Social Deal reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 32.272 recente reviews uit 3 bronnen.

Ik had een voucher gekocht waarvan ik bleek dat ik die niet meer kon inwisselen omdat het bedrijf al vol zat. Erg vervelend maar Social Deal reageerde snel en bood een terugbetaling aan van de voucher. Snel en vriendelijk geholpen. Mooie oplossing aangeboden.

Heel snel een reactie en een gepaste oplossing via WhatsApp!

Snelle en duidelijke communicatie!

Snel accuraat aardig. Bij n probleem meteen een oplossing

Goed rn snel geholpen

Ik had een voucher aangeschaft. Na aankoop bleek dat het desbetreffende bedrijf helemaal geen beschikbare datums meer over had waardoor ik dus de voucher niet zou kunnen gebruiken. Na contact gezocht te hebben met social deal hebben ze gelijk mijn aankoop bedrag teruggestort (moet het nog ontvangen). Heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen.

Tot voor een half jaar vond ik Social Deal een topper. Maar nu al even minder tevreden. Betalen via Machtiging werkt niet een communiceren via WhatsApp is een drama.

Vraag gesteld en binnen 15 min antwoord gekregen. Super

Snel en duidelijk antwoord

Janne van Social Deal heeft mij enorm geholpen met het overzetten van een afspraak! Klasse!

Het help mensen met wijnig inkomen klantenservice klantvriedelijk en profecioneel, ga zo door

Per ongeluk een ticket teveel,netjes en snel opgelost via de klantenservice

Was vouchers kwijt en via chat super snel geholpen en opgelost

Per ongeluk 3 ipv 2 vochers gekocht en na een telefoontje naar klantenservice is dit gelijk gecorrigeerd en teruggestort.

Door foutje in emailadres konden we de vouchers niet ontvangen. Alles werd rechtgezet door vriendelijke man van de klantendienst. TOP 👍 En wij hadden een prachtige dag 🌞

Leuke aanbiedingen, goed, snel en duidelijk contact, ondanks geen directe oplossing

In het algemeen heb ik heel goede ervaringen met Social Deal. Als er echter iets mis loopt, duurt het wel lang voor een terugbetaling. Heel erg bedankt aan de supervriendelijke & professionele Janne van de Klantenservice! Zij krijgt van mij het cijfer 10!

Vlotte bediening en goed geholpen

Super geholpen door Inma van de klantenservice! Er ging iets fout tijdens het afreken proces, maar snel en efficiënt verholpen via de whatsapp functie/klantenservice van social deal!

Eerst gesproken met klantenservice over verkeerde voucher die ik had gekocht. Er was niks mogelijk volgens degene daar. Daarna geholpen door Manuela en die heeft gezorgd dat de verkeerde voucher werd geannuleerd waardoor ik nu de juiste kon kopen. Top gedaan Manuela!

Een top bedrijf voor goeie vouchers. En als je problemen hebt met een voucher dan staan ze altijd klaar voor een snelle en goeie oplossing . Nog nooit een slechte ervaring met social deal gehad en altijd goeie deals kunnen scoren voor dagjes weg. 😇 Echt een fijne en heel betrouwbare bedrijf.

Social Deal denkt echt met je mee en biedt hele goede service als geplande uitjes niet lopen als gepland. Vandaag had ik weer een goede ervaring met hun klantenservice (in het bijzonder met Janne). Gewoon top!

Doordat ik een herseninfarct heb gehad konden er uitstapjes niet doorgaan. Contact opgenomen met de klantenservice en prima geholpen! De uitstapjes zijn voor ons geannuleerd en als tegoed bijgeschreven. Super aardig medewerkers. Een dikke 10 voor deze service.

Altijd leuke aanbiedingen om nieuwe dingen te ontdekken. Zelfs als je het niet eens bent met een eerdere aankoop wordt zeer goed naar een oplossing gezocht. Zelf ervaren dat ik de kleine lettertjes niet goed had gelezen en er werdt zonders vragen de deal geannuleerd en het geld teruggestort.

Ik heb zover goede ervaringen maar nu heb ik vouchers laten verlopen. Eerst stuurden ze mij door naar de ondernemer en ik werd weer teruggestuurd naar Social Deal omdat ik daarmee een overeenkomst heb. Social Deal zegt niets te kunnen doen en houden mijn geld, helaas. Dat noem ik niet klantvriendelijk om zo iemand geld te houden.

Bij niet automatische betaling is dit een prima app. Bij automatische betaling niet zo prima, omdat je heel snel een voucher aanklikt en dan meteen moet betalen, terwijl dat niet de bedoeling was. Je kan die voucher ook niet zomaar annuleren. Verder tot zover goede en snelle hulp bij de klantenservice.

Snel contact, goede aanbiedingen

Ik heb een voucher gekocht van 79 euro vijf een restaurant nu wilde ik reserveren en zie die deal niet meer zeggen ze dat het verlopen is zonder enige melding van te voren. Bij een ander deal kreeg ik wel een melding. Die actie is er nog steeds op Social deal dus snap niet dat ze het niet kunnen verlengen om het goed te maken hebben ze 2,50 saldo gegeven dat kan dus wel ben erg boos hierover ook omdat ik visueel beperkt ben en niet alles goed kan lezen.heb maar 30% zicht beetje menselijkheid was wel op z’n plaats geweest hoef geen geld terug ze kunnen het verlengen want dus actie looot nog steeds

✓ Social Deal Hi Rosita, bedankt voor je review.

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent! Zou je ons een mail kunnen sturen via service@socialdeal.nl? Dan kijk ik graag met je mee wat ik hierin kan betekenen.

Ik hoor graag van je.

Groetjes, Lieve

Altijd top aanbiedingen, ik ga bijna niet meer uit eten of naar een hotel zonder Social Deal. Als er onverhoopt nodig is om te wijzigen of annuleren staan ze heel snel voor je klaar met super goede service!

Snelle reactie en prima oplossing geboden!

Meer Social Deal reviews