Ik heb medelijding met de klanten die hier heb hun ervaringen geschreven. Ik heb op de 24 november een Galaxy Tablet als kerstkado besteld en daarnaast een föhn. Na 1 of 4 keer bellen heb ik eindelijk de föhn ontvangen op 31 dec! Op de bestellingformelier staat het 'geweigerd aan de deur' dat is niet waar; ik zat weken lang te wachten en bij PostNL track en trace staat er NOG dat de bezoeging uitgesteld is dus kwan nooit naar mij toe. Pffff.bellen lukt niet. De klantenservice is niets en niemand kan je probleem oplossen. Ik heb mijn Galaxy tablet NOG NIET na 6 weken en €200 uitbetaald maar ik ga door met het klachten. Mediamarkt zal mijn geld NIET HOUDEN!
Eind november heb ik, na lang twijfelen, toch ook airpods gekocht. Ik dacht ik doe dit bij mediamarkt want dan weet ik tenminste zeker dat het goed gaat, nou niet dus. Toen ze binnen waren kon ik ze niet koppelen met mijn mobiel, heb ik weer natuurlijk. Dus ik ben naar de winkel gegaan met het probleem. 2 medewerkers zijn er mee bezig geweest en toen kwamen ze inderdaad tot de conclusie dat ze het niet deden. Werd doorgestuurd naar de servicebalie. Hier werd mij verteld dat ze teruggestuurd zouden worden naar de applestore en ze daar zouden kijken of ze ze konden repareren of dat ze me nieuwe gaven. Dit kon 1 tot 2 weken duren en dan zou ik een mail krijgen dat ik ze weer kon ophalen. De man die me hielp moest allemaal gegevens van me invoeren in de computer, nou prima. Hij zei je krijgt dus over max 2 weken een mail en dat was het. 2 weken later had ik niks, dus maar eens bellen naar mediamarkt. Probleem uitgelegd en kreeg als reactie: 'ik heb het probleem doorgestuurd naar een andere afdeling en dan krijg je binnenkort bericht'. 1 week later nog niks gehoord, dus ik maar weer bellen. Weer kreeg ik te horen dat het probleem werd doorgestuurd naar een interne afdeling en dat ik binnenkort bericht kreeg. Bijna 2 weken later nog steeds niks gehoord dus weer bellen. Blijkt dus dat er nergens in het systeem staat dat de airpods zijn teruggestuurd. Ook heb ik geen bewijs ervan omdat mij verteld is bij de servicebalie dat ik een mail van apple zou krijgen. Had ik dus ook een bevestiging van mediamarkt moeten krijgen, weet ik veel ik stuur nooit iets terug. Het enige bewijs wat ik had waren dat ik op de camerabeelden stond maarja, na 4 weken worden die vernietigd dus ik was 'te laat'. Nee, ik heb alles optijd gemeld maar jullie reageren nergens op dusja dan is het te laat he. Reden dat ze niet gereageerd hadden: de eerste 2 keer was mijn klacht niet binnengekomen bij de afdeling. Juist ja: dus allereerst leveren jullie mij kapotte airpods, dan wordt het niet goed geretourneerd en dan is tot 2x toe mijn klacht niet aangekomen bij de juiste afdeling?! Conclusie van mediamarkt: het is mijn fout en zij kunnen er niks aan doen. Lekker dan, bedankt mediamarkt! Kan ik weer opnieuw beginnen met sparen
Een verschrikkelijke, klantonvriendelijk zaak. Koffiemachine gekocht die na twee weken kapot was. Ik opgestuurd ter reparatie. Na twee maanden eindeloos bellen kon het apparaat is worden opgehaald. Ik nog net zo stuk als daarvoor. Bellen helpt niet en ook op het klachtenformulier wordt niet gereageerd. Ik ze reageren volgens mij nergens op. Hoe kan deze zaak blijven bestaan? Heeft iemand nog een tip voor mij? Men heeft kennelijk niet maling aan al die honderden slechte recensies. Ook Klachtenkompas interesseert ze niets!
De klant- en servicegerichtheid vanuit Mediamarkt Klantenservice valt mij zeer tegen. Alle keren dat ik betreffende de omruiling van mijn, onder garantie total loss verklaarde, wasmachine (die ik nog geen maand had) contact heb gehad, heb ik als klant zijnde niet het gevoel gekregen dat mijn, eigenlijk vrij simpele, probleem/ticket begrepen werd en met nauwkeurigheid is opgepakt. Dit met name door meerdere gemaakte fouten en de trage reacties. Ondertussen is mijn defecte wasmachine retour ontvangen en wacht ik nog steeds op een reactie op mijn verzoek tot een credit van het aankoopbedrag. Tevens is de geautomatiseerde chat zeer slecht tot aan bijna irritant toe, omdat het telefoonnummer van de klantenservice lastig te verkrijgen is. Erg jammer, omdat ik niet eerder problemen heb gehad met mijn bestellingen bij Mediamarkt en überhaupt niet met de service in de winkels.
Een IPhone 12 pro max besteld met een abonnement erbij van Tele2. Geen bestelbevestiging ontvangen. Ik dacht ik wacht nog een dagje maar nee na 4 dagen nog niks in tussen die 4 dagen zitten bellen en steeds werd er gevraagd om een bestelnummer die ik nooit kan hebben als ik geen mailtje heb gekregen met mijn bestelnummer. Na weekje te zitten mailen en gedoe en te bellen met verschillende klantenservices heb ik mijn bestelling geannuleerd want ik wilde dit niet zo langer meer. Had 800,- aanbetaald dus zou mijn geld binnen 5 dagen op mijn rekening hebben na 1 week nog steeds niks op mijn rekening contact opgenomen en ze zeggen ja het komt er aan blabla allemaal antwoorden die niet kloppen. Klantenservice is ruk en die mensen zijn gwn van straat geplukt. Klantenservice bot werkt ook voor geen ene meter op hun website.
Ik wacht al langer op een tv dan de levertijd aangeeft. Verder zijn ze onmogelijk te bereiken en krijg ik ook niks van updates. Echt waardeloos.
Waardeloze service. Waardeloze service. Klantenservice is een verlengstuk van het automatische chatprogramma. 15 dagen aan het wachten op een levering van earpods. Elke dag bellen met de klantenservice heeft geen nut. Ze vertellen elke keer iets anders over de status. Zelfs de vervoerder heeft het track en trace nummer gecancelled. De order annuleren kan ook niet.enige wat je te horen krijgt is dat de order teruggestuurd kan worden, waarna je je geld terug krijgt.maar dan moet ik wel geleverd worden! nooooooit meer iets bestellen.
Een vraag over een product. Eerst een waardeloze robot daarna bericht dat het wordt overgenomen door een medewerker met de mededeling dat het druk is. Snap ik ivm Corona bestellen veel mensen online. Ruim 2 uur later nog geen medewerker op de chat (Messenger). Ik pas ik bestel wel ergens anders!
7 dagen geleden heb ik een koffieapparaat voor mijn pleegvader besteld, voor zijn verjaardag. Er was wel een bestelling nummer, maar geen bevestiging e-mail. Na verschillende pogingen via live chat en Facebook, kreeg ik echt geen gehoor. Nu heb ik een e-mail naar de klantenservice gestuurd om te vragen, waar mijn bestelling gebleven is. Gelukkig kreeg ik dit keer wel een bevestiging dat mijn e-mail in goede orde ontvangen en ze streven ernaar om mij binnen 7 dagen te beantwoorden. Morgen is mijn pleegvader jarig. Er is geen koffieapparaat en er is geen antwoord op mijn vraag. Ik vind dit echt een slechte zaak.
Ik heb eerst een bestelling gedaan voor een product dat op vooraad zou moeten zijn. Vervolgens wordt het de volgende dag geannuleerd. Online stond nog steeds dat het product beschikbaar was. Vervolgens bestel ik het opnieuw (en betaal nog een keer) en de bestelling werd nogmaals geannuleerd. Ik heb een week op mijn geld moeten wachten (ik had 2x betaald). Terwijl ik op mijn geld wachtte, zag ik een vergelijkbaar product voor maar 10 euro meer. Ik wilde eerst op mijn geld wachten voordat ik dit vergelijkbaar product zou gaan bestellen. Vervolgens wordt het product weer duurder. Ik neem contact op met de klantenservice om de situatie uit te leggen. Moet ik eerst met een nutteloze robot chatten en na 10 minuten krijg ik eindelijk een echt persoon aan de chat die met 20 personen tegelijk aan het chatten is, dus erg lang wachten voordat je een reactie krijgt en de reactie die je dan krijgt is bot en absoluut niet klantvriendelijk. De persoon zegt alleen dat hij er niks aan kan doen! Waardeloze winkel!
Ik heb een klacht over de mevrouw achter de kassa/service balie. Ik had ooit een klacht over mijn apple tv dat ik strepen in het beeld krijg en ik heb slechte ervaringen met mediamarkt dus ik ben naar Apple gegaan en Apple heeft mij aangegeven dat ik naar de mediamarkt moest gaan en de Apple TV koppelen aan een tv daar ( zo dat apple zag dat het niet aan mijn tv lag) foto’s maken en dat opsturen naar Apple prima vrouw achter de balie schijnt mij helemaal niet te willen helpen en is zeer arrogant. Prima daarna wil ik een Harman kardon kopen. Ik neem de doos mee anar de kassa maar ik had een korting bon (via de mail) dat werkte niet dus moest het online bestellen en op afhalen klikken. Prima zo gezegd zo gedaan. Dus ik loop terug naar de balie om mijn har man kardon te halen die ik online heb betaald en ik krijg een andere doos terug die geopend is en wordt gezegd ja ik heb hem alleen opengemaakt om te kijken of het geen show model is dus ik kijk naar de speaker en wat ik zie is een gebruikte speaker met een kras erop naar het aangegeven te hebben kijk toch maar de andere doos mee ik heb het gevoel gekregen dat ik met opgelicht voor me eigen ogen door de mediamarkt ik vind het oprecht niet kunnen en slechte service door de vrouw achter de balie walg ik echt op Media markt en ben ik zeker NOOIT meer van plan om iets bij jullie te halen in Deventer. Inplaats van een gesprek aan gaan word ik belachelijk gemaakt. Gewenste Oplossing: Dat mevrouw word aangesproken op haar gedrag en dat en dit alleen maar averechts werkt ik snap dat er veel vervelende mensen langskomen bij de service balie maar het op zijn minst fatsoen om mensen normaal uit te laten praten en normaal dialect aan te gaan. En ik wil op zijn minst een excuus van mediamarkt vanwege oplichten door mij een speaker te verkopen die gebruikt is en wordt gezegd dat hij nieuw is want daar ben ik zeker niet van gediend. Aangezien ik de volle prijs betaal!
Vorig jaar wasmachine gekocht . Weken op monteur gewacht machine maakte rare geluiden. Helaas monteur weg niks gevonden maar rare geluiden bleven. Weer een monteur. Ja eindelijk moest nieuwe trommel in. Weer de eerste monteur heeft trommel geplaatst wasmachine vloog haast de lucht in leek wel een straaljager. Weer gebeld ja mocht retour en geld terug binnen 5 werkdagen. Helaas niet te bereiken via Facebook, mail en telefoon. Te druk werd steeds gezegd. Nu nog mijn geld niet. Gaat me niet eens om die 380 euro maar de bereikbaarheid en diversiteit aan beloftes is echt frustrerend.
Soundbar besteld, zoek geraakt? Onderzoek zouden ze opstarten, duurt nu maarliefst 3 weken? Bel je de klantenservice snappen, begrijpen en verstaan ze je niet? Mocht je mensen bij je Telefonische klantenservice neer zetten, probeer dan op zn minst dat ze fatsoenlijk nederlands begrijpen en verstaan?
Onlangs heb ik 2x LG UltraGear 27GL650F-B.AEU monitor gekocht, op de website stond het is een AMD-Sync, maar het zijn Nvidia G-SYNC monitors dus geen AMD-Sync. Zoals jullie weten MediaMarkt heeft geen klanten service nummer alleen maar bereikbaar via chat, op de chat heb ik probleem uitgelegd en te horen gekregen het is content fout verder geen excuses aangeboden alleen werd gezegd stuur die terug. Ik vind schandalig dit MediaMarkt mensen voor de gek houdt. hier is link naar de product: https://www.mediamarkt.nl/nl/product/_lg-ultragear-27gl650f-b-aeu-1618255.html
De klacht op 10-04-2016 een TV gekocht voor de prijs van 1129.00 . Nu 4.5 jaar later tv geeft midden onder in de scherm een paars grijs vlak. Aangeboden voor reparatie en kreeg vandaag een offerte voor reparatie. 716.38 totaal. wettelijke bijdrage 169.13 en wat over blijft 547.25 zijn de kosten voor mij. Ik moet voor de schermpaneel vervangen wat niet mijn eigen schuld is 547.25 betalen verder geen coulance alle afschrijving gedaan. Geen vervanging en gratis reparatie. media Markt. Ik vind het belachelijk Volgens Uneto moet mijn tv 1129 euro 6 jaar meegaan nu 4.5 geen schuld fabrieksfout. En ik word dupe om te betalen. Ik heb recht op een deugdelijk product die min 6 jaar zou moeten werken. Media markt net ook gebeld Cruquius) zegt dat ik zelf alles moet betalen en Anders mag ontbinden. Kosten terug 266.67 voor een tv 4,5 jaar oud en geen eigenschuld volledig schuld fabriek. Ik vindt dat we opgelicht worden en dat we niet geholpen worden voor vervanging op gratis repareren. Net ook email gestuurd en brief of ze het oplossen voor mij. Anders moeten we niets meer kopen bij de Media Markt en elke 4.5 jaar 1100/ 1200 aanschaffen en vervolgens naar de prullenbak omdat bedrijven en fabrieken rijk willen worden. Dit is onacceptabel , dit mag niet gebeuren. Wie moeten we nou vertrouwen als ik een goedwerkende tv wilt kopen, als de portefuille van iedereen breed was zouden ze elke jaar een nieuw tv kopen en weer weggooien. Waar is de wettelijke garantie en de garantie voor gebruiksduur Uneto lijst dan voor bedoeld? Product boven 1000 6 jaar gebruiken ik geloof er niets meer van. De oplossing Gratis repareren of vervangen
Op 30 november heb ik een artikel ingeleverd dat ik online had besteld en betaald per creditcard. Ik heb daarvoor een creditfactuur ontvangen. Vanwege de drukte bij de kassa (corona risico) heb ik ervoor gekozen het geld te laten terugstorten. Dit zou 3 a 4 dagen duren. Gebeld omdat ik steeds niets ontving en toen zou het vanaf 30 november 5 tot 7 werkdagen duren. Op 11 november weer gebeld, geen contactmogelijkheden of doorverbinden met afd. debiteuren. Er is een incident aangemaakt en ik zou na ca. twee dagen een antwoord krijgen van de financiele afdeling. Vandaag 17/12 weer gebeld en nu blijkt dat creditcard betalingen aan het einde van de maand worden gedaan. Wie liegt er allemaal bij Mediamarkt? Een maand moeten wachten op een creditering lijkt voor mij op diefstal als men dit bij duizenden klanten doet. Of is mediamarkt niet solvabel? Waarom kan ik als klant niet bellen met de financiële administratie? Kortom een goede leerschool voor mij; liever bij een kleine maar betrouwbare leverancier kopen en meer betalen maar met echte klantenservice dan bij Mediamarkt.
Ik heb op 26 november 2 sets (van inderdaad 2 homeplugs) besteld. Ik kreeg maar een set geleverd. Ik heb geprobeerd te reclameren maar blijkbaar heeft mediamarkt geen telefoonnummer en ook geen mail adres. De enige optie is praten met de support assistent. (een robot) ze herkent het probleem en beloofd me in contact te brengen met een echt levend mens. Die komt echter nooit op de chat. Ook na 48 uur mijn scherm openhouden heb ik nog steeds geen response (doordeweeks) Na veel googlen vind ik een response formulier. dat heb ik ingevuld maar daar krijg ik als enige response: Heb je het tweede exemplaar inmiddels ontvangen?. Dat vind ik raar. als ze niet alles in een keer kunnen leveren dan kunnen ze toch in het systeem zien dat de order nog niet volledig afgewerkt is? Ik heb dus na bijna 3 weken nog steeds geen bevredigend antwoord en verwacht eerlijk gezegd dat ze hun fouten niet gaan oplossen.
75Q 950TS Samsung besteld in de winkel. Snelle levering alleen bij bezorgen en aansluiten bleek de tv niet goed te werken. Klantenservice erg slecht konden niks voor ons doen of omruilen of iets dergelijks. Zelf naar een winkel toe moeten gaan om retour aan te vragen. Retour aangevraagd en nu moet het morgen opgehaald worden is er nog steeds geen tijd bekend. Niemand kan iets of snapt iets ergs storend! Als het ging om iets kleins is het geen probleem, maar dit is een super grote aanschaf en ook nog eens kapot. 3 medewerkers gesproken en alle 3 een ander antwoord. Nu hebben we maar besloten dat ALS de tv wordt opgehaald ergens anders de tv opnieuw te bestellen. Zo kan de ophaalservice tot een uur van te horen pas van zich laten horen, erg jammer als je gewoon moet werken. Wij gaan nooit meer iets bij mediamarkt aanschaffen. Enige positieve dat 1 medewerker ons super aardig te woord heeft gestaan en meer duidelijkheid heeft gegeven, maar daar houdt het wel bij op.
Op 4/12 een gasfornuis besteld. Volgens de site was er en voorraad en een levertijd van 3/4 dagen. Ik had als leverdatum 14/12 tussen 8 en 12 uur opgegeven. Geen enkele bevestiging via de mail of anderszins via sms o.i.d. Gaan zoeken op de website en uiteindelijk staat mijn account bij het product dat de levertijd is vertraagd, zonder ook maar een indicatie aan te geven wanneer wel. De chatbot geeft alleen maar standaardantwoorden. Pas als je het woord annuleren laat vallen in de chat krijg je een telefoonnummer. Lange wachttijd dus. Verbaast me niets. Sales ziet er zoals altijd bij dit soort bedrijven er gelikt uit. Aftersales van het slechtste soort.
Werkelijk een waardeloze service bij de mediamarkt. Ik heb een bestelling geplaatst op 19 november en daarvoor een voucher ingeleverd met een bestelwaarde. Eerst kreeg ik nog netjes een bestelbevestiging en leek alles geregeld. Even later kreeg ik een annulering via de mail, het product was niet meer leverbaar. Tot zo ver nog niks aan de hand, maar ik verwacht natuurlijk dat ik de waarde van de voucher terug krijg, dit was een slechte aanname van mij. Na meerder keren mailcontact, uren in de wacht via de telefoon, pogingen via de chat (waar niemand op reageert van Mediamarkt) heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen waarde terug gekregen van deze voucher! Er is mij meerder keren beloofd dat ik deze zou ontvangen, per mail en per telefoon, maar deze mensen krijgen niks geregeld. Hoe moeilijk is het om iemand een voucher van X bedrag te geven, wanneer ze zelf het product annuleren!? Ze hebben leuke prijsjes, maar ik snap ook wel waarom, aangezien ze flink besparen op de klantenservice, die echt nog niet eens 1 ster verdient. Ik hoop dat ik ooit nog wat te horen krijg van ze en dat ik misschien wel voor het einde van het jaar deze voucher ga ontvangen. Voor nu ga ik in elk geval niet meer naar de Mediamarkt!
Een koelkast besteld op 4 december die op 7 december zou worden bezorgd. Geen mail of telefoon gehad over de bezorging, dan plots een bericht dat de beozrger zou zijn langs geweest en er niemand thuis was, wat niet klopt. Elke dag gebeld met de Mediamarkt waar mijn koelkast bleef, geen concrete informatie en van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk op 11 december de koelkast geannulleerd omdat er geen informatie kwam over de bezorging. Geen bevestiging van de annulering gekregen, ondanks de toezegging en vandaag opeens een berocht gekregen dat de koelkast is bezorgd terwijl er helemaal niets is bezorgd en de bestelling door mij was geannulleerd. Dus weer aan de lijn gehangen met de Mediamarkt om hier naar te vragen. Ik bestel echt nooit meer bij de Mediamarkt, de allerslechtste service en informatie over bezorging ooit! Gebrek aan goede informatie over bezorging, geen annuleringsbevestiging, alleen maar telefonisch toezeggingen die niet worden nagekomen.
Formulier om bestelling online te retourneren werkt niet. Telefonisch contact is niet te bereiken. Balen!
Na 3 defecten aan het Samsung toestel (binnen 11 maanden) e-mail ontvangen dat we of ons geld terug wilde of een nieuwe telefoon. Gekozen voor een andere telefoon dus na de telefoon afdeling van media markt Duiven gegaan (09-11-2020 +/- 18:00 uur) Geweldig geholpen door de medewerkster bij keuze toestel , veranderen abonnement bij KPN. En dit op een manier alsof je de koning was , niks Geen vlug vlug maar goede uitleg en advies. Top hoor , zulke medewerkers moeten er meer zijn.
Niet bereikbaar via telefoon, email of chat. Als je er dan doorheen gekomen bent via chat, geen terugkoppeling op vraag
Qua assortiment gaan we graag naar een winkel van Mediamarkt, maar wat het personeel betreft hebben we nog nooit een prettige ervaring gehad. Ook nu weer. We zijn in de winkel om een Samsung A71 te kopen, ter vervangen van mijn Samsung S5. De personeelsleden die er rondlopen doen hun best om je niet aan te kijken! Stel je voor dat een klant iets vraagt! We klampen zelf iemand aan een vragen om een A71, die haalt hij uit een grote bak, klaar is kees. Daarmee houdt zijn toegevoegde waarde voor zowel Mediamarkt als voor ons op: hij vraagt niet of wij (70++) de telefoon zelf kunnen installeren (terwijl zij wel een installatie service hebben Ad €29), hij wijst niet op de noodzakelijk aanschaf van een nieuwe telefoon hoes (A71 is groter dan S5), en hij wijst niet op de maat van de simkaart die er in moet. Wat het hoesje betreft, daar hebben we zelf om gevraagd, het antwoord was " daar in het rek". Wat de simkaart betreft, daar kwamen wij achter toen we de telefoon thuis wilden installeren; er moet een nano in plaats van een micro kaartje in. Mag je van personeel niet meer verwachten dan hetgeen Mediamarkt te bieden heeft?
Pffff volgende keer echt weer bol.com
Stofzuiger kapot, leuke actie gezien bij MM. Op de webshop stond dat hij op voorraad was ( de volgende dag bezorgd). Wel nodig bij ons, dus besteld. Kreeg maar geen verzendbevestiging, toch eens de mail nagekeken. Ja hoor 'binnen 14 dagen geleverd'. ( OP de webshop stond toen nog steeds 'op voorraad) Dat gaat het niet worden 14 dagen niet stofzuigen. De volgende dag naar de Mediamarktwinkel gereden en daar was wel nog een ( meerdere) op voorraad. Medewerkster daar vertelde dat ik het nog telefonisch kon annuleren als die nog niet verzonden was. Thuis gelijk gebeld en na 43 min wachten eindelijk iemand aan de lijn. Helaas sprak deze mevrouw geen goed Nederlands en zei dat ze even ging zien voor mij. Op mijn account kon ik idd zien dat de bestelling weg was en ik had mail met de bevestiging van de annulering. Daar stond ook dat het geld terug gestort werd. Ondertussen had ik al 5 min 'niemand' meer aan de lijn want na het: 'ik zie even voor U was het stil'. Nog 5 min als een onnozele 'hallo' door de gsm lopen roepen, na geen enkele reactie uiteindelijk maar opgehangen. Ondertussen zijn we al 2 weken verder de beloofde 3-5 werkdagen en daarna 5-7 werkdagen, zijn niet gehaald met de terugbetaling. Op vragen via Facebook, Twitter en hun eigen chat wordt al dagen niet gereageerd. Nu weet ik niet of er iets met annuleren fout gegaan is, of dat de MM gewoon veel te laat is met terugbetalingen. De klantenservice mag je in ieder geval geen service noemen.
Recent een koelkast gekocht in de winkel van Mediamarkt in Enschede. Deze beschadigd geleverd gekregen van Dynalogic. Na minimaal 30 minutens aan de lijn gezeten te hebben eindelijk een medewerker aan de telefoon kunnen krijgen. Blijkt dat de medewerkster de bestelling alsnog op 'online' heeft geregistreerd. Waardoor het ophalen van de gegevens "te moeilijk" was. Telefonische hulp spreekt nauwelijks Nederlands en erg onprofessioneel door een beetje te spotten met andermans achternaam. Gegarandeerde punten: - Klantenservice moeilijk tot niet te bereiken - Medewerkers zijn onprofessioneel en hebben weinig kennis - Mocht het gelukt zijn contact te hebben gehad, duren de acties alsnog veel en veel te lang
Niet eens 1 ster waard . Klantenservice in almere werken er mensen die hun eigen voorwaardes niet kennen en vervolgens jou met een onduidelijk antwoord of geen antwoord er van af willen komen. Ik wilde gebruik maken van de 100 dagen retour van een ps4 deze binnen 2 maanden terug gebracht in nieuwe staat.Reden omdat er bijna niet op is gespeeld. Hij voldeed aan alle voorwaardes maar ze wilden deze niet accepteren omdat het gebruikt was en daarna een andere smoes omdat deze open is geweest. Ik vraag hun de voorwaardes erbij te pakken en mij aan te wijzen waar deze niet aan voldoet en dat konden ze niet en lieten mij daar gewoon uren staan. Wat is er mis met de klantenservice als ze zo met hun klanten omgaan is het slechts kwestie van tijd als ze hun baan gaan verliezen en dan gaan afvragen hoe dat kan. Almere klantenservice vreselijk slecht op persoon na zijn naam is Nick deze man snapt het tenminste kom je daar vraag naar hem.
Ik snap niet wat het woord service in "klantenservice" doet bij Mediamarkt Communiceren niet met elkaar en lezen dossiers niet zodat je 6x iets opnieuw uit moet leggen. Ook duurt het lang voordat je reactie krijgt. En ja druk zullen ze het daar op deze manier houden. Nu al 4 weken bezig nog steeds geen oplossing.