Grandado reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 3.771 recente reviews uit 3 bronnen.

Prima levering, goed op tijd

✓ Grandado Hi Ton! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Wishing you a nice day!

Goede service en snelle levering. Geleverde materialen waren goed verpakt en functioneren perfect

✓ Grandado Hi Leon! Thanks for your review. We’re happy to hear that you loved doing business with us.

Wishing you a nice day!

Grandado is heel eerlijk! Ik kreeg een beschadigd artikel toegestuurd en liet dit weten aan Grandado… Ik koos ervoor om mijn geld van het beschadigd artikel terug te krijgen. De dag erna stond het bedrag op mijn rekening, waarvoor dank! Grandado is een echte aanrader 👍👍👍 Dank u wel!

✓ Grandado Hi Carmen! Thanks for your review. We’re so happy you loved your experience and can’t wait to have you back for your next purchase.

Wishing you a nice day!

Netjes afgeleverd en afspraak kan je van op aan.

✓ Grandado Hi Petra! Thanks for your review. Our staff will definitely be happy to read what you wrote.

Wishing you a nice day!

Eerst was ik toch argwanend… het hoofdkantoor ligt in Hong Kong en men kan niet met Paypall betalen. Maar de verleiding van het tapijtje met flamingo print was te groot. Dus toch maar besteld en erg gehoopt dat alles goed komt. Tot mijn grote verbazing was alles dik in orde! Het tapijtje is goed bij mij aangekomen en is super mooi. Dus meteen maar een 2de tapijtje besteld. Hartelijk Dank Grandado! Ik bestel bij jullie met een gerust hart:0)

✓ Grandado Hi Nadine! Thanks for your review. We’re happy to hear that you loved doing business with us. It's great we changed the first opinion for the better! :)

Goede service en klantvriendelijk

✓ Grandado Hi Michelle! Thanks for your review. The team here at Grandado is thrilled to hear such good feedback.

Wishing you a nice day!

Niet het goede product geleverd maar netjes opgelost

✓ Grandado Hi HJ! Thanks for your review and for sharing your experience!

Wishing you a nice day!

Beschrijving was zeer duidelijk en betrouwbaar, de afmetingen waren accuraat en de levertijd was zoals aangegeven

✓ Grandado Hi Jurgen! Thanks for your review. We’re so happy you loved your experience and can’t wait to have you back for your next purchase.

Wishing you a nice day!

Zeer snelle levering, goede service, 1A.

✓ Grandado Hi Rainer! Thanks for your review. We’re happy to hear that you loved doing business with us.

Top. Spoedige levering en goede materiaalkwaliteit. Aanrader 👍👍👍

✓ Grandado Hi Vera! Thanks for your review. Our staff will definitely be happy to read what you wrote.

Wishing you a nice day!

Ik wilde een bestelling retourneren en grandado had een goede service en hielp me daar volledig bij, dankjewel!

✓ Grandado Hi Sehroosh! Thanks for your review. The team here at Grandado is thrilled to hear such good feedback.

Wishing you a nice day!

Correcte levering, niet te lang moeten wachten, betrouwbare organisatie.

✓ Grandado Hi Joris! Thanks for your review. We’re so happy you loved your experience and can’t wait to have you back for your next purchase.

Wishing you a nice day!

Iets besteld maar erg lang op moeten wachten.

✓ Grandado Hi Petra! Thanks for your review. We really appreciate you taking the time to share your experience with us.

Wishing you a nice day!

Snelle afhandeling van foute verzending.

Goede service verzekerd.

✓ Grandado Hi Paul! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Wishing you a nice day!

De tas is eigenlijk veel te duur. Kleiner dan dat ik voor die prijs verwacht had. Maar het dessin is erg mooi. Ik had 2 maten besteld. Een ervan was niet op voorraad. Er werd netjes gevraagd of ik dan 2 dezelfde wilde kopen. Dat vond ik niks. En ik kreeg vrij snel het bedrag van de ene tas teruggestort. heel netjes.

✓ Grandado Hi Henny! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Wishing you a nice day!

Snelle levertijd. Product is goed. Prijs kwaliteit ok.

✓ Grandado Hi Els! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Wishing you a nice day!

Bestelling snel geleverd en product naar verwachting. Ik ga hier zeker vaker bestellen

Een onderdeel voor een kraan besteld. Levertjes 8 weken… na twee weken was het onderdeel afgeleverd. Top dus. Goed gedaan Grandado. Ik blijf klant.

✓ Grandado Hi Rob! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Wishing you a nice day!

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering

✓ Grandado Hi Johannes! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Wishing you a nice day!

Goede oplader voor DJI Mavic Air2 voor redelijke prijs, levering had misschien sneller gekund.

✓ Grandado Hi Jules! Thanks for your review. We are so grateful for your kind words.

Wishing you a nice day!

Had laatst een schort gekocht die heel mooi was maar bleek niet waterafstotend te zijn zoals het hoort. Heb het schort mogen houden en ook nog eens het totale aankoopbedrag teruggekregen. Dit noem ik klantwaardering. Top!👍👍👍

✓ Grandado Hi Nadia! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Wishing you a nice day!

Wel prima alleen lange levertijd

✓ Grandado Hi Manouk! Thanks for your kind review. We are sorry if it was a long wait for you.

Wishing you a nice day!

Producten voldoen niet altijd aan de beschrijving!

✓ Grandado Hi Dirk! Thanks for your review. We are sorry if you received an unsatisfactory product. Could you please share with me your order number? I will see what I can do for you.

Wishing you a nice day!

Duidelijk info mbt de levering. Snelle en eerlijk reaktie bij retourmelding .

✓ Grandado Hi Richard! Thanks for your review. We will be happy to see you on Grandado again.

Wishing you a nice day!

Duidelijke informatie en voldoet aan verwachtingen

✓ Grandado Hi Romy! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Wishing you a nice day!

Snelle levering vriendelijk en zeer vlot en gemakkelijk. raad zeker aan!

✓ Grandado Hi Kenny! Thanks for your review. We will be happy to see you on Grandado again.

Wishing you a nice day!

Top service en snelle levering

✓ Grandado Hi Tom! Thanks for your review. We really appreciate you taking the time to share your experience with us.

Wishing you a nice day!

Bestelde product werd binnen de afgesproken tijd ontvangen

✓ Grandado Hi Hans! Thanks for your review. Thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Wishing you a nice day!

Goede service snelle verzending!

✓ Grandado Hi Yannick! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Meer Grandado reviews