Prima service, helaas kwam de plaat gebroken aan, matige verpakking. Maar de topservice heeft dit dubbel en dwars goedgemaakt π. Ondertussen, binnen 2 dagen, een nieuwe plaat ontvangen
Netjes geleverd en de maatvoeringen waren perfect.
snel geleverd en netjes verpakt
Ik bestelde bij Kunststofplatenshop een stuk plexiglas. Het werd gesneden met een laser, een stuk uit het midden dat ik ook nodig had voor mijn project. Voor de zekerheid stuurde ik een mailtje waarin ik vroeg dat stuk mee te sturen. Ik verwachtte er geen probleem mee, ik had er immers voor betaald en het was voor hen geen extra werk. Dacht ik. Prompt kreeg ik een bericht terug dat dit βhelaasβ niet ging. Ik moest voor de tweede keer bestellen. Ruim β¬22 voor iets waar ik al voor betaald had.
Goede keuze en keuze begeleiding. Schappelijke prijzen. Snelle levering en bestelling exact op maat gemaakt en netjes verzorgd.
Snelle levering goed verpakt.
Ik ben erg tevreden over het product en de levering. Het was precies wat ik in gedachten had. Deze platen zijn voor particulieren lastig te krijgen en meestal per hele plaat. Fijn dat de mogelijkheid er is om een plaat te bestellen die dicht in de buurt komt van de afmeting die nodig is. De kans is groot dat ik hier vaker gebruik van ga maken. Dus dank u wel!
slecht bedrijf totaal geen service. klantenservice wil nergens aan meewerken beschadigde producten zijn geleverd moeilijk doen als deze door kunstofplatenshop moeten worden vervangen. wees verstandig en bestel hier niet!!!!!!
we hadden een spatrand besteld voor de keuken, ruim 2,5 meter lang. Hij kwam de eerste keer vrij verbogen aan en toen hebben we foto's gestuurd. We kregen een nieuwe spatrand opgestuurd met een handgeschreven briefje erbij met excuses. deze spatrand zit nu al een paar weken mooi op de muur van onze keuken voor maar een paar tientjes! blij mee.
Goede handleiding om mijn kwetsbare tekening in te lijsten.
Spat wand voor keuken op maat besteld. Binnen 2 dagen werd het geleverd, gewoon top π
Platen besteld en 7 minuten later gevraagd gat te boren in iedere plaat, reactie was, dat kan niet meer. Arrogantie ten top, dus niet hier kopen is mijn advies.
Prima afhandeling van de order en zeker niet duur.
Super tevreden met het op maat gemaakte product dat wij gaan gebruiken als spatwand achter het aanrecht ziet er heel mooi uit
Goede site, snelle productie en levering
Snel netjes in gepakt
Fijne en goede site om te bestellen. Was wat later dan gepland maar na een mailtje gestuurd te hebben, Kreeg ik gelijk een mail terug dat er wat vertraging was bij ups en dat het gauw zou komen . En Jahoor de andere dag kwamen ze het leveren netjes en stevig verpakt, Een dikke 10 van ons
Wij zijn redelijk tevreden en is meer dan genoeg ruimte voor verbetering. De ontvangen producten zijn goed maar het bestellen, de betaling en de bezorging waren erg moeizaam.
Snelle levering van op maat gesneden en uitgesneden plaat.
Kon hier prima mee een gebarsten dubbelglas gebarsten raam mee beplakken. Ziet er goed en op maat uit.
ze hebben goede kwaliteiten spullen.
Kort geleden bestelling geplaatst bij kunstplatenshop.nl op maat gesneden acrylplaten in kleur kwaliteit is zeer goed ik zal zeer zeker vaker bestelling plaatsen. Top product !!!
Wederom een goed product ontvangen. Vlotte en goed verpakte levering.
Goede website, ook voor vragen goed bereikbaar. Uitstekende kunststof plaat met uitsnijding voor afvoer airco (schuifpui)!
Was een hele snelle levering en netjes verpakt en heel netjes afgewerkt. Super blij met mijn plexiglazen.
Goede producten en uitstekende klantenservice.
Goede service. Mijn bestelling was gebroken aangekomen overigens geen fout van dit bedrijf maar van de pakketdienst. Binnen een dag na invullen van een schade formulier al een nieuwe opgestuurd en 2 dagen na levering zat er nog een briefje in de bus met kortingscode. Al bij Al goede service waar het om draait
Als de pakjesbedrijf en leverancier er zorg aan besteed en zonder breuk zou leveren dan ben ik tevreden.
Plexiglas plaat op kleur en maat besteld. Perfect product en snel geleverd.
Perfect! Mooi werk en precies bedankt,