Grandado reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 3.771 recente reviews uit 3 bronnen.

Mooie prijs, snel geleverd.

✓ Grandado Hi Jan! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Duurde iets langer voor ik het pakket binnen had. Maar uiteindelijk alles in orde!

✓ Grandado Hi Benedict! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Keurig volgens afspraak geleverd, geen probleem en juiste product geleverd

✓ Grandado Hi Richard! Thanks for sharing your awesome review!

Keurig en volgens afspraak is bestelling afgeleverd

✓ Grandado Hi Tonny! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Goeie seevice goed geleverd product

✓ Grandado Hi Gert! Thanks for your review. We are thrilled you had a good experience.

Perfekt levering en op tijd

✓ Grandado Hi Arturo! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Snel gevonden wat ik nodig had.

✓ Grandado Hi Boy! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Heel tevreden van. Het werd op tijd geleverd en aan een goede prijs!

✓ Grandado Hi Quinten! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Producten geleverd volgens verwachting. Iets langere levertijd hadden ze netjes aangegeven. Kortom was voor mij de 1e keer en beviel prima.

Product is helemaal goed en precies zoals op de afbeeldingen online. Maar het product moest helemaal uit china komen en kwam pas heel laat binnen.

✓ Grandado Hi Rafael! Thanks for your review. We are sorry if your experience could have been better.

Bestelling netjes aangekomen. Goed verpakt en bestelling in goede orde ontvangen. Voor een hoger cijfer,toch sneller proberen te leveren

✓ Grandado Hi Mark! Thanks for your review. We are sorry if your experience could have been better.

Alles tip top orde

✓ Grandado Hi Lottie! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Goed product en goede service.

✓ Grandado Hi Lucas! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Could not get an invoice

✓ Grandado Hi Cristian! Thanks for your review. We are sorry you had a bad experience. Could you please share you order number and email address?

Eerlijke er correcte verkoopstite

✓ Grandado Hi Pascal! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Werk schoenen besteld en zitten goed en op tijd geleverd zeer tevreden mee. 💯👍🏾

✓ Grandado Hi Geret! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Levertijd zoals aangegeven

✓ Grandado Hi Bieke! Thanks for your review. We will be happy to see you at Grandado again.

Goede website met een duidelijke omschrijving van het artikel. De levering was van meet af aan perfect te volgen. Dit moet je wel als extra service mee bestellen. De levering verliep vervolgens onwaarschijnlijk vlot en volledig volgens de afspraken.

✓ Grandado Hi Hans! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Goede prijs/kwaliteit Goede service Pakket goed ontvangen en in goede staat

✓ Grandado Hi Sanne! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Is goed niks te klagen

✓ Grandado Hi Geert! Thanks for your kind review!

Na de bestelling heeft het lang geduurd eer ik de goederen in mijn bezit had.

✓ Grandado Hi Luc! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Zeer goed, heel blij met product.

✓ Grandado Hi Niek! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Tevreden met bestelling

✓ Grandado Hi Franz! Thanks for your review. We are thrilled you had a good experience.

Goede service Alleen had ik niet gezien dat het wat langer zou duren voordat ik mijn product had.

✓ Grandado Hi Anne! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.

Alles gegaan volgens afspraak

✓ Grandado Hi Dirk! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Snelle reacties, duidelijke mails en goede levering

✓ Grandado Hi Laetitia! Thanks for your review. We are thrilled you had a good experience.

Heb een aantal relais besteld via Grandado. Deze zijn keurig binnen de gestelde termijn geleverd op adres. Relais zijn inmiddels geïnstalleerd en werken prima. Groet Jan

Best wel goed en snel

✓ Grandado Hi Jenno! Thanks for your awesome review. We will be happy to see you at Grandado again.

Bij sommige andere bedrijven krijg ik vaker mailtjes om me up to date te houden van het proces, maar uiteindelijk is alles gekomen dus maakt dat niet heel erg uit.

✓ Grandado Hi Bo! Thanks for your review. We are thrilled you had a good experience.

Snelle bezorging en goeie kwaliteit

✓ Grandado Hi Nino! Thanks for your review. We really appreciate your kind words.
Meer Grandado reviews