GLS reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 533 recente reviews uit 2 bronnen.

Pakket uit Spanje zou 18-03 geleverd worden. Hele dag thuis op zitten wachten (samen met nog 2 anderen). Niemand aan de deur gezien. Geen bel gehoord. Geen Niet-Thuis bericht gevonden. Wat blijkt daarna uit de Track & Trace gegevens? Dat ik het pakket geweigerd zou hebben?.daar zakt mijn spreekwoordelijke broek vanaf. Ik heb klacht ingediend bij GLS. Er hangt mij namelijk nu een claim boven het hoofd, maar zal deze indien nodig op GLS gaan verhalen. Ik zal ze indien nodig in gebreke gaan stellen.

Ik zag de bezorger (door het raam) binnen 5 seconden na aanbellen weer wegscheuren. Pakket op de oprit neergegooid, die kan iedereen zo meenemen. Asociaal

1)pakket verstuurd uit duitsland op 18/03 2)pakket verloren 3)verzender verstuurd opnieuw zelfde goederen24/03 4)eerste pakket teruggevonden26/03 5)eerste pakket door koerier gemeld als niet kunnen leveren, wij zijn bedrijf en open van 7-19u. dus onmogelijk 6)pakket terug bij pakket centrum in deinze, blijft daar en beweegt niet meer, nu 1/04 7)pakket 2 blijft 5 dagen in Puurs liggen en beweegt niet meer ONVOORSTELBAAR

Ik zit met smart op mijn pakket te wachten dit zou twee delen zijn ik heb 1 pakket ontvangen maar de andere niet heb gekeken in pakket 1 maar daar zat het niet bij. Mail gestuurd maar geen reactie

Stelletje oplichters ze hebben zogenaamd pakket afgeleverd en getekend maar niets van waar ik heb niets ontvangen

Kreeg een mailtje om 8.13u met de mededeling dat er vandaag een pakket zou worden bezorgd. Via track and trace stond er 10.30 en 13.30u. Dus ik ben die dag thuis gebleven en verschillende keren de t&t code gecontroleerd. Deze bleef hetzelfde. Maar om 18.00u was hij veranderd in 3 dagen later. Zonder uitleg of iets anders. Heb maar meteen mijn keuze gemaakt en doorgegeven dat ik het pakket weiger. Hier kreeg ik de volgende dag wel een bevesteging van, maar verder ook geen uitleg of zoiets. Dus voor mij geen GLS meer.

Elke keer als zij iets bij mij moeten bezorgen is er wel iets. Pakketje kwijt of ze komen gewoon niet opdagen en zeggen dat je niet thuis was terwijl je de hele dag thuis was.

Een pakket is verloren en een ander wordt vernietigd na 2 weken wachten op levering door GLS. Ze eisen geen verantwoordelijkheid op, maar ik heb een andere mening. Beschadigd pakket gedrenkt door wat vet of olie chauffeur gooide meer dan 2 meter hoge poort voor mijn huis, ondertekende het zonder mijn medeweten en vertrok. Direct de klantenservice bellen en tot mijn verbazing kreeg ik meteen de schuld dat het mijn schuld was, ik lieg en aan het einde tekende ik voor het pakket en toen hing de persoon op. Jammer voor GLS dat het complete incident is vastgelegd door beveiligingscamera's voor mijn huis en zal worden gepubliceerd in de media als ik geen volledige vergoeding krijg voor het pakket met kapotte carbonwielen. Mijn advocaat is er ook mee bezig. Veel succes GLS en nooit.

Ik verwachte een pakket ter waarde van meer dan 50 euro. De bezorging werd door GLS bezorgd en kwam uit spanje. Ik woon op een vakantiepark met slagbomen. Ik zat met smart te wachten op het pakket maar ik kreeg geen melding of iets dergelijks met de status van bezorging. Op een donderdag avond ging ik al mijn bestellingen na en tot mijn grote verbazing zag ik dat het pakket welke door GLS bezorgd zou worden met succes afgeleverd was. Dit was heel bijzonder want er is niks afgeleverd. De volgende dag ben ik gelijk gaan bellen met de bijna onbereikbare klantenservice .Ik heb nog nooit zo lang in de wacht gestaan. Ma enig onderzoek van de medewerkster bleek dat de chauffeur het pakket bij de slagbomen heeft achtergelaten (dit is gvd een openbare drukke plaats) hij heeft zelf getekend, dit is onacceptabel! Handtekening vervalsen is strafbaar! Maar goed ik ben direct naar de poort gegaan om te kijken of het pakket er lag, uiteraard lag er niks. Toen ik bij de poort stond kwam heel toevallig gls aanrijden. Ik hen de chauffeur aangesproken en het bleek inderdaad volgens hem dat hij had getekend en hij zei het pakket in een box gelegd te hebben voor vuile linnengoed van het vakantiepark. Daarboven hung een brief datber beslist geen post en pakketten in gedeponeerd mogen worden! De chauffeur boeide het niks. Na het noteren van zijn naam ben ik gaan bellen met de klantenservice dat de chauffeur of het pakket heeft gelegd waar hij zei, maar denkbaar is ook dat hij het zelf gestolen heeft. Dat valt niet te controleren. Dat hij zelf even voor mij getekend heeft zoy al een reden tot ontslag moeten zijn en gls zou dan de kosten moeten vergoeden. Helaas de chauffeur wordt aan alle kanten beschermd en ik word doorverwezen naar de afzender. De afzender beroept zich op dat het pakket met succes is afgeleverd en kan daardoor niks.voor mij doen. Wtf dit is gewoon diefstal. Nu ben ik gvd mijn geld kwijt en heb ik mijn pakket waar ik voor betaald hebt niet gehad en ik word aan alle kanten afgepoeierd. Het erge is nog dat omdat ik erboven op.zat ik gks niet meer kan bereiken. Ze hebben waarschijnlijk.mijn nummer geblokkeerd om zo maar van mij af te zijn. Ik kan 1 ding garanderen dat als gls mijn geld niet terugbgeeft wat nu dus gestolen is ik zeker wraak ga nemen en voor veel schade ga zorgen aan elke gls auto die ik zie ik ben het helemaal zat om zo schofterig behandelde worden en naar mijn geld kan fluiten vanwege een waardeloze bezorger toevallig heette hij Mohammed, of zou het geen toeval zijn!?

Waar zijn mijn parketten , en helemaal heen informatie! parketten zou gekomen zijn!

Ik heb onlangs wat besteld op shein, dan kreeg ik te zien dat mijn pakketje in twee werd gesplitst. Dus gister zag ik dat mijn pakketje door GLS geleverd zou worden. Ik heb dan maar gelijk mijn research gedaan en zag eigenlijk 4/5 keer alleen maar slechte reviews. Nou wou ik eigenlijk liever een andere post gehad hebben maar dat kon ik blijkbaar niet kiezen. Ik dacht, ach ik zie wel. Nu vandaag, een dag later. Werd het pakketje geleverd, mijn zus was thuis dus die kon openen. Maar de meeste slechte reviews gaan dan ook over mensen die niet thuis waren en zo hun pakketje hebben gemist, etc. Daar maakte ik mij ook al zorgen over. Het feit dat mijn deurbel niet meer zo goed werkt en de werknemer wel gewoon geduldig wachten. Dat vind ik helemaal top! Althans, dat is wat mijn zus me vertelde. Dus eigenlijk zijn ze zo erg nog niet.

Zelfde verhaal als iedereen: afgeleverd, maar dan op een ander adres. Navraag gedaan (2 straten verderop) maar niks . Ook niet bij de buren. Vlgs GLS zou chauffeur nog eens terug gaan naar wie hij had aangeboden maar niks meer gehoord. Waarde meer dan 200 euri, krijg na het lezen van alle reviews rooie vlekken, Gelukkig via Visa card dus verzekerd, maar dan nog. Shitbedrijf dus, nooooooooooit meer!

2 maart 2021 vond ik een niet thuisbericht van GLS in de brievenbus zonder opgaaf van afzender en pakketnummer met de mededeling bezorgd bij buren. Tijdens het gesprek met de klantenservice wordt je door een norse boerin Wilma te woord gestaan die steevast "zo werken wij nu eenmaal" in haar repertoire heeft. Dienstverleners zoals DHL, Post.nl hebben tenminste een track & tracesysteem zodat je wordt geinformeerd dat een pakketje binnenkort wordt bezorgd. Voor GLS is dit systeem een aantal niveaus te hoog dat zich uit in een zeer slechte dienstverlening. Op de vraag wie de afzender is, kon Wilma geen antwoord geven. Aangezien ik GLS zich met een Jantje van Leiden zich overal makkelijk vanaf brengt, wil ik (toekomstige) klanten van GLS waarschuwen voor deze prutsers.

Ik zou een bestelling ontvangen van GLS, alles naar wens. Tijdens het afleveren geeft de jonge man aan, ow meneer ik heb nog een tweede pakket voor u, na 4 minuten komt hij terug. Sorry ik kan het 2e pakket niet vinden. Ik had geen idee om welk pakket het ging, dus ik vroeg wat er was. Er moet nog een pakket zijn (naar wat later blijkt, had mijn vrouw een bestelling die bezorgd zou worden). Hij: ik kijk het einde van de dag na, als het niet klopt merk ik het wel bij het scannen, waarschijnlijk hebben ze iets dubbel gescand. Ik oke prima, had geen flauw idee verder. Komt mijn vrouw vervolgens thuis, heb je mijn pakketje aangekomen? Ik zeg nee, hij gaf aan dat er een 2e pakket moest zijn, maar dat hij dat niet kon vinden, hij zou het einde dag uitzoeken. Heeft die verdomde snotneus gewoon aangegeven dat ik het pakketje op naam van mijn vrouw ontvangen heb en ervoor getekend heb. We missen nu dus een pakket en die snotneus heeft keurig netjes aangegeven dat hij beide pakketjes afgeleverd heeft, dat staat notabene in de track & track van het spoorloos pakketje. Hoe haal je het in je hoofd.

Ze hebben vermeld dat ze voor half 2 zouden komen, maar ze zijn niet komen opdagen. Ik heb ze gebeld en totaal geen hulp gekregen! Slechte service van GLS.

Ik ben al 2 maanden het w8 op mijn pakketje wat de bezorger fred die in heerlen en omstreken bezorgd . Hij werkt op de manier met valse handtekeningen voor ontvangst terwijl ik het pakketje nooit in ontvangst heb gekregen . Gebeld met klantenservice , word daar asociaal behandeld , en word als leugenaar uitgemaakt . Echt schandalig bedrijf , tip doe nooit zaken met gls .

Beweren dat je niet thuis bent geweest! Getuigen kunnen het tegendeel bewijzen. Ik ga naar Radar om e.e.a. te melden!

Na een volle week wachten, komt dan eindelijk vandaag mijn pakket aan. Wel vreemd dat er tape van GLS rond zit. Doe ik het pak open en meteen wordt duidelijk waarom die tape er zit. De doos werd opengesneden waardoor ook de zak hondenbrokken stuk was uiteraard. Dit kan echt niet door de beugel! Ben op dit moment bluspoeder!

Een paar schoenen besteld en na 2 weken nog niets ontvangen. Op zich kan dat nog gezien t weer en ook Corona. Toch maar eens gebeld waar de schoenen nu zijn aangezien we zien op TandT dat de schoenen tussen 2 depots verplaats worden. na 35 minuten in de wacht, nog steeds niemand aan de lijn. Dit is hedentendage geen optie meer. Je kan je vraag nergens mondeling stellen. Niet iedereen wil mailen tenslotte m als je als bedrijf niet wilt dat je gebeld kunt worden, dan moet je deze optie ook niet aanbieden.

Ik was teleurgesteld dat mijn pakket gister niet bezorgd was met geen bericht erover en ik voor niks hebben zitten wachten. Gelukkig is mijn pakket 20 uur wel bezorgd. ( wel weer zonder bericht erover ) als ze de track en tracé code sneller updaten met status met korter tijdsbestek dan prima postbedrijf

Tja als jouw bedrijfsvoering en logistieke verwerking niet op orde is, dan kun je in deze tijd wel heel goedkoop wegkomen met een slap excuus. GLS, ga je schamen en zorg dat je weer tevreden klanten krijgt.

Hier hetzelfde, pakket zou ik zogenaamd ontvangen hebben en er zelfs voor getekend hebben. Je raadt het al, niets ontvangen, de buurt ook niet, oprit, voor- en achtertuin ook niets. Na een half uur in de wacht te staan maar weer opgehangen want ik heb meer verplichtingen op een dag. Klacht dus maar gemaild, ook hierop nul respons tot op heden. Waardeloos.

Ik blijf thuis ivm de verwachte levering van een pakketje, en dan verandert de status van GLS ineens in "adres niet bereikbaar". Ik woon in een groot dorp, in een gewone straat, die gewoon op Google en TomTom staat. Dit hoor ik vaker, wat een slechte vervoerder zeg.

Afgelopen vrijdag zou er een pakket met planten geleverd worden door de GLS. Rond 16.30 zie ik dat het pakket terug naar het depot is gegaan. Hierop een klacht ingediend (vrijwel elke keer als GLS iets bij mij moet bezorgen zijn er problemen). GLS reageerde hierop dat de chauffeur het pakket niet had kunnen vinden. Gister kon er niets bezorgd worden ivm het weer (begrijpelijk gezien de sneeuwval). Vandaag bericht gekregen dat het pakket vandaag bezorgd zou worden. Net zie ik dat het wederom terug naar het depot is gebracht. Ik ben er langzaam klaar mee dat er 9 van de 10 keer problemen zijn als de GLS iets moet bezorgen (zonder melding terug naar het depot, zeggen dat je niet thuis was, instructies die je geeft worden niet nageleefd)

Paar maanden geleden stonden er 2 mensen aan de deur die tijdens een fietstocht ons pakket in de berm aantroffen ca. 5 km verderop. Netjes dat ze het kwamen langsbrengen. Klacht ingediend bij GLS en uiteraard nooit een reactie ontvangen. Frutbedrijf. Vandaag te lui om bij mij aan te bellen en tegen de buurvrouw zeggen (waar hij ook een pakket moest leveren) dat ik niet thuis ben. terwijl ik in de woonkamer zit te werken. Helaas kun je zelf niet voor een pakketbezorger kiezen.

Pakket kapot en ontbrekende spullen. Geen track en trace code gekregen en pakket voor de deur gedumpt.

Ik verwachte een pakketje, track and trace had aangegeven dat het onderweg was. Ik zit thuis op mijn pc en er komt een nieuw mail bericht binnen van GLS. Afleverstatus "Niet afgeleverd, bedrijf gesloten" Ten eerste ben ik geen bedrijf maar een particulier en ten tweede ben ik gewoon thuis. De bezorger had duidelijk geen zin om aan het eind van de middag een stukje over een galerij te moeten lopen. Gelijk GLS gebeld en wat schetst mijn verbazing "de bezorger kon het pakket niet afleveren omdat de adressering onduidelijk was" werd gezegd. Gelijk op de website gevraagd om het pakket de volgende dag opnieuw aan te bieden en kijk toch eens dan kan de bezorger ineens wel het adres vinden, plaatst het pakket voor mijn deur en loopt gelijk weg. Als ik met track and trace de status van de zending opvraag staat er "afgeleverd". Maar ik lees tot mijn verbazing ook dat er staat dat ik voor ontvangst heb afgetekend! Op het pakket staat een correcte adressering: Naam, adres, postcode en woonplaats. Alles bij elkaar een trieste ervaring. Het personeel buiten en aan de telefoon zuigt smoesjes uit de duim. Als ik het pakket niet gelijk had gepakt en het pakket door iemand anders was meegenomen had ik maar moeten zien hoe ik dat kon bewijzen, ik had volgens de bezorger toch voor ontvangst getekend? In ieder geval weer een leermoment.

De bezorger kon mijn huis niet vinden dus belde hij. In plaats van vragen waar mijn huis was, als ‘grap’ deed hij zich voor als de politie en zei hij dat ik bij de rellen was. Hij vond het grappig dat ik bang reageerde daarop. Dit is onacceptabel in deze tijden hoeven mensen niet dit soort geklier erbij te hebben!

Mijn pakket zou 29-01-2021 tussen 11.30 14.30 bezorgd worden . Niet dus geen taal of teken van de bezorger. In de avonduren nogmaals de tracking code gekeken tot mijn verbazing las ik dat het pakket bij mij bezorgd was om 19.31 en dat ik ervoor getekend had.! Niet dus . Later op de avond nogmaals gekeken toen zag ik dat mijn pakket op een GLSdepot in Wijchen was? Dus ik heb het pakket en het ligt weer ergens in een depot? Wie het snapt mag het zeggen .

De bezorger gluurde door het raam, rende zowat weg (na slechts enkele seconden te hebben gewacht) en liet het pakketje voor de deur staan. Toen we hem op dit alles aanspraken, werd de term 'mongool' richting ons (de klant) geslingerd. Vervolgens scheurde hij met onacceptabele snelheid, zoals blijkbaar gangbaar is voor GLS-bezorgers, ons woonerf uit. Tijd voor faillisement.

Meer GLS reviews