Ik had via de app contact opgenomen met Social Deal. Binnen 5 minuten kreeg ik contact met Janne. Zij heeft mij zeer goed en vakkundig te woord gestaan. Ik was direct geholpen met mijn vraag.
Snel en goed geholpen
Het restaurant waar we gereserveerd hadden verwittigde Social deal dat de kok ziek was en het restaurant niet kon openen. We werden hiervan zowel telefonisch als via mail op de hoogte gebracht door Social Deal, waarvoor dank. We kregen tevens het bericht dat we het saldo te goed haperen bij een volgende aankoop. Prima service!
Heel veel geholpen met een verzoek waarvan ik niet dacht het opgelost zou worden. Chapeau
Een bon gekocht maar kon hem niet besteden omdat het hotel in Leiden continue geen plek had. Dit heb ik gemaild naar SD en binnen een uur was het geregeld. Ik kreeg mijn geld terug zodat ik het aan een ander SD kan besteden. Dank!
Had per ongeluk 2vouchers gekocht. En met whatsapp meteen eentje kunnen annuleren Super goede service klantenservice
Vriendelijke dame, Inma heeft me goed geholpen! Na flink wat gebel een dag ervoor over vouchers toch goed op gelost.
Fantastische klantenservice. Behulpzaam, meegedacht en fijn direct contact via Whatsapp met Janne en Kristy! Top service!
Normaal gesproken alles goed geregeld maar houd wel de verloop datum goed in de gaten ik was hierdoor mijn tickets kwijt eigen schuld zeg ik dan maar, ik ben wel al een hele tijd klant bij hun maar de vrouw die ik aan de telefoon had kon niets meer doen, dat vind ik dan weer zo jammer, toen maar rechtstreeks betaald zonder voucher, opgelost, ga ik in de toekomst nog via sociale deal bestellen denk het niet je kan ook bij heel veel bedrijven de prijs van sociaal deal regelen als je het vraagt, dat is dan denk ik de oplossing. SUCCES!
Het heeft even geduurd vooraleer de vouchers omgezet waren in ingang tickets maar alles is in orde gekomen! De fout lag aan de website van hun klant dus niets te maken met social deal! Thx Lindsey 👍
Dankzij Janne hebben we onze deal, die door overmacht werd geannuleerd, ons geld op een zeer snelle manier terug gekregen op ons account gekregen. Simpel uitgelegd en snel opgelost door Janne. Dank u wel. Doe zo voort. 👍🙏
Vandaag vouchers gekocht en het reserveren lukte me niet. Super snelle reactie van medewerker social deal via de WhatsApp. Ze heeft de reservering voor mij gemaakt. Hele fijne service!
Ik had een fout gemaakt met een reservering en ze hebben we heel snel en goed geholpen via WhatsApp.
Manuela heeft mij heel goed geholpen. Er klopte iets niet bij de vouchers, waardoor ik voor onze kinderen niet op de gewenste dag kon reserveren bij een restaurant. Social deal kon dit zelf niet oplossen, dus heeft Manuela contact opgenomen met het restaurant om de reservering alsnog in orde te kunnen maken. Heel fijn!
Door zelf 'n foutje te hebben gemaakt bij de Rumclub waren m'n voucher weg die ik nog niet gebruikt had. Door te appen met dit bedrijf kreeg ik snel antwoord en hebben ze me geweldig geholpen louise Sergio Manuel, allemaal bedankt voor de service. Ik zet nooit iets op reviews maar ik zou zo weer 'n deal regelen.
Zeer vlot geholpen door Manuela om vouchers te annuleren en geld terug te storten.
Voucher via SC voor Hans Klok gekocht. Eerst beschikbaarheid bekeken. Toen we de vouchers 2 minuten later wilden verzilveren, waren de kaarten uitverkocht…. Navraag gedaan bij de klantenservice. Beschikbaarheid passen ze maar 1x in de paar dagen aan. Geld storten ze binnen 14 dagen terug! Er was nog wel plaats op een andere tribune, maar dan moest ik weer nieuwe vouchers kopen. Ze konden mij niet garanderen dat er nog plaats was als ik de vouchers zou verzilveren. Ik voel me belazerd.
Ik zit al jaaaren bij Social deal en was echt supertevreden en heb veel mensen erop gewezen. Nu heb ik een doorlopende actie gekocht voor afhaalsushi (die ik vaker koop) en nu ik het wil inwisselen is het 3 dagen geleden verlopen. Maar de actie loopt gewoon door dus wat is het probleem. je krijgt geen geld terug en ook geen sushi terwijl het deze sushi-afhaal geen bal uitmaakt, maar Social deal is ineens helemaal van de kleine letters. Heel jammer, eerder waren ze niet zo. Ik voel me eerlijk gezegd bestolen.
Bij Social Deal geldt er geen enkele coulance regel. Wanneer vouchers (snel) verlopen zijn of je een fout maakt met een afspraak, ben je je geld gewoon kwijt. Lekker makkelijk verdienmodel zo, en voor mij werkt dit niet met al die regels en voorwaarden. Het kost mij alleen maar geld ipv voordeel. Nooit meer SD, wat een flutbedrijf!
Wauw! We maakten zelf een blunder bij onze reservering. Een dergelijke snelle, vriendelijke en behulpzame klantendienst heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb nog nooit ergens een beoordeling voor gemaakt maar dit verdienen ze. Dankjewel! Peter en Nancy
Voucher kon niet worden ingewiiseld, goed opgelost door klantenservice
Net bedrijf, bij een probleem reageren ze direct en denken met je mee en zoeken een oplossing. Fijn geholpen door Manuela.
Ik heb in Juli 2 vouchers (2 overnachtingen) voor een overnachting in Centeparcs gekocht via Social Deal. 6 dagen nadat de data waren goedgekeurd heb ik een bericht ontvangen vanuit Social Deal dat Centerparcs op dat moment helaas overboekt was. De reservering is daarbij gelijk geannuleerd door Social deal. Kan gebeuren natuurlijk. Helaas waren andere data geen optie in mijn agenda. Inmiddels 3 maanden en 10 tallen mails en belletjes verder komt het erop neer dat ik mijn geld niet terug krijg. De personen die ik heb gesproken waren allemaal erg aardig maar helaas niet heel behulpzaam. Het wordt van persoon naar persoon geschoven waarop je elke keer weer opnieuw je verhaal moet doen. De terugbetaling is tussendoor ook meerdere malen toegezegd maar niet uitbetaald. Als ik er wederom achteraan ga, wordt er weer doodleuk gezegd dat het bedrag niet wordt terugbetaald. Voor mij geen social deal meer 👍🏼
Heel fijn en super behulpzaam contact gehad. Dank je wel, Louise ☺️
Bij problemen reageert men altijd vlug, oplossing wordt ook snel aangeboden Medewerkers zijn ook heel vriendelijk, bieden goede service.
Snelle reactie na mijn vraag om vouchers te annuleren. Zelfs op een zondag! Herl blij met de klantenservice van Social Deal.
SD gemaild omdat een negatieve review van een Tilburgse visshop direct werd gevold door een 5-sterren review onder míjn naam. Zwaar nep dus, en ik vermoed dat er massa's van dat soort misleidende reviews geplaatst worden. Dikke consumentenmisleiding dus. En wat doet SD, nadat ik deze klacht had gemaild? SD doet niks, helemaal niks behalve mij aan het lijntje houden.
Ik maak jaren gebruik van social deals vouchers. Daarom ging ik vanuit dat ze met betrouwbare partners werken. Helaas heb ik een voucher voor een Hair Salon in Eindhoven gekocht. Een heel vage salon, ten eerste was het heel moeilijk om een afspraak te maken omdat je alleen via whatsaap contact kan opnemen. Na veel moeite een afspraak ingepland en toch komt die ondernemer de afspraak niet na en de salon is gewoon dicht zonder dat ze met mij afbellen. Dit verhaal aan social deal verteld en bewijzen gestuurd maar toch weigeren ze om mijn geld terug te sturen en ze geloven het verhaal van hun partner. Ik had berichten gestuurd die dag naar de ondernemer maar die nam niet eens de moeite om te reageren en toch zegt zei tegen social deal dat ze mij heeft gecontacteerd. Ik ben heel erg teleurgesteld in social deals en hoe ze met hun klanten omgaan.
Altijd duidelijk en snel in reageren. Ging laatst wat mis met de aanschaffing van een deal. Er wordt dan meegedacht in oplossingen
Ik heb met 4 kanjers contact gehad:demi:naomie:ashley en janne!allemaal fantastisch.meelevend en snelle actie! Het bedrijf kan trots zijn op deze kanjers!elske rietveld.
Dat is jammer om te horen! Ik kan goed begrijpen dat je hiervan baalt.
Zou je mij kunnen mailen via service@socialdeal.nl? Dan kijk ik graag met je mee naar de situatie.
Groetjes, Lieve