Homewizard.com reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.739 recente reviews uit 3 bronnen.
vandaag

De P1 Meter overzetten/koppelen naar een ander/nieuw WiFi netwerk werkt niet! Werkelijk alles meerdere keren geprobeerd. Ook een specialist. We kwamen niet verder dan een serverfout, dus aan de zijde van Homewizard gaat het fout/is er een blokkade. Dit meerdere keren aangegeven en daar de screenshots ook van gemaild. Robert en Eefje reageren herhaaldelijk alleen met de informatie die je zelf ook online kan vinden, zoals bijvoorbeeld de installatie video. Tja, dat punt ben ik natuurlijk al gepasseerd. Ik zie graag die serverfout onderzocht. En dan blijkt dat niet te worden opgepakt. Na zeker 3x erop gewezen te hebben dat het probleem daar zit krijg je doodleuk wederom antwoorden die je niet verder helpen, je zou het afwimpel-antwoorden kunnen noemen. Op technisch/IT gebied dus niemand die het daar weet. Wel producten verkopen maar er technisch weinig van weten, dozenschuivers! Gelukkig heb ik geen thuisbatterij of ander duurder product van Homewizard. Na de vele e-mails en inmiddels 2 maanden verder schrijft ik nu dus deze ervaring. Erg jammer en teleurstellend!

8 maanden geleden

Als je ondersteuning nodig hebt ben je de pineut: het bedrijf verstopt zich achter een chatbot en customer service reageert nergens op. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar en duidelijke garantievoorwaarden en klachtenprocedures ontbreken. Zo word je aan je lot overgelaten als een product van hen defect is, in mijn geval is dat de plug-in batterij die de 1395 euro die ik ervoor heb betaald niet waard is. Een dikke afrader, dit bedrijf