Binnen een week heb ik mijn bestelling ontvangen. Echt tevreden!
Tevreden over mijn stylo. Besteld tijdens de feestdagen, bestelling snel ver,onden, maar uiteraard iets langer onderweg.
Goed product, lange onduidelijke levertijd.
Wilde graag flessen gaan afsnijden om er glazen van te maken, op Grandado werd een apparaat aangeboden waarmee je dat héél eenvoudig zou kunnen doen. Deze besteld, me enórm verheugd op m'n aankoop, lang gewacht en daar viel het in de brievenbus: 2 glasmesjes! Zonder 'rest'! Waardeloos! €15 betaald voor iets waar ik enórm naar uitzag en 2 onnozele glasmesjes ontvangen!
Ik heb iets besteld wat niet de bedoeling was. Op de foto is een ventilator te zien maar je krijgt een onderdeel uitgeleverd. Als je goed leest klopt dat ook maar in eerste instantie Google je op ventilator en denk je dat voordelig te kopen.
Ik heb een paar usb heater schoen sloffen besteld. Ze geven maar een beetje warmte.
Duurde heel lang voor levering, maar wel gekregen wat ik wilde maar dus veel te laat dus heb er niks meer aan
Ze helpen je goed en professioneel. Ze sturen alles snel op. Zeer tevreden.
Levering was sneller dan verwacht, alleen het product was een beetje beschadigd.
Goede communicatie. Je weet waar je aan toe bent.
Loste probleem over bezorging netjes op
Correcte en snelle levering levering item was goed beschreven daaroor kom je niet voor verrrasingen staan . Item was ok zoals verwacht
Grandado leverde een goed product tegen een goede prijs. Alleen de levertijd was onduidelijk.
Duidelijk zaken doen en goedkoop
Zeer voordelige koopje en snelle levering.
Snelle verzending en service is top!
Alles is prima, Product werkt, Snelle verzending
Prima op de hoogte gehouden en kwaliteit.
Zeer goed, past perfect Snelle levering
Product snel besteld, was niet wat erin moest. Alles keurig geregeld en terugbetaald.
Vlotte afhandeling ivm retour product.product was oké doch was te klein
Goede aflevering,prima spullen
Flexibel en meegaand
Bestelling was in orde, vlug gelever dus heel te vreden.
Op zich goede ervaring met iets aanschaffen! Maar het alvorens retourneren, ging moeizaam. Allerlei formulieren invullen, en als je dan het ordernummer moest invullen, kwam er steeds dit nummer is niet juist! Heel vermoeiend, omdat ik echt het juiste nummer had. Dus heb ik het maar gelaten, en uiteindelijk zelf kunnen verkopen op marktplaats! Dus ja… bestellen prima, maar retourneren… bagger.
Snelle levering en een prima afhandeling.
Ik heb iets besteld wat ik nergens anders kon vinden en binnen een week had ik mijn bestelling binnen. Toppers!
Vlotte bestelling en correcte levering dit alles aan een zeer voordelige prijs. Heel hartelijk dank
Perfect uitziend pendel , decision maker Makkelijk in elkaar te zetten Veel eerder geleverd dan werd aangegeven
Het verkleurd niet en is echt een koopje
I hope your day is great!
Kind regards, Lia Grandado