Mediamarkt reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 28.764 recente reviews uit 4 bronnen.

Klantenservice bakt er niks van! Zonder te kijken naar mijn online geplaatste bestelling, had de medewerker al een antwoord. Ze weten niks af van hun voorwaarden en regels. Wonder dat jullie nog overeind staan!

Ik ben paar dagen geleden een tv gaan kijken bij Mediamarkt Amste4dam Arena. Ik heb een Samsung tv gevonden die voor 888 euro te koop stond. Ik zie nu dat exact hetzelfde tv opgeprijsd is naar 1099 euro en weer afgeprijsd voor 799 euro. Ik heb net gebeld met de klantenservice van de Mediamarkt en de medewerkster van de Mediamarkt zegt: De nieuwe lading is binnengekomen en daarom is een andere prijs. Wanneer ik het aangaf dat het misleidend is voor klanten. Men krijgt 88 euro korting terwijl Mediamarkt aangeeft dat je 300 euro korting krijgt. Mocht het nodig zijn dan heb ik de foto's van deze opprijzing

Geen ster waard! Communicatie.geen. Duidelijkheid over s.v.z bij bestelling.geen.

Een bestelling gedaan, mail onvangen produkt is verzonden, echter PostNL kent Track en Trace niet. dag erop met MM gebelt, kreeg een mail terug dat ik maar een week moest wachten en dat ik me dan maar weer eens kon melden. te gek voor woorden. was dus de laatste keer dan ik hier iets heb gekocht.

Bij bestellen staat ‘vandaag voor 23:30 uur besteld, morgen in huis’. Wasmachine op zaterdagmiddag besteld. Deze zou op maandag worden geleverd. Wel betaald en bevestiging ontvangen, maar de bestelling is ergens in het systeem blijven hangen. Maandag en dinsdag gebeld met klantenservice. 4 medewerkers gesproken maar niemand die zich geroepen voelt om de fout zsm te herstellen: ik moest maar gewoon wachten. Uiteindelijk woensdag (4 dagen na bestelling) geleverd. Geen excuses ofzo. Blijkbaar vinden ze het heel normaal om afspraken niet na te komen. Nooit meer Mediamarkt voor mij.

Ze leveren de verkeerde koelkast af en het duurt wel even voor ze het komen ophalen. Er komt een vrachtwagen langs om het op te halen, zoals met moeite afgesproken. Kan niet. De vrachtwagen is vol. De volgende dag hetzelfde verhaal: de vrachtwagen zit vol. Voor de zekerheid heb ik nog gebeld: een vrachtwagen met ruimte in zijn wagen. Dus niet. Zit je dagen met een verkeerde koelkast midden in je kamer. En Mediamarkt. Deze geeft steeds de schuld aan de transportonderneming. Deze krijgt echter opdracht van Mediamarkt en dus liegen ze of ze zijn totaal ongeschikt voor hun werk. Chatten met MediaMarkt om te klagen: steevast dezelfde reactie: ik begrijp u niet, ik moet nog verder leren. Hoe is het mogelijk? Ja, bij Mediamarkt is al het slechte mogelijk. Nooit meer kopen bij Media Markt

Allervriendelijkst geholpen door meerdere medewerkers en een super service bij MediaMarkt Assen. Zelfs koffie aangeboden gekregen tijdens het wachten. MediaMarkt Assen heeft er zeker een klant bij.

Nieuwe koelkast is na drie maanden al stuk. Na melding op de website zijn we drie weken verder en ik heb nog helemaal niks gehoord van ze over een reparatie. De klantenservice laat je zo 15 minuten wachten en verbreekt dan gewoon de verbinding. Mediamarkt is niet meer wat het was. Ik ga in het vervolg naar Coolblue.

Hallo, Ik was vandaag op zoek naar een Iphone XR ( in de kleur geel) en deze was vandaag de dag aanbieding bij de mediamarkt. Wij naar de mediamarkt Almere voor een gele XR, maar daar hadden ze er maar 1 en daar was door de mediamarkt een protectieglas opgeplakt van 40 Euro. De mediamarkt medewerker kon hier verder niets aan doen maar ik vind 40 Euro voor z’n glaasje wel veel buiten het feit dat wanneer je er maar 1 op voorraad heb je dit soort extra’s niet voor de klant moet verplichten. Dus wij zijn zonder gele XR de winkel uit gelopen. Bij thuiskomst hebben we op internet gekeken en kwamen we er achter dat er een winkelvoorraad op de website staat. Nu bleek dat er in Utrecht (hoogcaterijen) een op voorraad stond. Wij zijn niet geheel dom (dachten we toen) wij bellen of dat inderdaad zo was voordat we dat stuk van Almere naar Utrecht gingen rijden. Na een half uur aan de telefoon wachtende op een medewerker nadat het menu je terug stuurt voor het voorraadbeheer naar de website, werden we gewoon weg gedrukt. Dan toch maar de gok genomen en wij naar Utrecht gereden en wat bleek er was geen gele XR de twee medewerkers hebben alles afgezocht en vertelden ook nog dat in het voorraadbeheer ook nog weleens de DEMO modellen meegenomen worden en dat het wel vaker niet klopt. Welk groot bedrijf werkt met een voorraadbeheer waar niets van klopt. Ben wel eens benieuwd of zijn ook weleens een Balance moeten doen en dat dan de gehele voorraad weer op order wordt gebracht. Of blijven ze maar aanmodderen en blijven de medewerkers maar zeggen dat zij er niets aan kunnen doen Conclusie: gaan niet af op de website van de Mediamarkt en ga bij aanbiedingen gewoon naar de winkel en als ze het daar niet hebben heb je gewoon pech. En voor de Mediamarkt je kunt op deze wijze heel veel aanbiedingen op de website zetten want er klopt toch niet van.dus heb je uiteindelijk kan dat men wat anders koopt en dan heeb jullie toch je zin. Ik vindt niet dat je op deze wijze met je klanten om kan gaan en zal een volgende keer wel 20 keer bedenken of ik weer iets bij de Mediamarkt zal gaan kopen Jan uit Almere

Na 2,5 jaar ging de TV stuk , althans de beeldbuis ledjes , C.E repair gebeld via de MM , deze zei , om technishe of economishe reden kan de TV niet gerepareerd worden . Moest € 97,50 betalen en nam de TV mee . Ik zou een Refund-Bedrag krijgen van de MM , ter waarde van € 324,50 , en dat zou binnen 3 werk-dagen uitbetaald worden , omdat ik met IDeal had betaald in de MM Webshop . Dit speelt al van 31-07-2020 , tot opheden nog geen geld gezien . Na tig keer mailen en proberen te bellen , zei een medewerkster , je moet nog even geduld hebben . Ik vroeg waarom moet ik geduld hebben , jullie zijn al weken te laat met terug betalen . Antwoord ; ik begrijp het , maar u zult toch nog even geduld moeten hebben . Wat een tent zeg , is gelijk de laatste keer geweest dat ik hier iets koop!

Na 1.5 jaar was eem tv van 1000 euro kapot gegaan. Een sony met als foutmelding 3x rood knipperlampje. Ik had tot en met 2 jaar garantie maar moest de reparatie aanmelden via de klantenservice. Helaas nooit een reactie gehad van de klantenservice waardoor het helaas 1jaar later is. Ik heb meerdere keren elke maand contact gezocht, maar geen reactie. Bij langsgaan met de TV voor reparatie wisten ze niks, dus kon het niet. Nu eis ik een nieuwe TV door nalatigheid van Mediamarkt. Helaas kan ik geen 0 geven anders had ik het gedaan!

Ik als vaste klant bij mediamarkt heb voor het laatst wat gekocht bij mediamarkt. De reden is maar 5 euro voor het plakken van een panzerglass op een nieuwe telefoon die ik gekocht hebt. Ik verwacht dat zoiets gewoon een gratis service is, het gaat er niet om of ik het zelf kan maar dit soort kleine dingen die weinig moeite kosten moeten gewoon niets kosten. Ik heb echt in een paar jaar tijd iets van 7000-8000 euro uitgegeven maar iets extras voor een klant doen ho maar. Helaas vinden jullie 5 euro belangrijker dan een vaste klant tevreden houden en daarom kom ik niet meer.

Wasmachine besteld maar een defecte geleverd gekregen. Ik wacht nu 1 maand later nog steeds op een telefoontje van Media Markt. Als je de klantenservice belt krijg je medewerkers aan de lijn die niet bekwaam zijn(geen verstand van zaken).

Omdat de bestelde wasmachine niet werd geleverd conform hun eigen voorwaarden, en ik hem dus heb geweigerd, werd hij weer mee teruggenomen. Dagen geprobeerd om een nieuwe bezorgafspraak te maken, maar dat lukte niet bij de klachten-on-service. Uiteindelijk de bestelling geannuleerd en bevestigd gekregen dat ik mijn geld binnen 5-7 werkdagen retour zou ontvangen. We zijn nu 1 maand verder. Zijn zij niet tevreden over mij? Groet, Peter. Bestelnummer 81424934

Onze chroom book kapot na half jaar. Kregen nieuwe duurdere leen chroombook mee voor op vakantie. Keurig te woord gestaan en geholpen in Bergen op zoom! Toppie Nu hopen dat de andere gemaakt word.

Omdat ik een navigatie systeem nodig had en mij op een bepaald type had voorbereid ging ik naar Mediamarkt in Middelburg. Nadat ik een aantal vragen over het systeem had gesteld, waar in nog iets specifieks over wilde weten bleek mij dat de man die al zeven jaar bij M.M had gewerkt, totaal niet waar hij het over had. De antwoorden klopten helemaal niet. Het gesprek vond in een niet klantonvriendelijk gesprek plaats. Zijn directe chef erbij gehaald. Aardige man, maar die kon mij ook niet helpen. Dus voor niets naar Middelburg gereden/ Nooit meer mediamarkt, dan maar € 10 meer bij BCC of Coolbl.

Op zaterdag wat besteld dat ik op zondag nodig had. Zondag niet geleverd en krijg de mededeling Overmacht. Drie dagen later nog steeds de melding overmacht. Via chat en telefoon is Mediamarkt niet te bereiken. Kortom; nooit meer.

Ongeveer 2,5 jaar geleden heb ik een Lenovo laptop voor 900 euro aangeschaft bij de Mediamarkt en heb daarbij gelijk een verzekering afgesloten zodat de laptop verzekert is tegen defecten buiten de garantie. De laptop heb ik nu aangeboden voor reparatie bij mediamarkt. Na een week was de laptop weer terug met de opmerking dat er geen service onderdelen meer verkrijgbaar zijn. De waarde van de laptop werd geschat op ca 340 euro. Mediamarkt komt niet tegemoet met een coullanceregeling voor een vergoeding voor de laptop. Ik vind dit een slechte service van Mediamarkt

Telefonisch contact gezocht met de klantenservice. Ik probeerde een Apple Watch 44mm space gray te bestellen en betaling Santander te doen maar de optie bleef weg. Eerste wat er werd gezegd in slecht te verstaan Nederlands dat dit niet mogelijk is voor alle producten. Echter als ze even had gekeken had ze zelf gezien dat het er bij staat dat dit kan. Dit melde ik haar. Toen begon ze over de browser maar voor haar pech had ik het al geprobeerd met Edge, Safari en Chrome op div. Devices. Dan vraag ik of iemand even kan kijken, krijg ik te horen dat ik dan maar even naar de winkel moet gaan. Ze had op z’n minst even kunnen kijken op de site om te testen. Dat wil ik dus niet. Ik wordt dus niet geholpen

1) Op 8 juli om rond 16:30 plaats ik een bestelling voor een harde schijf. 2) Ik kom er achter dat het ingevulde adres incorrect is. Ik bel op 8 juli 16:33, direct na het bestellen, de Media Markt op om de bestelling te annuleren. 3) De medewerker geeft aan dat ze de bestelling voor geannuleerd heeft en dat ze hier een bevestiging van zal sturen. 4) Ik krijg geen bevestiging en in plaats daarvan om 22:04, toen de klantenservice al dicht was, een mail met verzend bevestiging. 5) Direct daarna neem ik meerdere malen per mail en telefoon contact op met de klantenservice, maar wordt er geen oplossing geboden.

Gebeld en kreeg een Antilliaanse afkomstige medewerker. Ik moest vier keer herhalen dat het over een printer gaat. Ik stelde een simpele vraag met; valt mijn printer van 3 jaar onder garantie en zou ik dat langs kunnen brengen? Uiteindelijk krijg ik een antwoord dat ik een premium dienst moet hebben om telefonisch te mogen bellen. Dan denk ik waar heb je het over? Ik wordt geforceerd om naar de winkel te moeten terwijl ik een simpel antwoord via telefoon verwacht? Media Markt moet zijn klantenservice beter trainen en de medewerkers moeten niet zoveel zeuren.

Zeldzaam negatieve ervaring. Ik heb een platenspeler gekocht bij Mediamarkt. Deze kwam niet werkend aan via de pakketdienst. Was ook van dusdanige kwaliteit dat men zich diep moet schamen om dit uberhaupt te verkopen. Bellen leverde niets op (niemand bereikbaar), dus naar de winkel gereden. Heb aangegeven deze niet meer te willen hebben en een andere (lees duurdere, maar betere) te willen aanschaffen. Ondanks dat deze slechts een paar dagen oud (en niet gebruikt) was, werd dit niet geaccepteerd omdat de doos niet compleet was. Diep, diep teleurgesteld. Ondanks dat ik een klant van het eerste uur ben en wel vaker "schoonheidsfoutjes" heb geaccepteerd voel ik me nu in de kou staan. Als het niet nodig is raad ik ten zeerste aan om geen zaken met deze organisatie te doen. Als er iets is, ben je de sjaak.

We wilden onze telefoons inruilen voor cadeaukaarten, maar kregen bij de "Smartbar" te horen dat het systeem al 4 maanden niet werkt. Dus geen korting mogelijk! Ook geen mogelijkheid om dit wel op te lossen. Scheelt mooi 160,-! Helaas wel al nieuwe toestellen hier aangeschaft en in gebruik genomen. We zijn vaste klanten bij ze, maar nu niet meer.

Afgelopen maandagmiddag 13 juli heb ik bij mediamarkt een hoesje van 19,98 euro voor de telefoon gekocht. Ik twijfelde of het hoesje passend was, bij de kassa keek een medewerker mee en opende de verpakking! Hij concludeerde dat het hoesje passend was waarna ik het heb gekocht. Thuisgekomen vond ik toch dat het hoesje te groot was en toog woensdag 15 juli naar de klantenservice van mediamarkt om het hoesje te ruilen. Bij de klantenservice zei de verkoper dat het hoesje beschadigd en vies was, ik vroeg hem waar dan? Onderaan, nee antwoordde ik er staat een naam in n.l cellularline dat is geen beschadiging en ook niet smerig!Heb gevraagd naar zijn leidinggevende waarna er een collega kwam. Toen werd het gegooid op de verpakking dit kunnen we niet meer verkopen.Na een oeverloze discussie (vroeg niet eens mijn geld terug wilde alleen ruilen) waarbij je het als klant altijd verliest heb ik moeten constateren dat de verkopers een goede bril nodig hebben en misschien een opleiding in hoe om te gaan met klanten en om een goede service te verlenen.ONACCEPTABEL!

Op 19 juni een kookplaat gekocht in Breda. Hij was niet voorradig dus zou hij 2 dagen later geleverd worden. Het afleveradres was in de binnenstad van Breda. Wat schetst mijn verbazing dat ik een mededeling kreeg 2 dagen later, dat het pakket niet bezorgd kon worden, want het huisadres was onvindbaar (?) en weer retour magazijn was. Heel veel keer de klantenservice gebeld telkens werd gezegd dat het bedrag zou worden terug gestort, want het was niet mogelijk om het toch te bezorgen. Uiteindelijk kreeg ik vorige week dinsdag via wa de vraag op welke rekening het gestort moest worden en de naam van de rekeninghouder. Dit meegedeeld. Helaas na enkele dagen nog geen geld. Dus weer gebeld en toen ontving ik via de mail nogmaals de vraag naar het banknummer en de naam. Dit ook weer via de mail doorgegeven. Iedere keer stel ik de vraag wanneer ik mijn geld terugkrijg; helaas krijg ik daar geen antwoord op van de klantenservice. Ik hoop eens mijn geld (139,00) terug te ontvangen, maar ik zal nooit meer iets bestellen bij Mediamarkt.

Mijn wasmachine van meer dan duizend euro is na ruim twee jaar kapot gegaan. Volgens de onafhankelijke monteur die we hebben ingeschakeld is dit een defect dat niet had mogen gebeuren en hoort dit onder de garantie te vallen. Inmiddels tig keer contact gehad met de klantenservice, die meestal slecht ingelicht is, als je ze al kunt bereiken. Er zou al 4 keer contact met mij worden opgenomen wat tot op heden nog niet is gebeurt. Wat een zooitje.

Een jaar geleden heb ik een mp4 gekocht. Na een week volume knopen deden het niet meer. Ondertussen bij BCC zelfde product was in aanbieding. Omdat hij kapot was probeerde MP4 tetug geven en mijn geld terug krijgen. Geld terug wad geen optie. Ook een tv gekocht bij mediamarkt. Er wordt 8 dagen later bezorgd dan gepland was. Daar heb ik ook geen punt van gemaakt. Afgelopen vrijdag mijn van twaalf heeft een speeltje gekocht. Een maal thuis aangekomen bleek dat de beschermer van dvd kapot is. Hij heeft gelijk halfuurtje terug gefietst. Bij klantenservice hebben hem " een jochie van 12 jaar" gedurende 25 minuten laten staan. Uiteindelijk kwam een vent naar hem toe en vertelde hem dat het hoesje valt niet onder ondeugdelijk product. Zo heeft mijn zo geleerd wat service betekent. Zij hebben een kind huilend naar huis gestuurd. Dus wat me betreft mag dit bedrijf omvallen. In iedere geval mij als klant zullen ze niet meer zien. Geen Mediamarkt meer.

Vorige week donderdag 2 juli 2020 een playstation 4 controller besteld bij media markt, er stond bij dat het product op voorraad is (zowel online als in de winkels en staat er tot op heden nog!) netjes de bestelling geplaatst en gelijk afgerekend met ideal. Vervolgens een aantal uren later die dag komt er een mail dat het product niet leverbaar is aangezien het niet op voorraad is, ons geld zou teruggestort worden. Donderdag na het zien van de mail gelijk een telefoontje gedaan naar media markt, eerst zeggen ze product is niet op voorraad tot we aangeven dat het wel op de site staat, toen opeens waren er toch 3 locaties (winkels) met een voorraad, dus de bestelling kon alsnog geleverd worden, zou vrijdag - zaterdag binnen zijn. Vrijdag weer een annulering, nogmaals weer bellen en weer alles moeten uitleggen, vervolgens kon de bestelling nog een keer weer doorgaan. Het zou maandag uiterlijk dinsdag geleverd worden (vandaag/morgen dus), vervolgens krijgen we net een uur terug een mail dat het niet geleverd kan worden waarop we gelijk weer aan de telefoon hangen, weer heel het verhaal moeten doen, weer moest men alles uitzoeken maar geen probleem, de belofte 'morgen zal die binnen zijn' werd gedaan. Tot net een paar minuten terug weer een annuleringsmail binnenkomt, gelijk weer bellen, zegt meneer hij is vanaf de 2e al geannuleerd, niemand heeft mogen toezeggen dat de controller als nog kwam en die komt niet en er is ook niemand geweest die de toezegging heeft gedaan, best vreemd aangezien alle mails gekomen zijn en bij de media markt gesprekken worden opgenomen? al met al komt er alsnog niks, had ons geld volgens meneer al binnen moeten zijn wat ook nog niet het geval is. Dit was de laatste bestelling ooit bij media markt en ik zal jullie aanraden ook hierover na te denken voor jullie wat bestellen. Slechte klantenservice!

Online bestelling geplaatst. Artikel was volgens onlineshop op voorraad en vóór 22.30u besteld wordt levering de volgende dag. Je raad het al: de dag erna geen levering. kreeg ik een mail dat de levering 1 dag was vertraagd. We zijn nu een week verder maar nog steeds niks ontvangen. Oook klantenservice is heel vaag: Zoeken we uit en nemen contact met u op. Ook dit kunt u al raden: uiteraard niks meer gehoord. Volgende keer weer bestellen bij CoolBlue of Bol.com. Die leveren namelijk wèl volgens afspraak, en áls daar iets misgaat, lossen ze dat wel voor je op. Nooit meer Mediamarkt. Ze zijn goedkoper maar je kunt er ook niks van verwachten.

Lege doos ontvangen, na een week nog niks geregeld, en nog steeds geen kabel, ik ga maar aangifte doen van oplichting.

Meer Mediamarkt reviews