Grandado reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 3.771 recente reviews uit 3 bronnen.

Dochter had een verkeerd telefoonhoesje besteld. Aangegeven via de site dat we het terug wouden zenden. Vanuit de mail kregen we de optie 50% geld terug en het artikel behouden. Scheelt ons veel tijd maar is ook goed voor het milieu.

✓ Grandado Hi Angelique! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Kwam heel snel aan en de kwaliteit is goed

✓ Grandado Hi Josephine! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Snel en makkelijk

✓ Grandado Hi Dilek! Thanks for your kind eview.

Snelle levering en prima prijs

✓ Grandado Hi Mark! Thanks for your review. We’re happy to hear that you loved doing business with us.

Vlotte levering en goede service

✓ Grandado Hi Jo! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Alles perfect afgeleverd en van goeie kwaliteit! netjes te volgen via de trace code. kortom ik bestel zeker nog.

✓ Grandado Hi Ward! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Snelle en correcte levering. Kan dit bedrijf absoluut bij anderen aanbevelen.

✓ Grandado Hi Ronald! Thanks for your review. We really appreciate you taking the time out to share your experience with us.

Snelle correcte levering! Heel leveringstraject te volgen

✓ Grandado Hi Maurits! Thanks for your review. We’re happy to hear that you loved doing business with us.

Goede producten en redelijk snelle levering

✓ Grandado Hi Ina! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Artikel snel geleverd volgens omschrijving

✓ Grandado Hi Wim! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Leuk en snel levering

✓ Grandado Hi Guler! Thanks for your review. We’re happy to hear that you loved doing business with us.

De wieltjes zijn perfect en de douche deuren werken terug perfect

✓ Grandado Hi Luc! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Levering duurde ongeveer 3 weken.

✓ Grandado Hi Sarah! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Het eerste pakket dat ik bestelde kwam na een tijdje binnen en goed verpakt, het tweede pakketje kwam snel binnen en ook goed verpakt. De kwaliteit van de producten zijn mooi, en het werkt!

✓ Grandado Hi DP! Thanks for your review. We’re happy to hear that you loved doing business with us.

Niet geweten dat het een chinese webshop betreft, in PostNL-app stond dat er een pakket van AliExpress bezorgd zou worden. Ondanks de langere levertijd ben ik tevreden over mijn bestelling.

✓ Grandado Hi Ramona! Thanks for your review. I’m sorry if your experience could have been better. Indeed, our products come directly from China, but we have our own warehouses and suppliers there.

Onderdeel besteld goed op de hoogte gehouden en netjes thuis bezorgd

✓ Grandado Hi Jan! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Leveringstijd zoals vermeld op de website. Kleuren zijn iets anders dan op de website. Goede kwaliteit.

✓ Grandado Hi Gaelle, thanks for your kind review!

Zeer tevreden goed geïnformeerd over de zending van mijn pakje

✓ Grandado Hi Isabelle! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Fijne en snelle levering

✓ Grandado Hi Anne! Thanks for your review. We’re happy to hear that you loved doing business with us.

Zeer vlotte communicatie, zijn makkelijk bereikbaar en geven u snel een antwoord op uw vraag. Minder punt is de langere levertijd.

✓ Grandado Hi Stephanie! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Oke, producten. De verzendtijd duurt echter heel lang.

✓ Grandado Hi Sacha! Thanks for your review and for sharing your experience.

Doordat de side mij niet duidelijk was heb ik een incoplete set besteld. Ik ging ervan uit dat de prijs voor een complete set keukengerei ging

Lange levering en artikel wat kleiner dan verwacht

✓ Grandado Hi ! Thanks for your review. Could you please share your email address and order number?

De eerste ervaring was niet zo goed. verkeerd product geleverd. Maar netjes opgelost.

✓ Grandado Hi Ellis! Thanks for your review. We’re happy to hear that you loved doing business with us.

Erg prettig en duidelijk en overzichtelijk om te bezoeken.

✓ Grandado Hi Richard! Thanks for your review. We really appreciate you taking the time out to share your experience with us.

Fijn product. Verzending had sneller gemogen

✓ Grandado Hi Marjolein! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Goedkoop en redelijk snel geleverd

✓ Grandado Hi Charlotte! Thanks for your review. We are thrilled that you loved your experience.

Alles ging goed. Ik ben tevreden

✓ Grandado Hi Edyta! Thanks for your review. We’re happy to hear that you loved doing business with us.

Goede levering besteling goed aangekomen

✓ Grandado Hi Celina! Thanks for your review. Your positive comment is really appreciated.

Verwarring ontstaan bij bestellen scheermesjes.gemaild krijg iedere keer dezelfde automatische mail twrug dat het eigen schuld is, site is inmiddels wel aangepast dus zo erg lag het niet aan mij. wordt niet meegedacht om een oplossing te zoeken. Ik dacht scheermesjes besteld te hebben voor ruim 23 euro en heb daarnaast de houder aangeklikt.dacht dat je die erbij kreeg. Blijk ik ruim 23 euro betaald te hebben voor alleen een houder die je bij kruidvat etc gratis erbij krijgt heel erg vaak.

✓ Grandado Hi Sabine! Thanks for your review. Could you please share your email address and order number?
Meer Grandado reviews