Wat een arrogante bezorgers bah te beroerd om pakketje naar boven te brengen en een grote mond ook nog geven komen boven met ordinair lolly en grote mond wat een slecht service zal nooit aanraden aan iemand
Voor de zoveelste keer wel thuis en geen pakket Krijg je een mail met u was niet thuis, we komen morgen. Maar volgende dag hetzelfde verhaal weer niks Pakket paar keer in mijn winkel die tot 21:00 open is laten afleveren, weer een mail in de middag u was niet thuis Ik word hier echt woest van, of ze moeten andere mail versturen en geen dingen beloven die ze niet nakomen of ze moeten een hoop bezorgers ontslaan omdat ze te lui zijn om uit die auto te stappen
Wat een vreselijk slecht bedrijf. Ik krijg al sinds 22 december via de track and trace te lezen dat mijn pakketje morgen bezorgd word. Het is nu 3 januari en nog steeds geen pakketje en word het weer morgen bezorgd. Volgens de track and trace is de hub in Utrecht gesloten. Dit stond er vrijdag ook al. Ik snap dat het druk was vanwege de feestdagen, maar dit slaat echt nergens op. Ook al een klacht gemaild, maar tot op heden niets vernomen.
Schandalig, helemaal niet aangeraden. Pakketje was in België sinds 20/12, werd opgehaald een week erna terwijl dat mijn pakket verwacht was vóór 27/12. Onbereikbaar service, tientallen formuliers ingevuld en nog geen antwoord gekregen.
Ondanks dat het pakket is afgeleverd zegt GLS dat ze het pakket nog niet ontvangen hebben. Waardeloos stelletje. Doe geen zaken met een webshop die GLS als vervoersbedrijf heeft.
Ze willen niet bij ons bezorgen omdat ze niet keten kunnen op ons erf. Ze zijn de enigen, alle andere bezorgers kunnen wel kerrn. Amateurs. Bah bah. Wim
Skip webshops die zaken doen met GLS. Wij wachten al 3 weken op meerdere pakketen. Volgens GLS zijn er afgeleverd, maar wij noch de buren hebben iets gekregen. Andere GLS pakketten worden doodleuk al meerdere dagen verplaatst wegens onduidelijke redenen. We ontvangen ook pakketten via DPD, DHL, UPS, POSTNL. Geen problemen.
Ook ik kan me aansluiten bij alle negatieve berichten. 3x een datum voor bezorging gekregen dus 3 dagen thuis gebleven om het pakketje in ontvangst te nemen. Het ligt nu 10 dagen bij GLS de melding in track en trace is dat het pakket niet kan worden afgeleverd. Zo jammer als de bezorger gewoon de auto niet uit komt! Zeker geen aanrader dit bedrijf en slecht en onvriendelijk personeel!
This website use trustpiolt for make there repotation good on internet. Fake reptation. This is worst company i have ever seen . Worst services
Doe nooit een beroep op GLS. Waardeloos bedrijf met de slechtste service ooit! Het is een pakjesleverancier die gewoon geen pakjes op tijd kan leveren en ze zijn iet bereikbaar voor vragen. Dikke nul GLS.
Slechtste ervaring ooit! Ik bestelde een pakket op 8 december, een cadeau voor mijn vriendin. Nu ligt dat pakket nog steeds in het depot in Tongeren wegens ‘te korten aan adresinformatie’? Ik heb mijn adres heel duidelijk opgegeven! Dit is heel spijtig zeker voor de feestdagen.
Beneden aangebeld. Onduidelijk, leek op "Post" Deur geopend, niets meer gezien of gehoord. Half uur later lieve buurvrouw met pakje dat in de lift lag. Schandelijk, voor het zelfde geld wordt het gestolen en zit ik in de problemen!
Op 17-12 een bestelling gedaan met de garantie dat het de volgende dag word geleverd eindstand ze zijn mijn pakket kwijt en word gezegd dat alleen de data is ontvangen zelfs het bedrijf waar ik mn spullen hebt gekocht zijn er mee bezig om duidelijkheid te krijgen zelf ook meerdere keren gemaild zonder antwoord echt een waardeloos kut bedrijf
Verwachte een zeer breekbaar pakket, er was met zorg gehandeld en is volledig in tact aangekomen. De bezorger was erg vriendelijk!
Tig mailtjes gestuurd over een pakket dat al 2 weken in depot Puurs ligt en nul reactie! Waardeloze klantendienst en tot zover geen bezorging van mijn kerstpakket voor mijn 2-jarig zoontje! En dat in deze tijden waar we onze kinderen al meermaals hebben moeten teleurstellen. ZEER ONTEVREDEN!
Donderdag 16-12: bericht 17-12 tussen 8.30 en 11.30 komt pakje. Thuis gebleven, geen pakje. Bericht verandert in de middag dat het pakje maandag komt, zelfde tijd. Had afspraken, die verzet naar dinsdag. Maandag 8.00 uur: dag en tijd nog steeds maandag, snel onder de douche. Maar tot mijn grote verbazing verschijnt om 9.00 uur het bericht dat het pakje DINSDAG wordt bezorgd! Wat een planning, dus weer proberen mijn afspraak terug te draaien. Inmiddels ken ik de betekenis van de letters. GLS: Geen Logistieke Service
Toppunt van de dag. GLS komt wat bezorgen, ik doe netjes de deur open en meneer vraagt of ik het beneden kom ophalen. Nee jij bent bezorger kom maar naar boven, is die boven zegtie, is het leven zo zwaar dat je niet naar beneden kan? Luister vent, jij bent bezorger had je maar een ander vak moeten leren. Pakketje aangenomen en de deur dicht gedaan, klopt hij nog 4 keer op de deur. Deur niet meer open gedaan😂
Pakketje was goed onderweg en was voor het tijdstip van aankomst thuis. Uiteindelijk stond er "Pakketje niet geleverd". Uhm, ja. Hoezo niet? Waarom niet? Achja dan maar even naar de customer service mailen. Heb ondertussen al 3x gemailed en ben al 3 dagen aan het wachten met 0 response. Schijtbedrijf!
Wat een waardeloos bedrijf is dit, tig mailtjes gestuurd over een pakket dat al 2 weken in depot Zwolle ligt, NUL reactie! GLS jullie zijn een klant KWIJT
Inmiddels 2 keer een niet thuis melding gehad en wij waren gewoon thuis. Houden zich niet aan de afspraken.
GLS rijdt met ruime tijdvensters. Echter zijn niet alle dagen ontzettend druk en ik het altijd goed te doen om tijd te komen. Van wat ik weet van de bezorger is dat zijn tijdvensters na een dorp of betaalde grote postcode mag verzetten met een uur. De tijdvensters waar mee gereden wordt, worden iedere dag aangehouden zodat mensen wel degelijk weet Hoelaat er iemand aan de deur kan staan. Maak alvast een afspraak met je buren, plak een briefje op je deur voor je gaat. Deze jongens werken extreem hard in deze tijden. Heel veel vliegen, weinig geld.
Vandaag zou mijn pakketje geleverd worden,Om 16.15 uur stopt een GLS bus voor mijn deur en ik zit met smart te wachtte op een mooi gepersonaliseerd fotoboek en wacht tot de chauffeur uitstapt en aanbeld.tot mijn verbazing rijd de chauffeur na enkele minuten weer weg zonder uitgestapt te zijn. Ik dacht nog ach die moet bij iemand anders zijn. Even later krijg ik mail dat mijn pakketje bezorgd en ondertekend is voor ontvangst. Ik heb niks gehad!
Tussen 12.30 en 15.30 zou mn pakketje komen. Ben al heel de dag thuis, het is nu 19.36 en nog steeds is mn pakje onderweg…. waardeloos
Bestelling gedaan vanuit Duitsland, pakket wordt verstuurd met GLS. Inmiddels ligt het pakket al ruim een maand in een depot in Essen, waar het 'handmatig gesorteerd' moet worden. Ondertussen is GLS niet te bereiken en reageren ze niet op mijn mails.
Kreeg een mail dat mijn pakketje om 11.30 uur is bezorgd en ik daar zelf voor heb getekend. Grappig, want ik ben aan het werk tot 17.00 uur. Van mijn man om 16.15 uur een foto gekregen (toen hij thuis kwam van het werk), dat het pakketje gewoon voor de deur stond. Ze zijn te lui om bij de deuren aan te bellen, die overigens die hele dag thuis zijn.
Bestel iets via bol.com dat met gls geleverd word. Beleid van bol.com = bestellen voor 22u, dag erna geleverd. Wat dus ook de bedoeling was. Nu telkens als ik track & trace bekijk ligt m’n pakket al gewoon twee dagen te rotten in het depot van gls. Aan het werk jongens
Pakje weer terug naar depot, wegens niet kunnen afleveren. Zat voor het raam naast de voordeur. Er is niemand geweest. Gewoon echt niemand!
Track & trace zegt dat ik het ondertekend heb voor ontvangst?!? Heel de dag thuis geweest, niemand gebeld. Ik heb mail contact met GLS gehad, zij hebben chauffeur gebeld, nam niet op. Maar hun track systeem zegt dat het pakket bij de overburen op nr 60 is gedropt. Ik heb geen overburen en nummer 60 bestaat niet in mijn straat. Wow…wanneer is liegen gewoon oplichting?
GLS is mijn pakket kwijtgeraakt. Bij het invullen van een schadeformulier staat hier al gegevens ingevuld die niet bij dit pakket horen en ik kan die gegevens niet aanpassen. Mails met het verzoek dit aan te passen danwel leeg te laten wordt niet op gereageerd. Waardeloos. Eigen risico van €50 wordt ook nu pas duidelijk.
Waardeloze bedrijf. Met erg domme smoesjes dat pakketje geweigerd is. Niet eens langs geweest. Leugenaar 🤥