Ik heb 2 air healer gekocht via koopjes com en gister ontvangen.Er zit geen beveiliging op en ze worden bloedheet van buiten ze verspreiden een zeer zware brand lucht dus zeer gevaarlijk dus geen aanrader,ik heb het hun laten weten maar nog geen reactie ik wil mijn geld terug? Wat moet ik doen?
Ik zie allemaal negatieve recensies over deze webwinkel, maar ik heb mijn bestelde spullen keurig geleverd gekregen, zij het dat het wel wat lang duurde, maar ik had er geen haast mee.
Leuk plaatje maar kwam er TE LAAT achter dat dit Chineese rommel is. Toen ik het product binnen kreeg .whoa whoa wat een lucht zat er aan magnetron afdekkap is waarschijnlijk zo giftig . zo ruikt het in iedergeval wel . Gelijk de vuilniszak in weg er mee. Helaas zonde van het geld maar . een gewaarschuwd mens .
Koop hier niet! Ik heb besteld en betaald en nog steeds niets ontvangen, dit riekt naar oplichting!
Levertijden zijn zeer lang en niet op website aangegeven. Vervolgens is het na 4 weken "afgeleverd", maar dat is dus niet het geval. Misleidend niets kopen.
Waardeloze troep. N.a.v. klacht werd verteld dat 50% van het bedrag was teruggestort. Leek netjes maar heb het bedrag nooit ontvangen natuurlijk. Wat treurig als je zo je brood verdient. Echt een naar clubje.
Koopje.com verkopen spullen uit China voor een veel duurdere prijs door. ik ben nu dus voor zo’n € 80,00 opgelicht. Schandalig gewoon! Als ik dit had geweten dan had ik de spullen zelf ook wel via China kunnen bestellen dan had ik nu € 80,00 uitgespaard. Daar kwam ik pas achter toen ik al had afgerekend. En ging kijken wat ze via een andere bedrijf kosten. Nou dat was dus veeeeel minder dan wat ik bij koopje.com had betaald voor precies hetzelfde product. Na alle resecties te hebben gelezen ga ik er niet vanuit dat als ik het terugstuur ik mijn aankoopbedrag van € 107,00 terug zal krijgen. Dus mensen wees gewaarschuwd koop je producten niet via deze site aub. Ik heb er weer wat van geleerd in ieder geval eerst kijken of ze ergens anders goedkoper worden aangeboden.
Bestelde en betaalde artikel wordt niet geleverd. Probeer nu al 2 weken contact te krijgen maar ze reageren nergens op. Behalve dan hun standaard automatische bericht dat ze binnen 2 dagen contact opnemen wat ze dus niet doen. Ook de telefoonnummers waarop ze bereikbaar zijn krijg je antwoordapparaat of een muziekje verder niets. Het zijn OPLICHTERS
Ik heb een chromecast besteld bij koopje.com werkt dus niet wilde het retour doen en kreeg een filmpje toegestuurd hoe ik het moest doen maar niks deed het zelfs mijn kleinkinderen kregen het niet voor mekaar .Weer gevraagd ik wil het retour doen kreeg weer een filmpje weer een mail gestuurd toen kreeg ik het aanbod 50% terug van de aankoop som omdat het retour doen de kosten voor mezelf zijn ik heb het aanbod aangenomen en heb het ook ontvangen maar voel me wel opgelicht ik kreeg te horen van iemand die er verstand van heeft is een nepding ben zeer teleurgesteld .Heb er nu eentje bij een ander bedrijf gekocht en werkt perfect.Dit wilde ik even kwijt.
Ik had voltfire aanstekker besteld voor €29,97 100% electric rechargeable through an usb, ik krijg JOBON aanstekker met inflatie poort dus met gaz en deze kost €12.49 bij aliexpress, Ik kwam achter dat dit bedrijf bevind zich op curacao toen was t voor me duidelijk. Op mijn klacht via e-mail word alleen automatish gereageerd, Voor me koopje .com is onbetruibaar en goei je geld niet weg.
Ik had beter moeten opletten, zag pas later dat mijn bestelde product niet uit Nederland zou komen maar uit China. Waardeloos, ze doen overkomen dat ze een Nederlands bedrijf zijn, maar importeren hun rommel dus uit China. Na 4 weken ontving ik het zogenaamd unieke product, wat een slap aftreksel was van de foto op hun site. Nooit meer doen dus!
Gisteren alsnog mijn pakketje goed ontvangen.Dus excuus voor de vorige review
Wat een onvoorstelbaar waardeloos bedrijf. Mensen koop NIETS bij Koopje.com zonde van je geld. Talloze keren geprobeerd contact te leggen via mail maar geen oplossing. Dus doe het niet.
Heb een apparaat besteld om mijn foto’s makkelijk op ons TV scherm te laten zien vanaf mijn telefoon. Een soort Apple TV. Heb er zelfs twee besteld 😡 Apparaat doet het niet. Gemaild. Kreeg, na twee weken wachten, een filmpje opgestuurd met aanwijzingen. Precies dit had ik al gedaan. Opnieuw gemaild. Geen reactie. Geen RMA (retour)nummer gekregen, geen retouradres. Weer gemaild. Nu mag ik het (48 uur durende) aanbod overwegen: retourneren (weer geen retouradres of RMA nummer vermeld dus HOE DAN?…) of zij storten 50% van het aankoopbedrag terug. We zijn inmiddels meer dan een maand verder. Ik heb voor terugstorten gekozen. Zal ik wel nooit meer iets van horen. DRINGEND ADVIES: koop hier niets. Geef je geld liever uit aan iets zinnigs!
Ze leveren rommel die zo van Aliexpress gekocht wordt. De beschrijving klopt van geen kant en de kwaliteit is niet wat ze beloven. Niet kopen hier. Wees verstanig en kijk eerst bij Aliexpress, daar kan je de meeste artikelen voor een fractie van hun prijs kopen.
QCharge 3.0 4 Poorts Snellader. Hier gaat het over.Vind het een slecht product terwijl de advertentie zegt dat dit een van de beste oplaad stekker is.Zou een mobiele telefoon die snel laden ondersteunt in 30 minuten vol laden nou echt niet.En ziet er heel goedkoop uit.
Magixfix metaalreparatielijm gekocht 2 weken moeten wachten nu bij gebruik kom tot conclusie dat de pasta al versteend is al je op de verpakking kijkt prod gemaakt op01/08/2024 geldig tot 01/07/2027 ik stel mij vragen als het de 05/08/2024 aangekomen is en 2 weken onderweg is
Binnen twee weken mijn bestelling binnen. Precies wat ik besteld heb. Ben dus tevreden. Nadat ik besteld en betaald had las ik veel negatieve reviews. Ik was bang dat ik mijn bestellu g niet zo krijgen. Daarom deze positieve review.
Ik heb nog 16 juni een artikel, een telefoonhouder besteld, maar tot nu toe helemáál niks ontvangen. Na de meerdere keren contact van de kastje naar de muur, heb ik Koopje. com gevraagd om mijn geld terug te storten. Dan zijn ze ook niet thuis. Schandalig, dat zo bedrijf mag op zo manier bestaan en verder gaan met veel mensen te belazeren en hun geld afpakken. Dat zijn de boeven !
Waardeloos bedrijf. Nooit ietskopen
Goedkoop is duurkoop! Kwaliteit product is slecht, al krijg je het voor niks, niet doen. Klantenservice geeft 50% korting ipv terugstuuroptie van miinstens 10 €
Ook ik ontving de telefoonhouder NIET! Zeer teleurgesteld in deze webstore. Daar bestel ik nooit niets meer. Op andere en meerdere sites kan men precies dezelfde bestellen ten eerste een mindere prijs en ten tweede “vandaag besteld, morgen in huis”. Goodbye koopje.com
Koopje.com doet vermoeden dat ze de producten zelf inkopen. Mijn gsm houder heb ik rechtstreeks vanuit Hong Kong aangeleverd gekregen.Ik had datzelfde product ook zelf en stukken goedkoper bij dat bedrijf kunnen bestellen. Nooit meer kopen bij koopje.com
Beste bijna bestellers van dit fraude bedrijf koopje.com : Doe het niet! Blijf er weg! Maar toch wat besteld en nooit wat gekregen of geld terug gezien: Maak melding bij acm aub Of doe aangifte aub Hoe meer meldingen, hoe meer deze organisaties er wat tegen kunnen doen. Deze webwinkel moet gestopt worden!
Drieruiten intikkers besteld voor € 49,97. Betaald via Stichting Molley Payments. Omdat levering uitbleef telefonisch contact gezocht met deze "bank" Deze zijn onbereikbaar. Koopje.com heeft een telefoonnummer waar ze nooit opnemen (055-7410000). Wel naderhand duidelijk geworden, dat hier blijkbaar oplichters aan het werk zijn. Zag meer klachten op internet. Mijn waarschuwing ga NEVER-NOOIT-NIET met deze mensen in zee.
Blijk Chinees spul te hebben besteld. Na 6 weken niets ontvangen. Gemaild. Geen reactie. Vuile oplichters. Bedrijf zou verboden moeten worden
Levertijd van bestelde artikelen duurt langer dat beloofd wordt op de site. Retour proces wordt zo ingewikkeld gemaakt dat het je bijna ontmoedig. Eerst wordt je een korting aangeboden om niet werkende de artikelen te houden, daarna kan jij je geld terug krijgen alleen als je de artikelen met ontvangst bevestiging retourneert. Ook duurt het nog tien dagen na ontvangst van de artikelen voor dat het geld op je rekening gestort wordt.
Iets gekocht voor 50 euro, geld gelijk afgeschreven. Na meerdere keren gemeld te hebben dat ik na 7 weken nog niks heb ontvangen reageert niemand meer. Koop/bestel hier niks het is oplichterij.
Inlegzolen besteld en betaald, binnen 2-4 zou ik ontvangen, niet dus. Op mails wordt beantwoordt “het is onderweg, als als volgende week nog steeds niets ontvangen, mail weer san gaan we kijken waar het blijft”. Nooit en nooit daar bestellen! Is het mogelijk juridische stappen te ondernemen?
Het mooiste , ze kunnen zoveel de overheden , maar ze laten hun burgers gewoon opgelicht worden door dit soort mensen , wij worden alleen gewaarschuwd ,dat is wat ze zeggen, lijkt mij toch niet moeilijk om hier achter te komen wie dit doen , probeer de overheid maar eens te bestelen ,dan staan ze niet op het matje , maar dan komen ze dwars door de muren heen , dan is het fraude of oplichting.als ik ze kon opzoeken,,,, weet je het gaat niet om het geld is maar 29 eurotjes , maar dat je genaaid wordt ,dan is het nog zo,n vuile ,,,,,,,,,, dat is niet in geld uit te drukken, als je zo wordt gepakt ik lig er echt wakker van . Alles met koopje ,wissen