Grandado reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 3.771 recente reviews uit 3 bronnen.

Snelle levering en zeer prijsvriendelijk

βœ“ Grandado Hi Ruud! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Kind regards, Lia Grandado

Uiteraard een schappelijke prijs, alleen helaas erg lang moeten wachten op het pakketje. Voor de rest zeker een aanrader!

βœ“ Grandado Hi Jermain! Thanks for your kind review and your constructive feedback.

Kind regards, Lia Grandado

Goede communicatie en prima prijs kwaliteit verhouding. Zeer mooi product ontvangen!

βœ“ Grandado Hi Maartje! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Kind regards, Lia Grandado

Ik dacht 1000 rietjes besteld te hebben maar had niet gezien dat ik 100 had gekozen op de website Grandado gemaild en zij wezen mij op mijn fout maar begrepen het wel en gaven mij 40*0/0 van mijn betaalde bedrag terug geweldige service Top πŸ‘

βœ“ Grandado Hi Ap! Thanks for your review. We will be happy to see you on Grandado again.

Kind regards, Lia Grandado

Prima prijs kwaliteit verhouding, levertijd volgens afspraak

βœ“ Grandado Hi Marie! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Kind regards, Lia Grandado

De bestelling en aflevering zijn goed verlopen. Maar het product heeft geen stekker, maar een digitaal oplaadsysteem. Dit had ik niet gezien op de site. Dus ik heb het product nog niet kunnen testen. Bestelling: GRAN-NL-1114055

βœ“ Grandado Hi Ria! Thanks for your review. We appreciate you shraing your honest experience with us!

Kind regards, Lia Grandado

Keurig geleverd, product was alleen niet exact als de foto

βœ“ Grandado Hi Claire! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Kind regards, Lia Grandado

Super service en goede producten

βœ“ Grandado Hi Jessica! Thanks for your review. We will be happy to see you on Grandado again.

Kind regards, Lia Grandado

We hadden 19 januari een hele mooie jurk besteld en 10 februari was die binnen. Precies zoals op de afbeelding. Ik kon viande site track en trace bijhouden en toen dat niet lukte en mailde kreeg ik meteen reactie! Echt aan te raden

βœ“ Grandado Hi PatrickEwa! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Kind regards, Lia Grandado

Ik heb een bestelling gedaan en een T&T code aangevraagd. De kosten van de T&T code waren terug gestort en de bestelling is goed op tijd gekomen. Het was het wachten waard!

βœ“ Grandado Hi Sarah Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Goede en snelle levering

βœ“ Grandado Hi Jean-Paul! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Kind regards, Lia Grandado

Van bestelling tot aankomst is alles vlekkeloos verlopen.

βœ“ Grandado Hi Yves! Thanks for your review. We will be happy to see you on Grandado again.

Top geregeld allemaal

βœ“ Grandado Hi Tom! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Kind regards, Lia Grandado

Verkeerde product geleverd, na reclamatie netjes opgelost.

βœ“ Grandado Hi Hans! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Kind regards, Lia from Grandado

Prima ervaring. Als je niet verwacht dat jouw pakje morgen in de brievenbus ligt, dan komt het helemaal goed!

βœ“ Grandado Hi Karin! Thanks for your review. We really appreciate you taking the time to share your experience with us.

Kind regards, Lia Grandado

Goed afgeleverd. We gaan het product nog uittesten en hopen dat het werkt.

βœ“ Grandado Hi Ans! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Kind regards, Lia Grandado

Gekregen wat ik besteld had. Keurig verpakt en netjes op tijd.

βœ“ Grandado Hi Gerda! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Kind regards, Lia from Grandado

Super snel geleverd, ook zonder track and trace. Mooie kwaliteit zonnebril. Alleen er stond een verkeerde kleurnaam bij de foto, na contact te hebben gehad (antwoord binnen 5 min) kon ik de juiste bestellen. Helemaal blij

βœ“ Grandado Hi Tessa! Thanks for your review. We’re so happy you loved your experience and can’t wait to have you back for your next purchase.

Kind regards, Lia Grandado

Gewoon top. Precies naar verwachting, snel geleverd.

βœ“ Grandado Hi Judith! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Kind regards, Lia Grandado

Bestelling was snel geleverd. Het product voldoet aan mijn verwachting

βœ“ Grandado Hi Sophie! Thanks for your review. We really appreciate you taking the time to share your experience with us.

Kind regards, Lia Grandado

Gemakkelijk besteld en de levering kwam op de tijd die beloofd was. Zorgeloze service!

βœ“ Grandado Hi Veerle! Thanks for your review. We’re so happy you loved your experience and can’t wait to have you back for your next purchase.

Kind regards, Lia Grandado

Was verder alles okΓ© behalve dat ik mij pakketje niet kon volgen Dat is jammer maar ja als dat alles is

βœ“ Grandado Hi Els! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Kind regards, Lia from Grandado

Goede kwaliteit-producten en matige levering

βœ“ Grandado Hi Jonathan! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Kind regards, Lia Grandado

Prijs kwaliteit verhouding Duidelijk omschreven om hun site En vrij snel binnen

βœ“ Grandado Hi Johan! Thanks for your review. We will be happy to see you on Grandado again.

Kind regards, Lia Grandado

Het pakketje komt optijd binnen levertijd is wel wat langer maar goede kwaliteit voor een mooi prijs

βœ“ Grandado Hi Youri! Thanks for your review. We really appreciate you taking the time to share your experience with us.

Kind regards, Lia Grandado

Voor de verjaardag van mijn dochter een gebreide muts besteld. We vreesden dat hij niet op tijd binnen zou zijn vanwege de verscheping en persoonlijk twijfelde ik aan de kwaliteit. Hij kwam na 2 weken op de dag van verjaardag binnen (extra leuk was dat!) en prima kwaliteit en prijsverhouding. Wij zijn blij :)

βœ“ Grandado Hi Natasja! Thanks for your review. We will be happy to see you on Grandado again.

Kind regards, Lia Grandado

Snel geleverd, en goed kwaliteit.!

βœ“ Grandado Hi Osman! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Kind regards, Lia Grandado

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

βœ“ Grandado Hi Leroy! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Kind regards, Lia Grandado

Snel geleverd, goede kwaliteit-prijsverhouding.

βœ“ Grandado Hi Ary! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Erg snel ontvangen top!

βœ“ Grandado Hi Arie! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Meer Grandado reviews