Maken hier al gebruik van vanaf het begin onder de naam Sweet Deal. Al die jaren genoten van alle aanbiedingen en de goede service. Voor ons altijd een reden om heerlijk buiten de deur te eten
Ik vind altijd wel iets leuks!
Erg leuk om van deze deals gebruik te kunnen maken . En het werkt heel erg makkelijk.
Ze zijn vriendelijk reageren snel.en zijn behulpzaam met het oplossen van verkeerde reservering
Zeer gevarieerd programma
Gaat makkelijk. Leuke voordeeltjes waardoor ik dan een massage kan laten doen
Onlangs heb ik gevraagd om een voucher voor een diner in een restaurant terug te betalen omdat een persoon wegens ziekte niet kon aanwezig zijn die avond. Dank zij een snelle reactie van de klantendienst werd het bedrag van de voucher een paar dagen later teruggestort op mijn rekening. Fijn geregeld door de klantendienst, waarvoor dank.
Verschillende deals gehaald. In de afgelopen jaren alleen maar positieve ervaringen gehad.
Altijd leuke betaalbare aanbiedingen!
Leuke aanbiedingen, vele verschillende en scheelt echt veel
Klantenservice is prettig in de omgang en prijzen zijn vaak concurrerend. Let wel op de kleine lettertjes, je kunt niet altijd uit het volledige menu kiezen bijvoorbeeld bij een restaurant, of een drankje is niet inbegrepen. Ook kan het zijn dat je op de drukste dagen van de week niet kunt reserveren met je vouchers. Daarbij zeg ik dus, de prijzen zijn daar ook naar en de klantenservice is prima en bereikbaar via WhatsApp of telefoon. Ze reageren ook heel erg snel en zijn coulant.
Veel keus in het aanbod
Veel leuke en verrassende aanbiedingen. Voor iedereen wel wat te vinden.
vele verschillende interessante aanbiedingen, mooie gratis acties
Leuke aanbiedingen en duidelijke regels
Makkelijk, goed bereikbaar en klant gericht. Leuke aanbiedingen en hopelijk geld dit ook voor de ondernemers.
Geweldige aanbiedingen
Super leuke aanbiedingen!
Altijd leuke deals. Ik ga regelmatig uit eten en leer zo leuke restaurants kennen.
Klantvriendelijkheid, en de medewerkers die zijn wauw, ga zo door.
Geamakkelijke site, alles goed te vinden en uit eten voor een leuke prijs !
Leuke aanbiedingen en bereikbaar als er iets te vragen is! 👍🏼
altijd leuk om 'iets' te vinden op het moment datje dat ook wil
Geweldige mooie aanbiedingen van eten drinken dagjes weg producten. Zo divers...super
Goede service, ook al heb je een foutje gemaakt. Ze lossen het keurig met je op.
Werd snel en aardig geholpen erg tevreden mee.
Prima, komt vaak van pas
Gisteren vouchers gekocht, kon ze nergens weer vinden, maar uiteindelijk snel en accuraat geholpen door de klantenservice, had mijn email er niet goed ingezet, maar met de hulp van de klantenservice kwam alles weer goed. Nogmaals dank voor de hulp, ga zo door.
Roo service en denken goed mee!
Goeie deals, blij mee!