Parfumdeo.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 813 recente reviews uit 3 bronnen.

Bestelling geplaatst en via internet betaald Bestelling verwerkt en opgenomen in account incl ordernummer 4 Dagen later staat de bestelling nog steeds op in behandeling . Aangezien er over de status verder geen uitleg is , mail ik de website en vraag ze wat het betekent en of ze weten wanneer ik de bestelling ongeveer kan verwachten . Het antwoord is kort en duidelijk er is geen bestelling . Ik geef aan dat ik een ordernummer heb en dat het ook in mijn account is terug te zien . Ik krijg nu een zeer onvriendelijke mail terug . De bestelling is niet bij hun doorgekomen omdat de betaling niet is doorgekomen , en ik had dat kunnen weten als ik op mijn bankrekening had gekeken! Ik moest maar opnieuw bestellen . Ik heb inderdaad bankrekening niet bekeken dacht dat de betaling gewoon was gelukt zo leek het ( bleek tijdelijke internet storing te zijn achteraf maat dat was niet te zien bij de opdracht ) en aangezien er een bestelling incl ordernummer in mijn account stond betaling via iDeal

Verschrikkelijke klantenservice Geweldige prijzen Ik heb mijn bestelling geplaatst EN BETAALD en na 1 maand heb ik het pakket nog steeds niet ontvangen. Zoals anderen hebben opgemerkt, geven ze DPD de schuld en zeggen ze dat ze moeten wachten op een onderzoek. Inmiddels hadden ze de bestelling opnieuw kunnen versturen om de klant tevreden te houden en een terugbetaling kunnen regelen als DPD daadwerkelijk de doos vindt, maar ze besloten om 20 euro te houden in plaats van een klant te behouden. Ik heb hen meerdere keren verteld dat ik de items al ergens anders heb gekocht omdat ik niet kan wachten, dus ik wilde mijn geld terug. Ze blijven de schuld aan DPD geven, maar zij zijn degene die mijn geld hebben ontvangen. Ik raad mensen niet aan om daar te kopen, tenzij je geld wilt geven en niets in ruil wilt krijgen.

Nu 2 keer besteld. Fantastisch, snelle levering, goed verpakt, goede info. De prijzen zijn zeer schappelijk. Absoluut een aanrader. Ik begrijp niets van die negatieve reacties die ik lees. Ben zeer tevreden, aangenaam verrast.

Slecht .Je pakje retour sturen is bij deze bende is onmogelijk.Draaien doppen van potjes om te controleren of het potje geopend is geweest, vervolgens trekken ze het hele zilverpapier los om het dan weer naar je retour te sturen als een smeerboel met de mededeling dat retourneren niet mogelijk is omdat het geopend is geweest. Het zilverpapiertje was miniscuul geopend om de geur te ruiken, je zag er niets van.Ik snap dat het over hygiene gaat maar dit gaat wel heel ver.Je stuurt niet iets retour naar de klant waar je zelf het zilverpapier van lostrekt, alsof dat hygienisch is Denigrerende opmerkingen en vergelijkingen ook naar andere klanten toe die bv lekkende parfums niet retour kunnen sturen omdat ze geopend waren en opmerkingen zoals; als je zakken chips opent kun je ze ook niet retour sturen.Je hebt geen poot om op.te staan, retour sturen is het terug gestuurd krijgen en je kunt naar je geld fluiten.Helaas hebben ze aan mij een verkeerde gehad.Heb mijn geld terug.

OPLICHTERS Ze sturen oude gebruikte zooi op en als je het dan retourneerd, ze zeggen ze dat ze het niet retour accepteren, omdat het gebruikt is. Gaat het lekker stelletje onprofessionele!

Hoge kosten voor levering aan huis maar omdat het met DPD wordt geleverd, kan het gebeuren dat niet aan huis wordt geleverd, of in ieder geval niet wordt aangebeld, en alle pakketten naar één aflever punt worden gebracht buiten de stad. Als de klant mobiel genoeg is om naar een aflever punt te gaan, dan was dat uiteraard gedaan voor mindere betaling. De geboden oplossingen waren: geld terug, min kosten “levering aan huis” (…) of opnieuw betalen voor de (zogenaamde) “levering aan huis”. Dit is een probleem dat het bedrijf met DPD moet oplossen, niet met de klant.

Parfum is nep is binnen 2 uur is de geur vervlogen. Heb ik nog nooit meegemaakt bij n ander bedrijf. De parfum die ik heb blijft dagen in m’n kleding hangen. Niemand ruikt hem als ik t vraag. Deze totaal niet ,zo jammer. Staat nu op het toilet.Geen aanrader dus. Nu gewoon weer naar douglas.

Slechte service. Geen probleemoplossende service! Echt erg

Ik heb al heel veel heerlijke flesjes besteld en steeds zeer tevreden over de professionele service.

Jij besteld, zij pakken in, zij versturen het, binnen enkele dagen heb jij het binnen. De prijzen zijn erg redelijk te noemen. Ik ben fan.

Prima spullen tegen een aantrekkelijke prijs!

Ik meende toch dat ik bij jullie after shave besteld had nu heb ik gezocht op de side van jullie zie het niet staan (Pitralon) als het niet zo is dan exuus voor deze brief, gr .JR

Ik heb 2 flessen paco rabanne lady million besteld.de kleur van de parfum is veel donkerder en ruikt niet hetzelfde dan de originele die ikzelf al jaren bij de bekende parfumerie koop en ook de geur vervliegt heel snel. ik gebruik hem dus ook niet meer goedkoop is dus duurkoop. geen aanrader helaas.

Goed en optijd geleverd

Goede service bij parfum deo

Paardekracht. Super spul Mooie prijs

Er is ruime keuze en de prijs is goed betaalbaar.

Snel besteld en snel bezorgd zonder problemen

Geweldig bestel altijd hier voor mijn producten!

Binnen twee werkdagen geleverd.

Goede prijs & snel geleverd.

Dure parfum reukloos.muf.lijkt oude zooi of aangelengd.na half uur vervlogen.terwijl je deze geur normaal gehele dag ruikt. Enkele keren klacht hiervan gemaakt.steeds zelf moeten herhalen.zelf komen ze niet. Uiteindelijk na lang een reactie.pimpelen je gewoon af.doen niets.parfum is aldus hun goed.einde oefening.komen je nergens mee tegemoet.waardeloos.mensen wees wijs voor mij nooit meer.ben niet de enige lees is over muf.oud of aangelengd.

Ik heb goede en slechte ervaringen! De eerste 2-3 parfums waren goed maar de laatste 2 aankopen duidelijk nep/ verdunde versies dus ik durf het zelf niet meer aan.

Mijn bestelling werd binnen een week al geleverd, maar het lijkt alsof de parfum die ik heb besteld is verdunt. Ik heb de 'echte' namelijk al meerdere keren bij officiële parfumeries gekocht en die ruiken veel sterker. Je kan beter ergens anders iets meer geld betalen voor goede kwaliteit, dan iets minder op parfumdeo.nl en dan slechte kwaliteit krijgen. Voor mij persoonlijk niet voor herhaling vatbaar.

Misschien zijn wij inmiddels verwend door de grotere bedrijven die binnen 24 uur leveren, maar bij ParfumDeo wordt het ook gewoon netjes binnen de gegeven tijd geleverd. Dus gewoon iets eerder bestellen?

Bestelling kwam op tijd en goede communicatie! Zeer tevreden

Vrijdag besteld en dinsdag al in huis. Top!

Gekocht 28 april 2020 : 100 ml eau de toilette Paloma Picasso. Half mei bezorgd. Heb deze EDT al ruim 30 jaar dus ben ervaringsdeskundige. Na 15 minuten is de geur totaal vervlogen. Dus enorme spijt van mijn aankoop. Goedkoop is in dit geval duurkoop! Is het overjarig? aangelengd? In ieder geval waardeloze kwaliteit. Ga weer terug naar mijn oude leverancier.

Ondanks rekening houdend met de crisis erg lang moeten wachten op het pakket waardoor ik inmiddels de producten al ergens anders kon kopen. Bestelling annuleren kon niet. Contact opgenomen hierover en mbt de verzend- en retourkosten. Bedrijf reageert nergens op. Erg slecht.

Bestellen ging makkelijk, spotgoedkoop en kon tot 7 dagen duren voor geleverd werd. Dit klopt echter niet : Heb je voor verzending gekozen, dan ontvang je een bevestiging zodra de bestelling door de bezorgdienst in ontvangst is genomen. Die bevestiging heb ik niet gekregen maar 15 maart besteld en 17 maart is huis is wel heeeeel snel. Bezorging gaat dus sneller dan emailen.

Meer Parfumdeo.nl reviews