Koopje.com reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.737 recente reviews uit 2 bronnen.

Las slechte reviews.idd na dat ik besteld had, wist niet dat het uit China kwam, duurde lang en idd te klein. Koopje.com heeft een tegen aanbod gedaan. Uit eindelijk nwe broek grotere maat, ben bijzonder Tevreden en blij ermee.

Op 04 februari heb ik 2 zwenkkranen besteld (gekocht) en vandaag 21 februari heb ik deze ontvangen via de koerierdienst. Het kwam nochthans uit Shangai (China). Deze kranen zijn van metaal en niet van kunststof zoals hier in verschillende recensies wordt beschreven, ze echt wat in de prsentatie wordt verteld, solide en gebruiksvriendelijk. Ik kan enkel de geleverde diensten en materiaal van koopje.com aanbevelen! Van mij alvast een 🥰

Brush Ninja gekocht € 49. Na 2 maanden geleverd en vloog bij het eerste gebruik direct in brand. Oververhitting! Niets meer kopen bij koopje.com, allemaal chinese rommel.

Oplichters van ergste soort

Ondanks alle negatieve revieuws toch een gevoerde broek besteld ivm met de gasprijzen in Nederland . Kwam op tijd aan het ben er ontzettend blij mee. Wel 3 maten groter bestellen dan je gewend bent want het zijn Chinese maatjes. Vorige week een zwart exemplaar besteld en was nu al binnen. Volgende try out is een verwarmde bodywarmer .

Led verlichting gekocht. USB snoer past niet. Nieuw snoer gekocht , lamp doet het nog steeds niet. Is dus niet op te laden. Waardeloos product. €20 weggegooid.

Ik heb een artikel gekocht dat zo'n slechte kwaliteit was, dat ik er van af wilde zien. - retourneren ging in 5 emails; - ik een tegenbod: als ik het artikel zou accepteren 50% Nadat ik het had geretourneerd exact volgens de voorwaarden die werden gesteld, kreeg ik het pakketje alsnog retour. Het te retourneren bedrag moet nog worden bijgeschreven. Uiteraard heb ik de afm hierop geattendeerd. Het zal wel met een sisser aflopen. Bezint eer ge aan deze artikelen begint! ik zou het afraden.

Koop nooit wat bij koopje .com. het adresdat ze gebruiken is de KVK in Apeldoorn maar daar zitten ze niet ze zitten in Curaçao Willemstad maar het telefoonnummer is van Sint Eustasias en Saba. Dus denk nooit dat je iets krijgt maar je mag wel betalen. Zo zitten er nog een paar van die slechteriken op sites. Bel altijd eerst de kamer van koophandel heb ik ook gedaan.

Defecte chroomcast ontvangen. Klanten service reageert nergens op. Kan niet terug sturen. €39 kwijt. Niets kopen daar

Wel van de rekening ,kan niet bereiken nooit aangekregen Tandenreiniger Ik koop nooit meer op internet

Een waardeloze organisatie. Op de vraag over het terugsturen van het product met de vraag een RMA nummer en retouradres te ontvangen heb ik geen reactie ontvangen. Wel wordt je tot vervelens aan toe overspoeld met nieuwe aanbiedingen.

Nep spullen. Als ze nog leveren, dan is dat nooit hetzelfde als ze in hun website adverteren. Veel goedkopere soort, rechtstreeks uit China. Je krijgt je geld nooit terug. Dus nooit kopen bij koopje.com

Ik heb een foxGame Retro Game Stick besteld. Na 8 dagen, is deze bestelling vandaag binnen gekomen. Super blij mee. De contacten gingen via mail het liep gelukkig goed en mijn antwoorden werdt goed beantwoordt. Alleen jammer dat bellen niet mogelijk was. Maar ik ben wel zeer tevreden over koopje.com. 4⭐ waard

Voor 60 euro een mini beamer gekocht 1 maand geleden, volgens de track en trace wordt het product terug naar China gestuurd omdat koopje.com verzuimd heeft het product te claimen. Meerdere malen een mail gestuurd maar geen reactie. Telefonisch ook niet bereikbaar.

Heel slecht servisie.

Wacht al 14 dagen op een product (2x HeatPulse) Klantenservice niet bereikbaar Ik denk dat ik naar mijn geld en product kan fluiten Ik ben dus voor zo'n € 70,00 opgelicht Mensen bestel niets bij deze firma.

Ik heb een heat pulse besteld. Is nooit geleverd. Het telefoonnummer dat op hun site staat vermeld bestaat niet. Emails worden niet beantwoord. Gezien het massale aantal negatieve reviews kan het niet anders dan dat de mensen die achter koopje.com cq linda zitten oplichters zijn. U bent gewaarschuwd. Bestel niets bij deze firma.

Bestelling wordt niet geleverd. Geven de vervoerder de schuld, maar deze is nooit geweest. Dus ook geen mogelijkheid pakketje ergens op te halen. Malafide bedrijf. Nooit meer. Zou ook graag weten wat hier verder aan gedaan kan worden? Hoe dit soort praktijken aan te pakken? Iemand een idee?

Hele slechte kwaliteit van product

Oplichters niet doen

Ik ben er ingetrapt iPuck™ Full HD Mini gekocht met de veronderstelling dat deze vanuit Nederland geleverd wordt. Dan had ik ip 29 euro hetzelfde product voor een paar euro zelf kunnen kopen. Wil mijn geld terug maar er wordt niet gereageerd op mijn mail.

Wat een oplichters, bestelling is nooit aangekomen.

Bestelling 9 weken geplaatst en betaald, maar nooit ontvangen. Zij zeggen dat het de schuld is van postnl, dus ik krijg mijn geld niet terug. Ik zal nooit meer iets bestellen daar.

Walgelijk bedrijf, via Instagram kwam ik bij koopje.com. Had vertrouwen in Instagram maar dat stel mij teleur, dat z’n bedrijf in zee gaan met koopje.com. Koop nooit meer bij dit bedrijfje, het zijn oplichters en ze bestellen dit zelf ook bij het Chinese internet bedrijf en doen er geld boven op. Bah

Ik vond een adres van koopje.com in Curacao, product komt dan weer uit China, gebruiken nep track&trace, koopje.com zijn oplichters, zeg maar een bende gangsters, afpersers . niet bereikbaar natuurlijk. Hetzelfde product waar ik nu reeds geruime tijd op wacht stond in promotie , ipv 52 euro nu 24 euro . bij bol.com geen promotie en 17 euro . schande van koopje.com . bannen van het www. oppakken en opsluiten, zwaar straffen door middel van terugbetaling aan klanten die verkeerde of helemaal geen bestelde artiekelen hebben ontvangen.

Scammers, oppakken die handel en nooit meer vrijlaten

Waardeloze tent. Verkopen troep, zijn niet bereikbaar, reageren niet op mails. Niet hier kopen!

Teleurstellend! Het is een dropschippingsite, de goederen komen niet van hen . het komt rechtstreeks van China. Op AliExpress staan dezelfde producten enkel pakke goedkoper! Ik heb bij hun een product gekocht aan 19,99 en op AliExpress kost dat zelfde product maar 8€. Dus ze hebben gewoon 11€ winst. Het was de eerste en de laatste keer!

Pomp besteld op site werd verteld dat het tot 6 bar zou kunnen. voor auto en caravan ed. na uitpakken bleek dat deze maar tot 3.5 bar gaat. ik mail sturen en na nog 2 mails reactie. dit was 4 weken later. bericht was dat je max 2 weken hebt om zaken terug te sturen. das lekker als je par reactie krijgt naar ruim 4 weken. Nooit iets kopen!

Het SleepWellness™ - Orthopedisch zijslaper Kussen besteld. Vol verwachting was ik, daar ik altijd nek en schouder klachten heb die leiden tot migraine was mijn hoop hierop gevestigd, maar dat was ijdele hoop. Wat een prul zeg! Ja dat was het, een slap dun kussen. Helemaal niet wat ik verwacht had na het zien van het filmpje. En terugsturen is een kostbare zaak, dus dag kussen en geld! Niet bestellen dus! Is nog geen euro waard!

Meer Koopje.com reviews