Petsecur reviews

6.4
Positief67%
Neutraal1%
Negatief32%
Laatste 12 maanden202220212020
Geen lid

Recente Petsecur ervaringen

Marijke
27-09-2023

Zwaar teleurgesteld in PetSecur en eigenlijk voel ik me ook opgelicht. Ze vergoeden volgens de polis alle nodige vaccinaties, Ontwormingsmiddel, Ontvlooien Titeren en medische check up. Dit alles met een maximum van€ 60,00 Per jaar! Dus het restant van de rekening was nog €120,00 en dat was dus voor eigen rekening. Hun verweer is dat sommige verzekeringen niets vergoeden. Ik betaal €39.85 per maand dat is veel en achteraf had ik beter de verzekering later kunnen afsluiten en van dat geld de dierenarts betaald. Ik zit er nog eens 5 jaar aan vast ipv 1 jaar wat ik dacht, want ik wilde hem opzeggen na deze discussie.

Nee echt geen aanrader!

Corry
21-09-2023

Ben sinds augustus verzekerd bij hun top. Grote woorden maar geen actie of zeker geen uitbetalingen. Mijn hond werd ziek en nu wordt gezegd hij dit al had voordat de verzekering afgesloten was dus echt niet. Hij heeft namelijk een immunotherapie nodig van 2 jaar. En ha hoor dit is duur. Maar daarom betaal ik de premie en mijn hond die doodziek is heeft hier niet voor gekozen.

Bellen kun je hun niet want iedere 2 uur wordt de verbinding verbroken. Echt niet te bereiken alleen via mail. Nu moet ik een crownfonding starten om mijn hond te redden.

En wat mijn dierenarts schrijft of zegt wordt door hun afgewezen.

Nu heb ik me een advocaat grpakt. Kijkewst ze hiervan vinden.

Farshid
08-09-2023

Grootste oplichterij. nog nooit zo een oplichters bedrijf meegemaakt. declaraties word altijd in eerste instantie afgewezen. vervolgens dien je het weer in, hoor je niks van ze tot dat je belt, en hoor je ineens ja ipv 5 werkdagen duurt het 3 weken omdat vakantie periode is maar dat laten ze je niet netjes weten, je moet zelf achter aan gaan. en vervolgens word het weer afgewezen omdat je het iets is wat er al aan de hand was voor dat verzekering was afgesloten.

(en elke declaratie moet je ook nog elke keer patiënten kaart opnieuw sturen wat te gek is voor woorden)

het ging om melktanden die eruit moesten worden getrokken, wij hebben verzekering meteen afgesloten toen ons hond puppy was (8 weken) hoe kan je in godsnaam weten dat je na half jaar melktanden moet eruit laten trekken omdat ze zelf zij niet gevallen. terwijl ik juist alle aanvullende verzekering pakketen hebt erbij genomen. puur oplichterij.

sluit geen verzekering bij petsecur

Antoinette
06-09-2023

Probeer al twee jaar van deze verzekering af te komen. Zelfs nadat de dierenarts Anicura hun heeft laten weten dat Thomas niet meer van mij is helpt niet.

Radeloos machteloos sta je tegenover zo een pet bedrijf. Ook doen ze moeilijk bij betalingen waar je wel verzekerd bent. Veel strijd leveren om je recht te krijgen. Als je je kater laat castreren. Kosten maar rond de 60 euro. Ben je verplicht om minimaal 5 jaar deze verzekering te houden. Ondanks dat je hem slecht vindt.

Malon
28-08-2023

Ze zijn zeer slecht bereikbaar, telefonisch staat zelfs soms uit. Per mail is dan de enige optie en dan kan je vaak min. 3 weken wachten op antwoord. Dit geld ook voor declaraties indienen, gaat via de mail. ( word inderdaad bijna niks vergoed en zonder uitleg afgeschreven.) Ik had zelf veel liever een app gezien (bijv. Zoals je zorgverzekering heeft). Inzicht (transparantie) in wat je tegoed/ verbruikt hebt is er niet dit moet je ook per mail vragen. Ik heb per mail opgezegd, krijg ik daar als reactie op (weer 5 weken later)dat ik nog maals akkoord moet mailen. Nou heb ik nogmaals bevestigd en moet ik ook nog eens een paar maanden langer blijven omdat hun zo slecht bereikbaar zijn. Belachelijk!

Anja
18-08-2023

Het zijn geldkloppers eigen risico 150 euro.en als hond voor dat je bij hun verzekerd was ziek is geweest krijg geen vergoeding smeerlappen zijn het.uitbuiters.

Lindsey
18-08-2023

Verschrikkelijk bedrijf, alles word afgewezen.

Duurt allemaal weken voordat je wat hoort , elke dag word er beloofd dat je terug gebeld word maar het gebeurd nooit.

Zelf weken erachteraan moeten en nog zonder resultaat.

Zwaar af te raden, mijn vriend had ook Petsecur en hetzelfde gezeur daar.

Kortom, klantonvriendelijkheid, valse beloftes en oplichting!

Gera
13-08-2023

Lees alleen positieve recensies.

Voor mij een waardeloze verzekering.

Weigeren uit te betalen voor artrose bij mijn hond , dit zou er al zijn geweest voor ik de verzekering afsloot.

Ondanks dossier van dierenarts …

Uitbetalen na declaratie duurt erg lang!

Opzeggen kan pas na 1 jaar .

Kijk dus uit er zijn veel betere verkerings maatschappijen.

Ik raad deze zeker af!

Maurice
03-08-2023

Een dierenverzekering die toch na een juiste beoordeling de ingediende declaraties uitbetaald. En binnen het aantal ingestelde werkdagen. Dus ze nemen gelijk actie!

Pauline
31-07-2023

Zeer snelle afhandeling en snelle uitbetaling.

Paul
30-07-2023

Zorgvuldig, correcte en snelle afhandeling van declaraties.

Waren alle verzekeringen maar zo eenvoudig.

Eric
27-07-2023

Zeer te spreken over de snelheid van afhandeling van facturen. Iets minder over de bedragen die ik terug krijg. Maar hond is te belangrijk om onverzekerd te zijn.

Laurie
25-07-2023

Er word veel geschreven over snelle afhandeling van een declaratie, maar niets is minder waar. Je moet er zelf achteraan en duurt gemiddeld een maand. Ga dit zeker stopzetten. Trap er niet in mensen. Betaal liever meer of spaar zelf.

Jolien
13-07-2023

Oplichters zijn het , staat dat je verzekerd bent voor een consult nou mooi niet .

Voor het eerst na een half jaar een nota ingediend alleen consult van €54 maar deze willen ze niet vergoeden.

Ze willen weten waarvoor je bent geweest (desnoods contacten ze de dierenarts om gegeven op te vragen) wat privacy! en aan de hand daarvan bepalen hun of je het vergoed krijgt .

En sterilisatie! pas op er staat €175 vergoed maar je krijgt maar €87 vergoed ( misschien als je geluk heb )

Z’n spijt dat ik hiermee in zee bent gegaan 😤

Marcel
07-07-2023

Lieve mensen kijk uit voor deze geldgraaiers.

Zodra de rekeningen in de papieren lopen gooien ze het op erfelijke aandoeningen of gevolg van een eerdere behandelingen. Overal hebben ze een smoes voor en ondertussen betaald u (en ik) een hoge premie en de eindfactuur van de dierenarts.

Ik zit hier helaas aan vast maar kan u wel waarschuwen deze verzekering over te slaan en wel de goede te nemen.

Laat u niet misleiden door de mooie praatjes op de website, hier is niks van waar.

Ik schrijf deze review omdat ik niet wil dat u deze ellende ook zult krijgen.

Everien
06-07-2023

Prima verzekering. 2x in korte tijd een declaratie ingediend en binnen een paar dagen was het geld uitgekeerd. Zeer tevrden.

E.de Ruiter.

Juul
05-07-2023

Omdat één keer het woord dysplasie gevallen is waarvan het ook nog eens een heel groot twijfelgeval was (en nu dus niet zo blijkt te zijn, zonder verdere onderzoeken maar omdat de pijn weg is) wordt nu hier alles naartoe geschoven. Dysplasie wordt dus niet vergoed omdat dit een aangeboren afwijking is en ook al zou dit bij het aanschaffen niet zichtbaar zou zijn wordt dit dus niet vergoed. Zelfs de acupunctuur wordt niet vergoed, terwijl we daar niet eens voor de pijn in haar poot naartoe gaan, maar dit wel in haar patiënten dossier staat. Alles vanwege een zeer kleine verdenking op elleboog dysplasie.

Menno
25-05-2023

Nog maar net deze verzekering afgesloten voor onze hond. Hij heeft een zeer pootje dus hij moest naar de dierenarts. Ze willen dit niet betalen omdat dit volgens hun al bekend was voor het afsluiten van de verzekering. Ook als hij nu last van zijn pootje blijft houden waardoor we vaker naar de dierenarts moeten wordt er niks voor vergoed. Dan sluit je dus de duurste verzekering af en dan vergoeden ze dus helemaal niks! Belachelijke voorwaarden

Marion
25-05-2023

Snelle afwerking van de claims.en ze informeren naar het huisdier.

Sylvia
17-05-2023

Wij zijn heel blij met deze verzekering hebben al een paar fingetjes meegemaakt met onze pup Kyra

Meer Petsecur reviews