij het pakket te komen. Dit was ook via die weg helaas onmogelijk. Daar deze bestelling boekjes voor ons jubileumconcert betrof, dat inmiddels had plaatsgevonden, zijn deze voor ons nu waardeloos. In deze boekjes stonden advertenties van sponsoren die hiervoor betaald hadden.Hiervoor hebben wij extra kosten moeten maken om deze nog voor het optreden te regelen. Maandag rond 13:00 uur werden wij niet teruggebeld. Wederom hebben we zelf contact opgenomen. Hiervoor zijn excuses aangeboden en is een korting van 10% gegeven. Er is simpelweg niet tijdig geleverd. We zitten nu met een levering “oud papier“ welke we uiteindelijk ook nog moesten betalen na aanmaning. Ons advies: absoluut geen zaken mee doen.

Meer Flyeralarm.com reviews