7.8van de 10

Social Deal β€’ 228 ervaringen

Aanbevolen176
Neutraal5
Afgeraden47
Filter

reviews

GALA
06-12-2019

Super service πŸ™

Door samantha geholpen over een terugboeking. Super snel en vriendelijk servies. Top

Marian
04-12-2019

Superleuk

Meegedaan met een prijsvraag en deze gewonnen. Nadat ik de gegevens had doorgegeven stond het gewonnen saldo op mijn account. Snelle service bedankt hiervoor we gaan ervan genieten πŸ˜€

Imo
03-12-2019

NIET DOEN!

Vreselijk dit. Heb je eindelijk na heel veel invullen een voucher voor een restaurant in de buurt gekocht, blijkt dat je nooit dezelfde avond kunt reserveren. Dus je kunt pas reserveren voor de volgende dag. Ja, zo kan ik het ook. Reken maar dat hier heel veel vouchers niet worden ingewisseld. Heel erg kansloos dit, niet doen!

Jolanda
02-12-2019

Vouchers omgezet

Zwem kaartjes voor de verkeerde dag besteld. Via de app contact gehad met een vriendelijke dame en het werd gelijk geregeld.
Super fijn dat het nog geregeld kon worden.
Groeten,
J.Keijman

Lorenzo
Lorenzo
28-11-2019

Probleem

Had een probleem met mijn betaling. Opnieuw moeten starten, kortingscode onmiddellijk opnieuw geactiveerd dankzij een Whatsapp bericht. Snelle vriendelijke service. Kunnen velen nog iets van bijleren

Angela
28-11-2019

Zoals altijd snel en efficient geholpen

Kreeg weer de kortingscode niet verwerkt, met 1 appje binnen paar minuten reactie gekregen en opgelost πŸ˜‰

Anniek
Anniek
28-11-2019

Gewonnen wedstrijd Facebook

Ik heb het geluk gehad te mogen winnen met de Facebookactie. Bij het sturen van de mail kreeg ik vrijwel onmiddellijk reactie van Samantha die alles al netjes in orde had gebracht en mij vriendelijk toesprak om me te feliciteren en me goede uitleg gaf. Dank je wel hiervoor!

Mathieu
28-11-2019

Betreft eigen foutje in bestellen vouchers

In plaats van 2 vouchers had ik per ongelijk 4 vouchers besteld.
Via de chat gesproken met Samantha, die meteen alles geregeld heeft. Dit vond ik Top.
ben zeer tevreden over service van Social Deal.

Gerard
27-11-2019

Alweer super geholpen

Is al weer de tweede keer dat ik super snel geholpen ben door in dit geval Samantha, per ongeluk de verkeerde voucher laten scannen, Via whatsappen met klantenservice snel door hun hersteld, Samantha dankjewel

Gerard

Caro
Caro
26-11-2019

Prima service

Via chat prima geholpen

Dineke
22-11-2019

Goede deals

Leuke uitstapjes. Erg tevreden.
Had probleem met reserveren ben door Lisette van social deal super goed geholpen. Top

Tanja
22-11-2019

Kon helaas door ziekenhuis opname me reservering niet na komen

Door een onverwachtse ziekenhuis opname kon ik me geplaatste reservering niet na komen. Net contact gehad met Samantha van de klantenservice en ze heeft de bonnen opnieuw geactiveerd zodat ik als nog samen met me dochter naar de high thee kan.
Echt super netjes van ze
Samantha je verdient een super πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Echt top sociaal deal super bedankt

Marjet
22-11-2019

Snelle, duidelijke reactie

Snelle reactie en direct duidelijk antwoord op mijn vraag! Heel fijn.

Hester
22-11-2019

Super service

Snel en accuraat geholpen door Samantha van de klantenservice.

Mia
21-11-2019

Contact via fB

Super snelle reactie en erg professioneel!

Romy
21-11-2019

Whats app

Snelle en fijne reactie op mijn vraag gehad via whats app.

David
14-11-2019

Met social deal in de hand, kom je door het ganse land!

Overal (BelgiΓ« alsook Nederland & Duitsland) waar we komen proberen we social deal te gebruiken, we hebben over het algemeen enkel maar positieve ervaring ermee, het negatieve weegt er niet tegenop!
Wij kijken steeds uit naar nieuwe deals!
1 woord; TOPπŸ”πŸ‘πŸ»

Evi
14-11-2019

Snel en duidelijk antwoord

Via WhatsApp binnen een paar minuten al een duidelijk antwoord op een vraag. Super! Geen lange wachttijd of vage antwoorden. Heel tevreden!

Ellen
12-11-2019

Contact klantenservice

Ik heb via whatsapp een super snelle en goede service ervaren.

Kristine
Kristine
12-11-2019

Supertof voordelig op restaurant kortom aanrader

Door deze formule kom ik vooral meer buiten met vrienden om te genieten van een ontbijt bvb wat ik vroeger nooit deed. Of gewoon een lunch met vrienden . Ik kijk altijd waar ik kan gaan eten met social deal , zeer blij dat er uitbreiding is naar Aalst , hopelijk nu nog oostende er is al sensai daar ben ik al 3 x geweest πŸ₯°πŸ‘

Meer Social Deal reviews
Welk cijfer geef jij Social Deal?
12345
67
8910

AfradenAanraden