Koopje.com reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.737 recente reviews uit 2 bronnen.

Heerlijke warme handschoenen. Betaald 43,-. Pakketje ontvangen na de kou waarop stond totaal prijs 4,11. Pakketje duurt zo lang omdat het uit China moet komen. Inderdaad te koop op Ali. Email gestuurd, geen reactie. Wilt u opgelicht worden, bestel bij koopje.com, succes verzekerd.

Niks ontvangen, reageren niet op mail als je vraagt waar het pakketje blijft maar bioj de volgende keer kijken op track en trache bestaat het bestelnummer ineens niet meer! Pure oplichting baba klootjesvolk

Betalen, niet leveren

9 februari 2021 een fitness bankje besteld tot op heden niet ontvangen. Reageren niet op mail. €59,95 weg. Deze malafide praktijken moeten hard aangepakt worden.

Hier niks bestellen je word opgelicht! in wacht al 9 weken op mijn pakje je kan bellen of emailen ze zijn er nooit het is maar 20 euro maar toch.! Ik wil iedereen waarschuwen bestel niks op koopje.com het zijn oplichters!

Bestelling ordernr:543638 van bijna 55 euro na een maand niet ontvangen. Bij track en Trace nr onbekend! Oplichterij!

Fitness bankje besteld, voetensteun gekregen. Vervolgens krijg je niemand te pakken. Niet via de telefoon, niet via de mail. Het gaat hier vermoedelijk om de firma "List en Bedrog". Dus hier niets bestellen.

Op 4 februari bestelling #545072 geplaatst en tot heden niets ontvangen, meerdere keer een mail gestuurd maar ze reageren niet. Als je de track entrace wilt volgen dan kom je op een lege internetpagina. De vraag is, producten leveren of geld terug storten.

Ik heb besteld op 18/01 twee manden trug en tot nu niet ontvangen bestelling nu/ 12167 ik dank oplichters om dat ik heb mail gestuurd maar gien antwoord

Na veel geduld eindelijk mijn usb stick ontvangen. Helaas defect. Waarschijnlijk onder een stoomwals gelegen. Heden 6 febr. 2021 klacht ingediend. Ben benieuwd hoe de klacht wordt opgepakt en opgelost. Herman

In december een tochtstrip besteld, nog steeds niets ontvangen! meerdere mails gestuurd, nooit een antwoord gekregen. Mijn advies, bestel hier niets!

Ik ben heel erg te spreken over koopje.com. gewweldige service!

Een paar dagen geleden heb ik een kloofbeitel besteld, nog niets weer van gehoord. Mogelijk oplichterij. Jammer van de 34 euro. Gezien alle andere ervaringen heb ik er geen vertrouwen meer in. Volgende keer toch maar altijd de site checken.

Heb een doosje besteld voor over de tanden te plaatsen ( Witte tanden in plastiek) kost 20 euro met verzendingkosten bij) Kan het recht in de vuilbak gooien schandalig dat er zo misbruik wordt gemaakt . Zal zeker het rond zeggen dat het niet betrouwbaar!

Heb 30 okt. jl. iets besteld, zou binnen 4 dagen geleverd worden, tot op heden nóg niets ontvangen. Ook ik denk aan oplichterij. Catharina

Op 22 juli j.l. heb ik een zelfsluitende infrarood telefoonhouder (bestelling #510962) tot op heden is deze niet uitgeleverd zeker 10 keer het contactformulier op de website ingevuld nooit maar dan ook nooit enige reactie gekregen. Als gereplied wordt op een E-mail komt deze als undiliverable terug. Ronduit schandalig de handelswijze van deze website koop hier dus niet.

Wachten.Wachten.wachten.nieuw geplande data . wachten. tot je een ons weegt en dat kan lang duren

Ik heb op 28 september een grillpan besteld bij deze zoals nu blijkt oplichters maar nooit iets ontvangen. Heb ze 5 mails gestuurd met het betalingsbewijs erbij maar je hoort niets van ze.

Speciale anti-tochtstrip besteld, tot op heden, 4 weken na bestelling, nog niets ontvangen en ook geen controleerbare track&trace, alhoewel wel beloofd! Zijn niet bereikbaar

Heb hier wat besteld en nog steeds niet binnen , maar wel betaalt, zijn totaal niet bereikbaar geen telefoon nummer nergens te vinden , bestel hier nooit meer , en proberen hier een zaak van te maken , wat deze oplichters doen is schandalig , mensen bestel nooit bij deze oplichters

Oplichters die hun website een andere naam hebben gegeven. Betaald en niets ontvangen. Ze proberen je lange tijd aan het lijntje te houden. Hebben hun domicilie in Bulgarije dus dit zegt wel wat.

Bestelnr. 490689 2x via "contactformulier" bericht verstuurd en 1x via e-mail. Nooit antwoord gehad. Geld kwijt? Ben er bang voor. Jaap

2.5.2020 bestelling gedaan. Heden 18.06.2020 nog steeds niets ontvangen.ze hebben een trace nr gegeven.maar deze is niet te traceren.na kontaktname via mail support krijg je het antwoord van zelf maar kontakt op te nemen met bpost Sterk af te raden!

Wacht al sinds begin februari op een zending maatstaven. Maar je raad het al nog steeds in afwachting krijg zelfs geen tracking nummer en laat staan een antwoord op mijn e-mails

20 april bosmaaiermes besteld .zou nog extra verzendkosten bij moeten.Dat ze dat mes steken waar de zon niet schijnt .bende sjachelaars?

Een bosmaaiermes besteld na 4 weken goed ontvangen retard door corona,in alle geval bedankt voor de dienstbaarheid en levering hoogachtend en beleefde groeten willy

Waardeloos je krijgt je spullen niet en je centen ben je kwijt. dat dit zo kan in nederland zal graag de eigenaar van dit flutbedrijf even persoonlijk willen spreken en recht in zijn ogen kijken.waardeloos trap er niet in

Wacht al van 4 maart mijn bestelling en krijg elke week zelfde staanders mail

Had een miniprinter besteld MET zes rollen thermische papier miniprinter kwam inderdaad binnen, maar de zes rollen thermisch papier NIET , hier bij Rosaline verhaal op gaan halen, ze zouden ons nageleverd worden maar daarna werd het stil helemaal niets gehoord meer , als het op betalen aan komt dan zijn we wel goed,, afrader je wordt hier zwaar bij de neus genomen

Ze vragen vreselijk veel geld voor producten die overduidelijk rechtstreeks van Ali Express afkomt. Voel me zwaar opgelicht. Hier bestel ik zeker nooit meer

Meer Koopje.com reviews