Saniweb reviews

2.8
Positief17%
Neutraal0%
Negatief83%
PeriodeLaatste 12 maanden202320222021
Geen lid
Sandro
19-02-2024

Heb dan vorige week telefonisch contact gehad waarbij ze ons bevestigde het geld op 30/01 terug gestort te hebben op onze rekening wat zeker niet het geval is, waarbij medewerker aan de telefoon iets ging laten weten dagen verder nog altijd niks gehoord waarbij wij opnieuw een mail sturen en weer pas dagen verder nu de melding krijgen dat we geen geld terug krijgen en eigenlijk niks gehad hebben en ons geld kwijt zijn. Das echt iets voor op internet te plaatsen hoe wij bij jullie zijn behandeld en eigenlijk aan de draai gehouden zijn terwijl we eerste een nieuw product en uiteindelijk bevestigd het geld terug te krijgen.

Waarom ging het eerst wel om ons terug te betalen en daarna niet meer en horen we zelfs niks meer van jullie?

Noemen jullie dat service?

We zijn gewoon ons geld kwijt.

Kan dhl aangeven waar ze het pakje gelaten hebben?

We vinden dit echt niet kunnen en zouden er graag een oplossing voor hebben. Ik zou zeggen koop nooit iets bij saniweb

Jan
24-07-2023

Wacht al een week op mijn bestelling terwijl beloofd was dat ie (eindelijk) vandaag bezorgd zou worden.

Ik beveel deze site dan ook niet aan.

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Cw
24-01-2023

Slechtste ervaring ooit. Niet bestellen! indien geen oplichters dan in ieder geval meest klantonvriendelijke webshop van nl, getuige de vele herkenbare ervaringen mbt absurd slechte klantservice, slechte levering en misleidend retourbeleid. Veel recensies lijken nep/geschreven door medewerkers, echter op kleinere recensiesites talloze meldingen van slechte service, vertraagde/slechte/kapotte/verkeerde levering etc. Jouw probleem volgens dit bedrijf, lees de kleine lettertjes maar. Klanten belazeren lijkt hun businessmodel, ervan uitgaande dat mensen toch niet gaan procederen voor paar 100e, laten het erbij zitten, meeste belazeren klanten nemen ws niet eens de moeite om recensie te schrijven.

Inmiddels maand geleden e2550 betaald voor quooker incl montage, nog steeds niet geregeld, betaling niet geleverde kraan (ca 600e) niet vergoed!

Nancy
07-08-2022

Een douchewand besteld voor onze nieuwbouwwoning voordat die was opgeleverd. In de praktijk (na oplevering) bleek de wand toch te kort. Top service van Saniweb, snelle reactie en goed opgelost, dus we konden de badkamer alsnog snel in gebruik nemen.

Karin
27-06-2022

Dure Grohe douche set ging binnen 1 jaar na aankoop druppelen vanuit de douchekop.

Na twee maanden nog niks opgelost. Krijgen een onderdeel opgestuurd. Onaardige reacties per mail. Echt een slecht bedrijf.

Mensen koop hier echt niks.

Ssss
01-12-2021

Onderdeel was gebroken en kapot geleverd, kreeg reactie dat ik maar 5 dagen geduld moet hebben omdat ze moeten wachten op een reactie van de leverancier. We kunnen nu niet verder met het monteren van ons toilet. Klantenservice was zeer onvriendelijk en weigerde om het onderdeel alvast op te sturen zodat wij verder konden met onze verbouwing

Michael
24-08-2021

Goede site

Quoocker was er goedkoop met duidelijke beschrijving en snel geleverd.

Mo
24-08-2021

Fijn telefonisch advies gehad

De persoon aan de telefoon had verstand van zaken en nam de tijd om met me alle mogelijkheden te bespreken. Daarna kreeg ik ene offerte van hem toegestuurd. Nette prijs!

Wnm
06-06-2021

Saniweb? Nooit meer

Ik heb belachelijke situatie met Saniweb meegemaakt die niet in verhouding staat. Hun beslissing om een regeltje op de doos bij retourneren, die ze blijkbaar zelf gezet hebben, daar 20€ boete voor te vragen. Ik vind dat schandalig.

Wim
06-05-2021

Besteld artikel gebroken geleverd geen garantie.

Bij het uitpakken van de verpakking geconstateerd dat het urinoir was gebroken. Dit lag in een te grote doos zonder omhulsel/verpakking.

Saniweb geeft aan dat chauffeur niets heeft gemerkt maar doos is nooit open geweest voor controle.

Saniweb staat niet open voor tegemoetkoming.

Bestelling van 1150 euro! totaal.

Niet langer klant in de toekomst.

Absoluut geen aanrader dus!

Arlette
10-04-2021

Service om te huilen

Tijdens het koopproces was de service erg goed. Je werd flink gestimuleerd om je aankoop af te ronden en via de chat liep de communicatie soepel. Maar toen helaas tijdens de montage bleek dat het bevestigingsmateriaal van de wc-pot heel snel stuk ging en we de pot dus niet konden monteren kreeg ik keer op keer als antwoord: jammer, we kunnen je niet helpen. Laatste toelichting: je hebt er zelf voor gekozen om de pot te monteren. tsja. heel gek van me inderdaad dat we de nieuwe wc-pot wilden monteren. Er wordt op geen enkele manier meegedacht over een oplossing en ik zit nu met een pot van €200,- waar ik niets mee kan. Zolang je geen problemen hebt allemaal prima, maar als er iets niet goed is geven ze niet thuis. Geen aanrader.

Liesbeth
14-07-2020

Artikel pas in november leverbaar; geld retour krijgen ze niet geregeld

Artikel was pas in november leverbaar. Kreeg de keuze om te wachten of het geld terug. Koos voor de laatste optie. Ik wacht nog steeds. Al 3 keer contact gezocht; elke keer wordt beloofd dat het geregeld wordt. Dat krijgen ze echter niet voor elkaar! hier niets kopen!

Willy
08-07-2020

Afvoer kon niet retour

Echt bijzonder dat een afvoer van ter waarde van 260 euro niet retour kan omdat de siphon die apart bij te bestellen is van 40 euro op maat gezaagd is. In de begeleiden de brief er bij vermeld dat deze kosten voor ons zijn, maar zonder wederhoor gaan ze hiermee niet akkoord want regels zijn regels.

Bettina
11-06-2020

Totale mislukking

Ik heb Inbouwnis besteld voor mijn badkamerbouw. De oorspronkelijke levertijd was 3 weken, daarna 4 weken. Al heel laat, want de bouw was al begonnen. Vervolgens bevestigden ze een levering voor vandaag via e-mail en zeiden dat DHL een tracking- en traceernummer zou sturen. Maar ik heb geen track en trace nummer en geen levering ontvangen. Dus ik bel daar vandaag en de man zegt: oh sorry we kunnen deze week niet leveren, maar over 4 weken?! Ik heb mijn constructiemannen hier wachten tot deze delen de muur afmaken. Slechtste klantervaring die ik ooit heb gehad in mijn leven. Ze logen duidelijk tegen me via e-mail en wachtten gewoon tot ik bel om te klagen. Als je al weet dat je niet kunt leveren, laat het me dan van tevoren weten en geef me mijn geld terug!

Dave
13-05-2020

Terrazzo tegel besteld maar niet echt tevreden

Misschien verstandig te vermelden dat het geen terrazzo tegel is maar een terrazzo look tegel.

Behoorlijke tegenvaller bij het uitpakken.

Voor dit bedrag had ik liever voor hardsteen gekozen.

Een leek zal het misschien niet zien maar ik irriteer me er nu al mateloos aan.

Bestelling zou een week eerder komen maar dat bleek niet haalbaar waarvoor we uiteraard begrip hebben.

Een telefoontje of mail was wenselijk geweest gezien er de hele dag iemand thuis heeft gewacht.

Zie het a.u.b. als verbetering punt.

Bas
06-05-2020

GEEN GARANTIE

Ik heb 6 maanden geleden een schuimrubber hoofdkussen gekocht voor in bad. Deze scheurt nu al helemaal af. Vervolgens contact opgenomen met saniweb. Geen garantie. Je wordt gewoon afgescheept met het antwoord dat je volgens de leverancier van het kussen niet goed met het kussen bent omgegaan. Op mails wordt vervolgens niet gereageerd.

Halil
22-02-2020

Slecht bedrijf!

Heb op 15 februari een Grohe Smartcontrol besteld en betaald zodat ik nog net kon meedoen met de cashbackactie van Grohe. (Je kon van Grohe € 100 terugkrijgen als je tot en met 15 februari een Grohe Smartcontrol zou kopen). Ondanks het feit dat ik op 15 februari heb betaald weigert Saniweb mij een factuur te sturen met als factuurdatum 15 februari, maar stuurt mij een factuur met als factuurdatum 16 februari. Ontzettend klantonvriendelijk en arrogant. Ik koop nooit meer iets bij Saniweb.

Ron
14-02-2020

Grohe kraan bezorgd, echter niet compleet

Eind 2019 kochten wij een Grohe kraan bij Saniweb. Deze werd keuring conform afgesproken levertijd bij ons bezorgd. Na openen van de doos zagen we dat er een onderdeel miste. Direct gebeld naar Saniweb. Ik kreeg de indruk dat de medewerker van Saniweb mij niet geloofde, maar hij zou de klacht doorzetten naar Grohe.

Ongeveer 5 weken later werd er een pakket bezorgd waarvan wij ons afvroegen van wie het zou kunnen zijn. De afzender was ons in 1e instantie onbekend. Bleek dat de nieuwe levering van de bestelde Grohe kraan te zijn, dit keer wel met het eerder missende onderdeel.

Geweldig Saniweb! Dankjewel.

Rich
04-02-2020

Waardeloze afhandeling na retourzending product.

Kraan besteld, maar voldeed niet aan verwachting.

Binnen 5 dagen het ongebruikte product in orginele verpakking terug gestuurd.

Na diverse telefoon gesprekken met even zo vele (onbeduidende) redenen/verklaringen en terugbel beloftes (niet dus) is het geld na bijna 2 maanden terug gestort.

Men reageerde alsof het een GUNST was dat men de retourzending in behandeling nam. Erg teleurstellend!

Een fout maken is niet erg, maar hoe lost je dat op,., lekker laten wachten blijkbaar :-(

Al met al een zeer teleurstellende ervaring met deze toko

Damir
21-01-2020

Niet kopen bij Saniweb

Producten ter waarde van €2K besteld en betaald. Levertijd zou uit voorraad zijn.

Dag na de bestelling wordt de levertijd van 2 maanden afgegeven. Twee maanden later blijkt een van de items ook niet leverbaar te zijn.

Arrogantie ten top in alle opzichten!

Meer Saniweb reviews