Laatste maanden zeer matige producten geleverd gekregen, vaak korte houdbaarheid. Dat zou absoluut niet mogen met deze prijzen! Van de restitutie die je (op een zeer omslachtige manier) ergens op de site kunt aanvragen voor evt. verkeerde/bedorven producten heb ik nog nooit ergens overzichtelijk kunnen inzien of ik dit daadwerkelijk gekregen heb. Abonnement opzeggen ook zeer omslachtig, met feedback kon niks worden gedaan. Alles ligt 'buiten de macht van de zoveelste chatbot die zogenaamd een persoon is.
Geheel chaotisch en onoverzichtelijk om te bestellen. Ik had mijn account geactiveerd maar het lukte wederom niet te bestellen. Gebeld met klantenservice en gevraagd mijn account geheel te verwijderen en eventuele bestelling te annuleren. Ja hoor is gelukt, uw account is verwijderd. Vriendelijke medewerker overigens. U krijgt een bevestiging in uw emailbox. Nee die heb ik niet, wel dat er donderdag een bestelling wordt geleverd. Nee mevrouw dat klopt niet. Maar waaromkrijg ik die email dan, waarom niet de bevestiging dat ik ben uitgeschreven? Dat ligt dan aan mij. Nu maar vertrouwen en hopen dat er niet wordt geleverd en afgeschreven.
WAARSCHUWING! Spook accounts en incasso buro's zijn ons ten deel gevallen in plaats HelloFresh boxen. Eenmaal gegevens gedeeld met HelloFresh en het blijkt onmogelijk om op te zeggen. Heb bevestiging email van opzegging maar HelloFresh bleef boxen bezorgen die we niet ontvangen hebben. Wij weten zeker dat we thuis waren op genoemde tijdstippen en toch werd dat aangevoerd. Nu incasso buro op ons dak, het HelloFresh email adres in de incasso brieven krijgt automatisch reply dat het niet gemonitord wordt. Telefonisch kan ook niemand mij helpen. HelloFresh beweert dat ik meerdere accounts heb op hetzelfde adres, wat onmogelijk is volgens hun eigen regels. Ik voel me vogelvrij verklaard door HelloFresh, wat psychische klachten geeft. Ik heb maar weer geld overgemaakt voor spook boxen en spook accounts maar ben bang dat het niet zal stoppen. Wees dus gewaarschuwd voor de verleiding van de gratis HelloFresh boxen!
4 jaar geleden klant geweest en dacht ik ga de app weer een downloaden. Week later kreeg ik een bericht dat ze een box komen leveren. Meteen gebeld met de klantenservice en door de app te downloaden werd ik zomaar ineens weer klant en nog erger ze gebruiken mijn SEPA van 4 jaar geleden om gewoonweg geld af te schrijven! Dit kan een mag niet ook geen mail ontvangen dat ik boxen besteld heb, het zijn boeven en moeten oppassen dat ik er geen zaak van ga maken. Mevrouw van klantenservice heeft mij prima geholpen. Het frustratie gevoel van 4 jaar geleden kwam meteen weer omhoog en wist ook weer waarom ik geen klant meer wilde zijn! Same on you Hellofresh!
Box met slechte groente en taai vlees gehad. Vlees in de blender gedaan om het eetbaar te krijgen. Nu ze de Meilandjes koeienneren. Nooit meer hello( not) fresh.
Matige service, star systeem, weinig ruimte voor oplossingen.
Zonder iets te bestellen, staan ze aan de deur om een pakket af te leveren. Niet aangenomen. Maar nu continu fakturen krijgen met boetes en incassokosten. 100 x gebeld, maar krijg het niet opgelost! Om moedeloos van te worden.
Paar maanden geabonneerd op HelloFresh. Service is erg slecht. We zitten nu met een gourmetbox NA sinterklaas omdat ze hem niet op tijd kunnen bezorgen. Wij vragen heel netjes waarom dit niet kan, maar we krijgen geen duidelijk antwoord
Aantal jaren geabonneerd geweest, maar direct opgezegd nav stopzetting samenwerking Meilandjes. Zou HelloFresh dit besluit ook genomen ingeval het over het christelijke geloof was gegaan? Never. HelloFresh jullie hebben zo ontzettend afgedaan. Hypocriete bende!
Go woke go broke is wel van toepassing op jullie, zal nooit meer iets bij julie bestellen.
Verschrikkelijk bedrijf, haalt fatsoendelijke mensen helemaal onderuit.
Je komt er nooit meer van af, 1 maal besteld is blijven betalen! Oplichters!
Voedselvergiftiging door "verse" kip.
Echt niet aan te raden. Zodra je een proef pakket krijgt van een vriend denk je leuk. Deze levering was niet gelukt waardoor ik de 2e levering opnieuw een pakket kreeg aangeboden en meteen de volgende dag €50 van je rekening wordt afgeschreven. 2 pakketten ontvangen en €100 moeten betalen waardoor je uiteindelijk geen gratis pakket hebt maar wel een rekening van €100.
Zeeeeer slechte service! Ga hier niet mee beginnen want je zit er aan vast en komt er bijna niet meer vanaf . Zeer slechte klantenservice .
Jongens, probeer gewoon eens te achterhalen welke dingen je gaat krijgen?
Bedriegers en oplichters. Alles gaat goed tot het moment dat je wilt annuleren. Dan is die optie er plotseling niet meer of ergens verborgen op de website, en als alternatief zet je het on hold. Sturen ze de week erop gewoon wel een nieuwe. Zodra je eindelijk de optie gevonden hebt om te annuleren krijg je de nieuwe bestelling wel gefactureerd maar zul je de box nooit ontvangen, maar je moet wel voor betalen. Het zijn oplichters eerste klasse! Ze verdienen hun geld met het oplichten van klanten, en het deze klanten zo moeilijk mogelijk maken om hun abonnement te annuleren.
Helaas is deze review niet positief. Had een gratis uitprobeer kaart gekregen voor een hellofresh box, besteld en geleverd. Vandaag kreeg ik een betaal verzoek van hellofresh, dus ben ik contact gaan zoeken via de chat, inderdaad bleek het dus als je een gratis probeer box krijgt zodat ze hopen op nieuwe klanten je meteen een onbepaald lidmaatschap aangaat. Dit stukje was me ontgaan dus daar kan ik alleen maar mezelf mee verwijten, maar jammer dat je zo je nieuwe klanten werft en misleidend. Ook hadden ze een voorstel gedaan waar ik op wilde reageren maar natuurlijk werd de verbinding of chat verbroken, dit is enkele keren gebeurt moet je iedere keer weer al je gegevens invullen en uiteindelijk geef je het op, betaal je en met als gevolg een eenmalig zure actie.
Heb een proef pakken besteld.zat direct vast voor 3 maanden.tegen mijn wil hebben ze van mijn rekening geld gejat. Oplichters eerste klas.niets bestellen!
Veel keuze,lkkre gerechten. maar. al meteen bij de 1e box: geplette spinazie. Ze doen 4 maaltijden in 1 doos. Wij bestellen 4 maaltijden voor 4 personen. Nu 3 wkn hello fresh, elke week gescheurde kartonnen zakken,waardoor de ingredienten door elkaar in de dois liggen. Vorige wk biefstuk uit zn plastic verpakking gescheurd: alles onder de sap vh biefstuk. Vanmorgen levering voor deze week: spinazie gescheurd in zn plastic zak. ik had niet verwacht dat ze zo slecht zouden omgaan met voedsel. Hun bereikbaarheid is nog ellendiger. tenzij je met een virtuele robot wilt communiceren
Beste mensen. Ga niet met dit bedrijf in zee. Na de eerste box het abonnement opgezegd. Toch stuurde ze het 2e pakket. Deze aan de deur geweigerd. Ze bleven maar rekeningen sturen. Daarna drijgbrieven en telefoontjes. Hier gaan wij uiteraard niet op in. De deurwaarder gaan ze nu inschakelen voor iets wat wij niet gekregen hebben. Uiteraard laten wij dit gewoon passeren en we zien wel waar het eindigt. De consumentenbond zou hier wat aan gaan moeten doen.
De bezorgers van Hello fresh zijn zo snel dat ze met een vaart van 100 km per uur door onze wijk rijden. Omdat het een woonerf is mag je maar 15 km per uur. Dit is wachten op een ongeluk. Heb Hellofresh gebeld. Reactie krijgen, vergeet het maar. Ik wacht nog steeds op antwoord maar blijf volhouden. En zelf iets bestellen bij Hello Fresh? Dacht het niet.
Vol enthousiasme bestelde ik m'n eerste box bij hello fresh. 4 maaltijden per week. Ik wilde het graag op maandagavond layen bezorgen waarvoor ik extra moest betalen. Geen probleem! Vervolgens krijg ik een SMS bericht dat het pakket ergens anders is bezorgd en als ik hem nog wil hebben moet ik hem zelf maar halen. Ik heb zoiets onklantvriendelijks nog nooit meegemaakt. Wat een slecht bedrijf. Gelijk maar opgezegd.
Ik heb een pakket voor de buren aangenomen. De buren halen het niet op. Ik kan geen contact gegevens vinden. De website is niet behulpzaam. Als je een vraag intypt wordt een vraag van hun website aan gekoppeld, die afwijkt van de vraag die ik stelde. Waarom kan ik niet gewoon een e-mail sturen, in plaats van een robot antwoord?
Onbetrouwbaar, houden zich niet aan afspraken! Kleine bedrag retourbetaling zou plaatsvinden na foute handeling van HelloFresh zelf. Affaire speelt al enige maanden. Status quo ‘niet betaald’. De medewerkers van de klantendienst (.) Nikki, Jessica, Kaya, Danielle, Marit vertellen allemaal hetzelfde (leugenachtige) verhaal. Kunnen ze niets aan doen, het is de filosofie van het bedrijf. Ze worden er echter wél voor betaald.
Box nooit ontvangen, toch betalen. Veel te duur voor wat je krijgt. Gemak is het ook niet. Irritante klantenservice.
Ik wilde kijken of hellofresh ook veganistische maaltijden had, en blijkbaar heb ik een oud abonnement geactiveerd van 5 jaar geleden. Is dit juridisch geldig? Ik gebeld en uiteindelijk zou de box gedoneerd worden aan voedselbank en ik kon een andere keer vegetarisch bestellen. wordt de box om 23 uur avonds bij mijn buren geleverd en gezegd dat ze mij aan de telefoon hebben gesproken, wat een leugen was! Zit ik met een box vol met vlees dat ik niet eet. gatver😡 voel me echt enorm opgelicht! Hoezo kan en mag dit zomaar. Nooit bestellen dus, geen abonnement nemen! Ook niet een keer proberen , want dan ooit ben je 50 euro lichter
De gerechten zijn redelijk oké. Verwacht niets spannends maar zeker goed te eten, al zijn het geen maaltijden voor grote eters. De communicatie is vreselijk slecht. Een niet geleverde box moet toch betaald worden ondanks de leverproblemen van HelloFresh. Er wordt niet geluisterd en het is lastig om contact te krijgen. Een telefoonnummer krijg je pas als je de betaling stopzet of als het abonnement wordt stopgezet. Mijn vertrouwen is weg, nooit meer. ByeFresh!
We zijn enige tijd geleden klant geworden bij HelloFresh. Op zich waren we wel tevreden van de maaltijdboxen. Af en toe ontbrak er een ingrediënt, maar dat werd telkens gecompenseerd met een korting bij de volgende bestelling. Na een tijdje bleven dezelfde recepten terugkeren en was er geen afwisseling meer, dus besloten we ons lidmaatschap te beëindigen. Enkele maanden na onze laatste bestelling kregen we plots telefoon van hun commerciële dienst met de vraag of we ons lidmaatschap toch niet weer wilden activeren. Ze boden ons mooie kortingen aan, maar we besloten om er niet op in te gaan. Een week later kregen we plots een sms dat de dag erna een levering zou plaatsvinden. Ik heb HelloFresh dan ook onmiddellijk gecontacteerd. Volgens hun zouden *wij* het lidmaatschap weer geactiveerd hebben via de app. Leuk detail is dat we de app op dat ogenblik op geen enkel toestel geïnstalleerd hadden staan. Na een korte discussie besluit de medewerkster, overtuigd van haar eigen gelijk, dan *éénmalig en als commerciële tegemoetkoming* de bestelling alsnog tegen te houden. De dag erna wordt er inderdaad niets geleverd. Ik zag echter dat ze wel een SEPA-opdracht naar de bank hebben gestuurd om de factuur te innen. Ik heb deze betaling dan ook geblokkeerd. Enkele maanden later ontvang ik plots een brief, met weinig details, dat er een openstaande schuld zou zijn. Ik stuur een e-mail op het adres in die brief om meer uitleg te vragen. Ik kreeg geen antwoord. 2 weken na die brief krijg ik plots een dreigtelefoon van een incassobureau om de betaling te regelen. Ik leg nogmaals uit dat er geen bestelling was en dus geen betaling moest uitvoeren. 2 weken later weer een dreigtelefoon van het incassobureau om te vragen over te gaan tot betaling. Ik neem vervolgens telefonisch contact op met HelloFresh. De medewerker vindt me eerst niet terug in het systeem en na een kwartier zoeken en een ellenlange lijst veiligheidsvragen lukt het hem toch om me te identificeren. Hij zoekt het gesprek op dat ik eerder met zijn collega had gehad en bevestigd dat die box inderdaad geannuleerd was. Hij beloofde me later terug te bellen, zodat hij eerst contact kon opnemen met de betalingsdienst. Toen hij me terugbelde legde hij me uit dat zijn collega een terugbetaling in het systeem had ingevoerd, maar doordat ik de betaling had tegengehouden de terugbetaling niet uitgevoerd kon worden. Ik zei hem dat dat naast de kwestie was, want ik vroeg geen terugbetaling aan, ik vroeg gewoon om de openstaande schuld te annuleren, aangezien die onterecht was. Ik heb 5 keer moeten uitleggen dat er een nulstelling was doordat zij de bestelling geannuleerd hebben en ik de betaling niet uitgevoerd heb. HelloFresh wou dus blijkbaar dat ik een betaling uitvoerde, zodat zij me dan zouden kunnen terugbetalen. De medewerker van de klantendienst wou de absurditeit van de situatie maar niet begrijpen. Een oplossing blijft dus uit. Ongelooflijk. En zij willen dat ik hun vertrouw dat als ik nu betaal (voor iets dat ik nooit besteld heb) zij me direct gaan terugbetalen?
Kreeg ik van een bekende een gratis box. Bleek dat ik wel 49 cent moest betalen. Enkele weken later werd ongevraagd een tweede box aangeboden. Daarvoor had ik het abonnement al opgezegd. Toch kwamen ze met een box aan de deur. Netjes geweigerd. Desondanks wel geld afgeschreven. Dus zonder mijn toestemming. Geld teruggehaald. De bezorgster vertelde vaker te horen dat ondank dat men opzegt toch een box wordt bezorgt. Bedenkelijke organisatie. Het riekt naar oplichting.