Hotbath.nl reviews

7.6
Positief77%
Neutraal1%
Negatief22%
PeriodeLaatste 12 maanden202320222021
Lid
Sjaak
25-01-2024

Onze thermosstaatknop van de douche was door eigen toedoen beschadigd geraakt. Dat vonden wij heel erg jammer, want de andere kranen die we van Hotbath in onze badkamer hebben, zien er nog prachtig uit. Uit coulance krijgen we kosteloos een nieuwe knop opgestuurd. Helemaal top! Wat een goede, snelle service van Hotbath. Hartelijk bedankt.

Sjaak

Margret
25-01-2024

Ik had een bestelling geplaatst. Zelf het artikelnummer opgezocht. Wel aangegeven bij wel onderdeel dit hoorde. Het door mijn opgezochte artikelnummer bleek te horen bij een ander type. Ze hebben mijn bestelling op eigen initiatief aangepast en mij daarvan op de hoogte gesteld zodat ik wel het juiste onderdeel zou ontvangen. Dat vind ik helemaal top! Goed meegedacht! Het juiste onderdeel ook snel ontvangen. Super service.

Jan
19-01-2024

Problemen met mijn douchekraan werden fantastisch opgelost. Nieuwe onderdelen kostenloos opgestuurd met instructie om ze te plaatsen. Dit voor douche armituur van ruim 6 jaar oud. Kraan werkt weer als vanouds. Dus een topbedrijf is Hotbath en zal deze bij iedereen aanbevelen.

Philippe
01-11-2023

Update 01/11/2023: na verschillende meldingen van mijn ongenoegen op Facebook en instagram, besloot Hotbath mijn account te blokkeren. Beste mensen: ga aub niet in zee met dit bedrijf. In plaats van hun beloftes na te komen (ze zouden me al weken contacteren) stoppen ze liever alles in de doofpot. Dit zijn echte regelrechte bedriegers.

Ines
19-10-2023

Vanochtend reparatie aan de douchekraan gekregen. Wat een fantastisch bedrijf. Snelle service en een supergoede monteur! Vriendelijk, netjes en hij weet wat hij doet. Binnen een half uur was de klus geklaard. Mijn complimenten!

Henk
03-10-2023

Alle Hotbath producten die wij hebben,zijn van prima kwaliteit.(geborsteld messing denk ik)

De inbouw thermostaat kraan voor de douche ging kapot,na 6 jaar.Wij kregen een nieuw inbouw element van topkwaliteit gratis met uitvoerige instructies om dit zelf te repareren.

Prima gelukt!

Dus fantastische service!

Jim
04-09-2023

Vandaag met een probleem gebeld naar Hotbath. Ik heb hier Tamara aan de telefoon gekregen zei heeft het probleem aangehoord en een perfecte oplossing aangeboden. Heel erg tevreden!

Paul
28-08-2023

In februari 2022 hebben wij de badkamer gerenoveerd en onze keuze is gevallen op zwarte inbouwkranen van Hotbath type cobber. Hele mooie maar vooral ook prijzige kranen met een mooie zwarte coating. Echter al snel laat de zwarte coating los. Enkele delen worden vervolgens vervangen voor nieuwe. Maar al snel valt ons op dat er verschil in coating zit in nieuw en oud. Dit aangegeven en nu blijkt dat er een proces verandering heeft plaatsgevonden om dergelijk probleem te voorkomen. Al snel hebben we meer problemen met de coating en wij geven aan dat alles vervangen moet worden met spullen waar de nieuwe coating op zit. Maar Hotbath weigert dit en geeft aan als er iets niet goed is vervangen anders niet. Wij zitten nu met kranen die zichtbaar andere coating hebben en Hotbath geeft niet thuis!

Marita
27-08-2023

Goede service ook na veel jaren

Ron
11-07-2023

Super service van Hotbath. Goed advies en een perfecte hulp voor het repareren van de douchethermostaat. Snel, kundige monteur en kosteloos. De service die we van een professioneel bedrijf mogen verwachten.

Gerry
16-06-2023

Ik had een probleem met douchekraan (warm koud instellen ging niet meer) formulier ingevuld en binnen 2 dagen bericht dat ze geheel kosteloos een nieuw binnenwerk zouden toesturen. En echt binnen 2 dagen was het onderdeel binnen.

Wat een geweldige service! Super blij mee.

Een aanrader!

Louis
02-06-2023

Ik had een probleem met een slecht werkende thermostaat van mijn douchekraan. Dit type was op de website niet meer te vinden, maar ik heb toch een formulier ingevuld. Ondanks dat ik (net) iets meer dan 5 jaar geleden de kraan kocht, kreeg ik gratis een verbeterd onderdeel opgestuurd. En binnen 2 dagen! super service!

Alex
07-03-2023

Ik had een probleem met de thermostaat kraan en de verdeel knop na een mail te hebben gestuurd werd er zonder problemen het nieuwe onderdelen geheel gratis opgestuurd

Zo'n service kom je niet vaak meer tegen

Echt een aanrader om een kraan bjj hotbath te kopen

Alex

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Sabine
21-02-2023

Wauwww wat een service. Wij hadden een lekkage aan de kraan van hotbath. Hadden geen water meer in het hele huis omdat de hoifdkraan uit moest, maar bij onze loodgieter kregen we te horen dat hij ons niet helpen kon, de knoppen kregen we er niet af, dus hij kon niks doen. Gelukkig snapte Martijn van Hotbath direct mijn probleem en de spoed die nodig was bij onze lekkage en stuurde diezelfde dag nog monteurs naar ons toe. Die binnen een half uur klaar waren met de klus. Martijn en service mannen bedankt voor de super snelle service en het mee denken :)

KP
18-01-2023

Hotbath.nl was niet behulpzaam toen we problemen kregen met onze kranen. Uiteindelijk hebben ze geweigerd om de garantie na te leven terwijl door hun incomplete levering was er schade aan de kraan. Zou streng afraden.

Angelica
18-01-2023

Slechte service en communicatie.

RP
29-12-2022

Onze Hotbath thermostaatkraan type Buddy draaide heel zwaar en ook het mengen liet te wensen over. De temperatuur bleef niet met constant, dan weer heet en dan weer veel te koud. Zelf het binnenste regelgedeelte nagekeken maar kon eigenlijk niets ontdekken. Probleem bij Tegeldepot uit Zeewolde neergelegd, die op hun beurt contact hebben gezocht met Hotbath. Een en ander ondersteund met foto's. Ondanks dat de garantietermijn was verlopen kreeg ik keurig alle nieuwe onderdelen opgestuurd. Zelf geplaatst en het werkt weer perfect. Dikke pluim voor zowel Hotbath alswel Tegeldepot.

Maurice
25-10-2022

Prima service. Een jaar geleden hebben wij onze badkamer gerenoveerd met daarin 4 verschillende kranen van Hotbath.

De douchekraan met handdouche en regendouche zijn te bedienen met HB Push buttons. Na een klein jaar ervaarden we steeds minder druk uit de regendouche en handdouche. In eerste instantie dacht Hotbath dat het aan de draadeinden van de pushbuttons zou liggen. We kregen deze gratis opgestuurd. Dit bleek niet het probleem te zijn. Daarna kwam er een servicemonteur (Ralph) langs. Hij heeft de 2 cartridges vervangen en de druk uit de douche was weer normaal. De 2 nieuwe cartridges vielen keurig onder de garantie. Ralph was heel vriendelijk en was binnen no time klaar.

Hotbath Bedankt. Met vriendelijke groet, Maurice Geense

Diana
19-07-2022

Het beweegbare gedeelte van onze glijstang was deels afgebroken. Na een zeer prettig gesprek met een van de medewerkers doorverwezen naar de service afdeling. De glijstang is 6 jaar oud, maar we krijgen onder garantie een nieuw onderdeel toegestuurd. Wat een supergoede service! Nogmaals dank!

Henk
19-07-2022

De Perlator van de beide wastafelkranen, de Hotbath Laddy L004, waren poreus en verweerd. Via klantenservice van Hotbath heb ik dit gemeld om zo het juiste type te achterhalen. Heb vervolgens gratis 2 perlatoren met bijbehorende sleutel, gratis toegestuurd gekregen.

Wat een supergoede service. Echte aanrader!

Henk

Meer Hotbath.nl reviews