Betalen niks uit.
Ik heb van mei 2025 tot januari 2026 elke maand premie betaald voor mijn kat. Achteraf blijkt dat één betaling van €30 in mei zou zijn geweigerd, zonder dat ik hierover ooit ben geïnformeerd. Toch bleef PetSecur de premie incasseren, terwijl mijn kat hierdoor negen maanden lang geen enkele dekking had. Dit ontdekte ik pas nadat ik een volledige dierenartsrekening zelf moest betalen. Onacceptabel.
Hi, I do not write review usually but on this one I would like to inform other pet parents about Petsecur. Run away ! If you need an insurance where you feel they are supporting you and your pet with clear guidance don’t go with them. -The client service are so rude. If you don’t speak Dutch they will clearly say it at each call (if they request their consumer to speak Dutch then no issue but write it on the website). They understand perfectly English until suddenly you ask about cancellation or explanation about reimbursement cost. They will tell you « they do not appreciate because you smiling on the phone » ….. not something to say to a consumer and very weird …. -They will decline your reimbursement request within 24h telling some documents are missing despite adding everything requested on the website and will not tell you what is missing or needed. So you have to guess by yourself….. -If you want to cancel you can wait forever to get a reply (7-10 days accordingly to the women I spoke too on the phone) while they take less than 24h to decline your reimbursement claim. As well if you call them to make sure they receive your cancellation request (since you have received 3 other emails about the reimbursement claims you made after the cancellation request) they will complain. -I asked my vet and other friends who are vet and they all told me they are very complicated and move to other competitors which I will do.
Ik heb petsecur om informatie gevraagd voor het verzekeren van mijn kat,bij petsecur herkennen ze de Hollandse korthaar niet en mijn kat is 12 jaar en dat vinden ze te oud om nog te verzekeren. Het is te gek voor woorden dat je om je leeftijd niet verzekerd kunt worden.
Hele aardige mensen, vooral die van de klantenservice stonden me goed & aardig te woord, kan niets anders zeggen dat het goed was.
⭐️ Blijf weg bij Petsecur: misleidende dekking en onduidelijke voorwaarden Hoewel ik pas sinds december 2024 klant ben bij PetSecur en bewust koos voor het duurste pakket om goed verzekerd te zijn, ben ik ernstig teleurgesteld in hun service en dekkingsbeleid. Ik wil andere huisdiereigenaren waarschuwen voor de volgende problemen: PetSecur adverteert met "voorwaarden zonder gedoe" en "heldere formulering", maar de realiteit is anders. Nergens in hun voorwaarden wordt duidelijk gedefinieerd wat onder "Intensieve/Tweedelijns Zorg" valt, wat leidt tot willekeurige beoordelingen van claims. Toen mijn huisdier specialistische zorg nodig had, moest ik verschillende onderzoeken laten uitvoeren in een tweedelijns kliniek (endoscopie, bioptname, histologisch onderzoek en echografie). Tot mijn verbazing werden deze allemaal onder "Consult en Onderzoek" geschaard met een maximale vergoeding van €500, terwijl deze volgens mij onder "Intensieve/Tweedelijns Zorg" moeten vallen. Een medewerker van hun klantenservice verzekerde mij dat de onderzoeken onder tweedelijns zorg zouden vallen (50% vergoeding zonder maximum). Op basis van deze informatie heb ik ingestemd met de onderzoeken, om vervolgens te ontdekken dat ze weigeren deze te vergoeden zoals beloofd. Andere verzekeraars zoals Figo, Inshared en Aegon vergoeden soortgelijke onderzoeken wél zonder deze strikte limieten, zolang ze medisch noodzakelijk zijn. Na een formele klacht te hebben ingediend, kreeg ik slechts een standaardreactie die mijn specifieke bezwaren negeerde en waarin werd verwezen naar de voorwaarden die ik juist betwistte. Mijn advies: lees de kleine lettertjes zeer zorgvuldig en vergelijk met andere aanbieders voordat je een verzekering afsluit bij PetSecur. Zelfs met het duurste pakket, dat ik bewust koos om mijn huisdier optimaal te beschermen, moest ik een groot deel van de specialistische zorg zelf betalen. De meerprijs voor het uitgebreide pakket lijkt nauwelijks voordeel op te leveren bij serieuze medische kwesties.
Bij starten van verzekering was mij niet bekend dat hij een allergie had. Heeft diagnose atopie. Medicatie hiervoor gaan ze niet betalen, omdat ik bij eerste bezoek dierenarts aangaf ,dat hij naar mij idee al wat langer last van krabben. Rede voor verzekering om niet te betalen. Gelijk opgezegd. WAARDELOOS
PetSecur: Zeker van niets Ah, PetSecur. De verzekering die belooft dat je je nergens zorgen over hoeft te maken – behalve dan over de rekeningen die je alsnog zelf moet betalen. Want als er één ding zeker is bij PetSecur, dan is het wel dat je niet gedekt bent. Jarenlang trouw premie betaald, nauwelijks gebruik gemaakt van de verzekering, en toen we dan eindelijk eens een beroep wilden doen op de polis? Pardon, dat valt nét buiten de dekking. Net als de vorige keer. En de keer daarvoor. En eigenlijk altijd. Ik begin te vermoeden dat deze verzekering uitsluitend bedoeld is om gemoedsrust te verkopen, en niet om daadwerkelijk iets uit te keren. De kleine lettertjes lijken meer op een ontsnappingsroute dan op voorwaarden. Ongelukje met uw hond? Helaas, niet verzekerd op dinsdagen met een volle maan. Kortom, PetSecur is geen verzekering, maar een abonnement op teleurstelling. Betaal vooral maandelijks voor het privilege om te ontdekken dat je verzekering altijd nét niet van toepassing is. Bedankt voor niets, PetSecur. Ik heb nog net genoeg vertrouwen over om te geloven dat mijn opzegging wél verwerkt zal worden.
Onze hond laten steriliseren dus de onkosten waar we voor verzekerd waren ingestuurd. ondanks dat we voor alles verzekerd waren krijg je maar een deel vergoed. Naderhand alles goed doorgelezen en je doet er verstandiger aan om gewoon een extra spaar rekening te openen en hier te gaan sparen voor de huisdier. Voordeel is dan de je hier rente over krijgt en bij Petsecure kost het gewoon geld en je vergoedingen zijn eigenlijk gewoon te laag ondanks er wel voor verzekerd te zijn. voor mij neigt dit naar gewoon slapend rijk worden over de ruggen van de goed bedoelde baasjes. helaas zit ik hier nu nog 5 jaar aan vast. o ja spaarrekening is direct maar begonnen.
Misleidend ,niet eerlijk ,houden je aan een lijntje ,vergoedingen erg nep kijk d ekleine letters ,1 keer vac per jaar en dna maar 30 euro,kittens moeten er al 3,80 euro vergoeding voor sterilisatie was 195,en ik het toppakket. Kat is afgestaan vanwege prive redenen,krijg polis niet gestopt ,vragen bewijzen die zijn er zat kregen ze ook,nu komen berichten iedere keer terug,en z ewillen nog steeds premie ,ik ga overdragennaar kassa/radar die nakijken wat ze doen en hoe ze het doen ,alstublieft laten we goed klagen over dit soort slechte praktijken en neem alsjeblieft nuet deze verzekering
Prima dierenverzekering, duidelijk in communicatie over wat er wel en niet vergoed wordt. En declaraties meestal snel afgehandeld.
Ik heb een hele goede ervaring met petsecur. ze zijn snel en Secure. en houden veel rekening met hun klanten . ze bieden uitstekende service.
Wat een drama! Kijk verder mensen. Kijk alsjeblieft verder naar een andere verzekering. Het begon veel belovend. Maar echter na meerdere claims ingediend te hebben vanwege een ziek hondje zijn wij duizende euro´s verder en worden de claims tot op heden niet uitbetaald binnen de streef termijnen. Dus als klant moet je alles maar voorschieten tot verdere gevolgen van dien. Daarnaast al 4 weken bezig met bellen en elke keer hoor ik ´de claims staan erin en ik zal de behandelaar een reminder sturen´ alleen gebeurd er vervolgens geen zak! Nogmaals wil ik iedereen waarschuwen om toch naar een andere verzekering te kijken.
Erg blij met deze verzekering voor onze twee katten, wel goed de polis voorwaarden lezen want niet alles wordt vergoed en voor sommige dingen moet iets extra’s worden bijbetaald elke maand. Verder wordt het opzich wel snel uitbetaald en is de klantenservice ook snel met reageren
Een erg fijne dierenverzekeraar.
Ik ben zeer tevreden met deze verzekering voor mijn hondjes Maya en Daisy de site is makkelijk in gebruik en makkelijk met declareren van de facturen.
Nog geen 1 ster waard! Binnen de bedenktijd de verzekering opgezegd telefonisch, wat prima was voor mevrouw petsecur ‘ alles is in orde zo’. Na dat er geld van de rekening werd afgehouden weer telefonisch contact opgenomen. Er was inderdaad iets fout gegaan met de opzegging, de opzegging is nu helemaal in orde. 2e keer geld afgeschreven. De verzekering was nog niet opgezegd, ik moest een screenshot van het de datum en tijd van het gesprek doorsturen. Zij zouden deze gaan afluisteren. Nu kunnen ze zogenaamd nergens het gesprek vinden en dus geen opzegging doen. Als ik het er niet mee eens ben moet ik maar juridische stappen ondernemen word er dan gezegd.
Enkele maanden geleden sloot ik een huisdierenverzekering af bij PetSecur, maar dit bleek een teleurstelling. Ik koos voor dekking van castratie/sterilisatie, maar pas bij het indienen van declaraties ontdekte ik dat er slechts €54 per kat wordt vergoed, terwijl de kosten rond de €300 liggen. Dit was niet duidelijk bij het afsluiten, en PetSecur beweert dat dit komt doordat de dekking ‘gratis’ is. Met een premie van €48 per maand en een verplichte looptijd van 5 jaar verwachtte ik meer transparantie en betere dekking. Nu zit ik vast aan een oneerlijk contract zonder opzegmogelijkheid. Hoewel de website inmiddels verbeterd is, voelde ik me destijds misleid. Uit de vele klachten van anderen blijkt dat ik niet de enige ben. Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat ze een verzekering bij PetSecur afsluiten, want de voorwaarden en dekking voldoen niet aan de verwachtingen.
Na lang aarzelen toch een verzekering genomen voor onze kat Sammy . Vele verzekeringen tegen het licht gehouden maar PetSecur sprong er boven uit geen spijt van en een aanrader .
Prima verzekering. Twee keer ingediend en na twee weken is het voor 90% uitgekeerd.
Prima verzekering. Duidelijke polissen, gemakkelijk declareren en redelijk snelle en duidelijke reacties op de declaraties.
Super fijne en snelle service! Vriendelijke mensen en snel antwoord op al jou vragen en problemen!
Sinds kort weer een puppy en ook nu hebben we een verzekering afgesloten. Dit keer bij petsecur. Tot nu toe zeer tevreden! Declaraties snel en goed afgehandeld.
Waardeloze verzekering. Je krijgt bijna niks vergoed. En als je al iets terug krijgt duurt het een kleine 3 weken voordat het eens op je rekening gestort wordt. Wil je de verzekering opzeggen dan is er een opzegtermijn van 1 jaar! Is je huisdier nog niet gecastreerd of gesteriliseerd dan zit je er voor 4 jaar! aan vast. Oplichters zijn het!
Tot nu toe prima service. Enige wat fijn zou zijn, zou wat meer duidelijkheid. Dat wanneer je een declaratie indient je sneller hoort of het vergoed wordt. Tot nu toe is alles uitbetaald
Verzekering afgesloten voor mijn frenchie die geen problemen had. Na afsluiten 2 maanden later kreeg hij allergie problemen. De eerste declaraties helaas met een hoop gedoe niet betaald, omdat de klachten er al zouden zijn. Totale onzin. Na een tijdje declaratie voor zijn huidprobleem ingestuurd en toen werden ze wel betaald. Gekke situatie maar uiteindelijk een gedeelte wel betaald
Ik ben tevreden over hoe de declaraties van mijn kat worden afgehandeld. Duidelijke communicatie en we weten waar we aan toe zijn.
Super geregeld , binnen 2 weken het geld van de behandeling terug. Top toch.
Ik heb verzekering voor mijn katten aangevraagd. Er was alleen 2 weken wachttijd. Wel mocht ik in die tijd naar dierenarts voor gewone controle en die is ook volgens voorwaarde verzekering gewoon uitbetaald. Ben er blij mee.
Goede verzekering. Doen niet moeilijk over uitbetalen en geven altijd snel antwoord.