Grandado reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 3.771 recente reviews uit 3 bronnen.

Het product is een goeie kwaliteit ,en het is snel bezorgd.

✓ Grandado Hi Raju! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Wishing you a nice day!

Toch redelijk op tijd geleverd, ze laten ook van in het begin weten dat het lang kan duren eer je de bestelling aankrijgt.

✓ Grandado Hi Mia! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Bestelling volgens verwachting

✓ Grandado Hi Erni! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Wishing you a nice day!

Het was veel sneller dan verwacht

✓ Grandado Hi Eline! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Wishing you a nice day!

Pakket veilig aangekomen en binnen de afgesproken tijd

✓ Grandado Hi Dimitri! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Wishing you a nice day!

Goed contact en vlotte levering.

✓ Grandado Hi Antje! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Wishing you a nice day!

Oke, het moest uit China komen, dus dat duurt even, maar via hun berichtgeving konden wij de zending volgen. Prima dat zij dit aan ons hebben doorgegeven

✓ Grandado Hi Peter! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Wishing you a nice day!

Artikel bestel, de levertijd was binnen de aangegeven tijd. Wel vond ik het artikel tegenvallen. Echter ruilen was geen enkel probleem.

✓ Grandado Hi Jesse! Thanks for your review. We really appreciate you taking the time to share your experience with us. We are sorry for the inconvenience!

Levering goed ontvangen.

✓ Grandado Hi Thijs! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Wishing you a nice day!

Helder gecommuniceerd over de levering. De levertijd was aangegeven tussen de 3 en 4 weken. Dat werd 1 week. Daar waren we natuurlijk blij mee.

✓ Grandado Hi Arno! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Wishing you a nice day!

Was een eenvoudige bestelling en snelle levering!

✓ Grandado Hi Jules! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Wishing you a nice day!

Een zeer betrouwbare website, waarbij je in elke geval een blije gezicht krijgt met al je aankopen van deze website. Zeker een aanrader!

✓ Grandado Hi Dogukan! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Wishing you a nice day!

Duidelijke website. Goede service, wordt heel nauwkeurig op de hoogte gehouden van je bestelling.

✓ Grandado Hi Chantal! Thanks for your review. We will be happy to see you on Grandado again.

Wishing you a nice day!

Een product gekocht via hun en betaalbaar kom je bij hun goed uit je moet alleen even wachten dat je binnen heb de verzending kan op lopen na ruim 2 weken het leg wel land het verzonden gaat worden

✓ Grandado Hi Jan! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Wishing you a nice day!

Je hebt geduld nodig maar dat is bekend, verder prima service.

✓ Grandado Hi Fer! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Wishing you a nice day!

Alles was goed gegaan goed bedrijf

✓ Grandado Hi Reinold! Thanks for your review. We will be happy to see you on Grandado again.

Wishing you a nice day!

Duidelijke site veel keus en snelle levering ik ben zeer tevreden

✓ Grandado Hi Maja! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Wishing you a nice day!

Haakjes besteld, zeer mooi zoals omschreven. Ook vlotte service bij vragen.

✓ Grandado Hi Barbara! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Wishing you a nice day!

Goed op de hoogte gehouden van de stand van mijn bestelling. Snel geleverd. Ben erg tevreden

✓ Grandado Hi Michael! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Wishing you a nice day!

Alles ontvangen binnen niet al te lange tijd

✓ Grandado Hi Herman! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Prima service, snelle levering

✓ Grandado Hi Bart! Thanks for your review. We will be happy to see you on Grandado again.

Wishing you a nice day!

Sneller geleverd als van te voren aangegeven.

✓ Grandado Hi John! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Vlotte bestelling en levering

✓ Grandado Hi Anouk! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Wishing you a nice day!

Ik bestelde een paar stalen fornuis knoppen. Binnen twee weken zijn ze gearriveerd: perfecte afwerking, prima kwaliteit en de prijs van kunststof knoppen. Kortom: ik ben een tevreden klant!

✓ Grandado Hi Eelco! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Wishing you a nice day!

Ik had behoorlijk veel moeite om de 8mm gasslang op de geleverde Y-splitsing te krijgen, maar het lukte uiteindelijk wel met veel detergent op de slangpilaar en opwarmen van de darm. De bijgeleverde snelsluitingen zagen er wat fragiel uit maar ze doen hun werk wel naar behoren. De sluitkraantjes op het Y-stuk sluiten goed af. Tevreden over mijn aankoop!

✓ Grandado Hi Kristina! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Wishing you a nice day!

Snlke levering, geheel volgens verwachting. Goede kwaliteit

✓ Grandado Hi Edwin! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Wishing you a nice day!

1 van de tien gewichten voor verticale schuifgordijnen was tijdens het vervoer, naar ik aanneem, beschadigd en niet bruikbaar.

Goeie omschrijving, duidelijke website, product was veel sneller binnen dan verwacht, goeie kwaliteit

✓ Grandado Hi Fabienne! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Komen afspraak naar

✓ Grandado Hi Johan! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Wishing you a nice day!

Vlot bestel- en leverproces, netjes verpakt, tijdig en correct geleverd, product voldoet aan de verwachtingen.

✓ Grandado Hi Carine! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Meer Grandado reviews