Social Deal reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 32.271 recente reviews uit 3 bronnen.
5 maanden geleden

Maken hier al gebruik van vanaf het begin onder de naam Sweet Deal. Al die jaren genoten van alle aanbiedingen en de goede service. Voor ons altijd een reden om heerlijk buiten de deur te eten

6 maanden geleden

Ik vind altijd wel iets leuks!

6 maanden geleden

Erg leuk om van deze deals gebruik te kunnen maken . En het werkt heel erg makkelijk.

6 maanden geleden

Ze zijn vriendelijk reageren snel.en zijn behulpzaam met het oplossen van verkeerde reservering

Zeer gevarieerd programma

6 maanden geleden

Gaat makkelijk. Leuke voordeeltjes waardoor ik dan een massage kan laten doen

6 maanden geleden

Onlangs heb ik gevraagd om een voucher voor een diner in een restaurant terug te betalen omdat een persoon wegens ziekte niet kon aanwezig zijn die avond. Dank zij een snelle reactie van de klantendienst werd het bedrag van de voucher een paar dagen later teruggestort op mijn rekening. Fijn geregeld door de klantendienst, waarvoor dank.

6 maanden geleden

Verschillende deals gehaald. In de afgelopen jaren alleen maar positieve ervaringen gehad.

6 maanden geleden

Altijd leuke betaalbare aanbiedingen!

6 maanden geleden

Leuke aanbiedingen, vele verschillende en scheelt echt veel

7 maanden geleden

Klantenservice is prettig in de omgang en prijzen zijn vaak concurrerend. Let wel op de kleine lettertjes, je kunt niet altijd uit het volledige menu kiezen bijvoorbeeld bij een restaurant, of een drankje is niet inbegrepen. Ook kan het zijn dat je op de drukste dagen van de week niet kunt reserveren met je vouchers. Daarbij zeg ik dus, de prijzen zijn daar ook naar en de klantenservice is prima en bereikbaar via WhatsApp of telefoon. Ze reageren ook heel erg snel en zijn coulant.

Veel keus in het aanbod

7 maanden geleden

Veel leuke en verrassende aanbiedingen. Voor iedereen wel wat te vinden.

7 maanden geleden

vele verschillende interessante aanbiedingen, mooie gratis acties

7 maanden geleden

Leuke aanbiedingen en duidelijke regels

7 maanden geleden

Makkelijk, goed bereikbaar en klant gericht. Leuke aanbiedingen en hopelijk geld dit ook voor de ondernemers.

Geweldige aanbiedingen

✓ Social Deal Hi, wat leuk om te horen dat je tevreden bent over ons aanbod van deals. Bedankt voor het delen van je ervaring! Groet, Marit - Team Klanttevredenheid.

Super leuke aanbiedingen!

7 maanden geleden

Altijd leuke deals. Ik ga regelmatig uit eten en leer zo leuke restaurants kennen.

✓ Social Deal Hi, wat leuk om te horen dat je blij bent met het concept van Social Deal. Bedankt voor het delen van je ervaring! Groet, Marit - Team Klanttevredenheid.
7 maanden geleden

Klantvriendelijkheid, en de medewerkers die zijn wauw, ga zo door.

✓ Social Deal Hi, wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent over ons en onze service! Bedankt voor je vijf sterren review! Groet, Marit - Team Klanttevredenheid
7 maanden geleden

Geamakkelijke site, alles goed te vinden en uit eten voor een leuke prijs !

7 maanden geleden

Leuke aanbiedingen en bereikbaar als er iets te vragen is! 👍🏼

7 maanden geleden

altijd leuk om 'iets' te vinden op het moment datje dat ook wil

7 maanden geleden

Geweldige mooie aanbiedingen van eten drinken dagjes weg producten. Zo divers...super

8 maanden geleden

Goede service, ook al heb je een foutje gemaakt. Ze lossen het keurig met je op.

✓ Social Deal Hi, wat fijn dat je goed geholpen bent door een van onze collega's! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Marit - Team Klanttevredenheid
8 maanden geleden

Werd snel en aardig geholpen erg tevreden mee.

8 maanden geleden

Prima, komt vaak van pas

✓ Social Deal Hi, bedankt voor je mooie review! Groet, Marit - Team Klanttevredenheid
8 maanden geleden

Gisteren vouchers gekocht, kon ze nergens weer vinden, maar uiteindelijk snel en accuraat geholpen door de klantenservice, had mijn email er niet goed ingezet, maar met de hulp van de klantenservice kwam alles weer goed. Nogmaals dank voor de hulp, ga zo door.

8 maanden geleden

Roo service en denken goed mee!

✓ Social Deal Hi, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en bedankt voor de mooie review! Groet, Marit - Team Klanttevredenheid.

Goeie deals, blij mee!

Meer Social Deal reviews