Grandado reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 3.771 recente reviews uit 3 bronnen.

Bestelling geplaatst, levertijd iets langer dan 1 week en bestelling keurig in huis.

✓ Grandado Hoi Cg,

Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je blij bent met je bestelling. Dit horen wij uiteraard graag. Hopelijk zien wij je gauw weer terug op onze website. Als je verder nog vragen hebt horen wij dit uiteraard graag.

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Alles is zonder problemen verlopen. Je moet wat vertrouwen hebben in de levering omdat je die niet kan volgen, maar de bestelling is aangekomen.

✓ Grandado Hoi Tim,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Goed product, heldere communicatie, perfect verpakt

✓ Grandado Hoi Piet,

Goed geleverd op tijd.

✓ Grandado Hoi Johan,

1x en was goed

✓ Grandado Hoi Ben,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Mijn eerste bestel ervaring bij Granada en die was meteen goed!

✓ Grandado Hoi Inkie,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

We hebben een handrem besteld voor Peugeot 3008. De levering liet even op zich wachten, maar het product voldoet aan de verwachtingen en is in goede staat.

✓ Grandado Hoi Anneloes,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Keurig nette behandeling van vragen , snel antwoord en resultaat gericht. Gewoon zoals het hoort.

✓ Grandado Hoi Peter,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Jas besteld maar deze vond ik te dun om als winterjas te dragen. Wilde deze terug sturen maar kreeg een aanbod om hem te houden dan kreeg ik 40 % van de aankoopwaarde terug. Dat wilde ik niet dus toch bericht gestuurd hem alsnog terug te willen sturen. Kreeg nogmaals een aanbod, dan zou ik 70 % van de aankoop retour gestort krijgen. Hiermee akkoord gegaan en ga hem nu als tussen jas gebruiken. Binnen 2 dagen was het geld terug gestort op mijn rekening.

✓ Grandado Hoi Brenda,

Bedankt voor je review. Onze excuses voor het ongemak. Onze klantenservice had al contact met je opgenomen. We werken aan onze service en streven er altijd naar om deze beter te maken. Hopelijk zien wij je gauw weer terug op onze website. Als je verder nog vragen hebt horen wij dit uiteraard graag.

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Ik heb niet het juiste cable gekregen die radio cable moet groter zijn het is voor mij elektrische skateboard

✓ Grandado Hoi! Kunt u mij uw bestelnummer en e-mailadres doorgeven? Bedankt.

Keurig op tijd ontvangen. Voorwerp ook doorgegeven aan derde en die gaat hetzelfde bestellen

✓ Grandado Hoi Toon,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Product was goed alleen geen hollandse beschrijving

✓ Grandado Hoi Theo,

Bedankt voor je review. Hopelijk zien wij je gauw weer terug op onze website. Als je verder nog vragen hebt horen wij dit uiteraard graag.

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Tevreden over het product en tevreden met de bestelling

✓ Grandado Hoi Anne,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Had hier schattige houten lepeltjes besteld voor bij mijn eigen gemaakte scrubjes. Ze hebben netjes contact opgenomen om door te geven dat de naturel houten lepeltjes uitverkocht waren. Ik mocht kiezen tussen geld terug of witte houten lepeltjes. Lepeltjes, toch naturel hout, zijn echt heel leuk. Ze werden ook snel geleverd 👍🏻.

✓ Grandado Hoi Bianca,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Je wordt goed op de hoogte gehouden, maar levering mag wel sneller.

✓ Grandado Hoi Natas,

Goed ingepakt en geleverd

✓ Grandado Hoi Sophie,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Prima heel goed top service

Ik heb een voetsteuntje besteld voor de zijstandaard van mijn honda nc 750 x in kleur van mijn motor was wel 4 tot 5 weken levertijd maar dat hadden ze er bij vermeld past perfect en niet duur

✓ Grandado Hoi ,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Artikel kwam sneller dan beloofd

✓ Grandado Hoi Francesca,

Optijd geleverd + ok verpakt

✓ Grandado Hoi Jelle,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Bestelling ging goed, het werd direct bevestigd. Track and trace hield keurig bij hoe het ging met verzending en de verwachte bezorgdag en moment en ook dat klopte

✓ Grandado Hoi Sander,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Levering vlekkeloos en volgens afspraak. Leveringstermijn is wel relatief lang (ca 14 dagen) maar dat weet je bij de bestelling

✓ Grandado Hoi Guy,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Levering was heel snel en het product is van hele goede kwaliteit

✓ Grandado Hoi Amy,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Product wat besteld was hebben we snel binnen gekregen. Door de track en tracé konden we het pakketje volgen.

✓ Grandado Hoi Madhavi,

Snel geleverd, goed aangekomen

✓ Grandado Hoi Leo,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Ruim assortiment, snelle levering. Prettige partij om zaken mee te doen, bedankt!

✓ Grandado Hoi Martijn,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Goede klantenservice! Altijd een correct antwoord op je vraag en goed verder geholpen.

✓ Grandado Hoi Diana,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Bestelling werd keurig binnen de gestelde tijd en zelfs veel sneller geleverd. Tussentijdse stappen werden goed gecommuniceerd. Kwaliteit van het bestelde voldeed aan de verwachting

✓ Grandado Hoi Sagety,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Als is netjes ingepakt en netjes aangekomen geen klachten gehad ook niet met de betaling zeker een aanrader

✓ Grandado Hoi Danitsja,

Met vriendelijke groeten, Lia van Grandado

Super snelle levering. Product was volledig naar mijn wens.

✓ Grandado Hoi Mark,

Meer Grandado reviews