Social Deal reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 32.271 recente reviews uit 3 bronnen.
11 maanden geleden

Ik had een Voucher gekocht voor wimpers te laten doen. Spijtig genoeg kreeg ik maar geen antwoord van de persoon die het aanbiedt. Milena van de klantenservice van social deals heeft mij het bedrag teruggegeven als tegoed op social deals zelf! Veel dank aan Milena 😀

✓ Social Deal Hi, wat fijn dat je goed geholpen bent door een van onze collega's! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid
11 maanden geleden

Keurig geholpen bij het retourneren van een voucher

✓ Social Deal Hi, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je ons deze positieve review geeft, bedankt! Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid.
11 maanden geleden

Vriendelijk en snel geholpen bij deal zonder beschikbaarheid op de door mij gewenste datum.

✓ Social Deal Hi, wat fijn dat je goed geholpen bent door een van onze collega's! Bedankt voor de positieve review. Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid
11 maanden geleden

Klantenservice is heel goed , 💯ze hebben mij geholpen met vriendschap.

✓ Social Deal Hi, wat een leuke review! Wij doen elke dag ons uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen. Fijn dat dit door jou ook zo wordt ervaren. Groet, Fauve- Team Klanttevredenheid

Klantenservice is top!

Super goed geholpen

✓ Social Deal Hi, wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent! Alvast veel plezier gewenst bij jouw volgende deal. Groet, Fauve- Team Klanttevredenheid
11 maanden geleden

Zeer goede service Ik had iets verkeerd geboekt en snel mij geholpen

11 maanden geleden

Alweer snel en tot volle tervredenheid geholpen door de serviceafdeling! Top!

11 maanden geleden

Door omstandigheden bleef ik met twee ongebruikte Vouchers zitten. Omdat de annulering binnen 14 dagen was kon ik ze na een appje met Milena van Social Deal retourneren en zal het geld terug gestort worden. Daar ben ik heel blij mee, goed geregeld en prima service!

✓ Social Deal Hi, wat fijn dat je goed geholpen bent door Milena! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid
11 maanden geleden

Melina regelde meteen alles, top!

11 maanden geleden

Milena heeft mij goed geholpen. Snel actie ondernomen om probleem op te lossen. Ik koop graag op social deal.

11 maanden geleden

Goed geholpen door Milena..

11 maanden geleden

Het heeft even geduurd voordat ik echt geholpen werd via whatsapp, maar daarna was het perfect. Goed meedenken en oplossing bieden. Erg fijn!

✓ Social Deal Hi, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid.
12 maanden geleden

Gekochte voucher kon ik helaas niet verzilveren binnen de aangegeven termijn. Bedrag is crediteerd als tegoed

✓ Social Deal Hi, fijn dat het op deze manier opgelost kon worden door een van onze collega's! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid.
12 maanden geleden

Mijn gesprek met Milena van de klantservice was fijn en met haar direct en duidelijke uitleg werd ik snel geholpen!

12 maanden geleden

Supervriendelijk geholpen en snelle service!

12 maanden geleden

Bedankt Milena! Na het kopen van een voucher kon ik maar geen afspraak maken op genoemde locatie. Voucherbedrijf gaf aan dat ik contact kon opnemen met de klantenservice. Milena heeft mij fijn geholpen en mijn vouchers geannuleerd. Het bedrag staat op mijn account en nu kan ik wat anders boeken. Alles verliep soepel en fijn.

12 maanden geleden

Alessia (klantenservice) heeft mij netjes en naar volle tevredenheid geholpen.

✓ Social Deal Hi, wat fijn dat je goed geholpen bent door Alessia! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid
12 maanden geleden

Meike heeft me vandaag héél goed geholpen , TOP 👌👌 Ze is heel vriendelijk en behulpzaam en heeft alles meteen uitgezocht en voor ons opgelost ! Dankjewel Meike 💐

✓ Social Deal Hi, wat fijn dat je goed geholpen bent door Meike! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid
12 maanden geleden

Ontzettend snel en goed geholpen!

✓ Social Deal Hi, bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bet. Groet, Fauve- Team Klanttevredenheid
12 maanden geleden

Goed, snel en vriendelijk geholpen bij bioscoopvoucher waarbij film volgeboekt was, saldo teruggekregen

✓ Social Deal Hi, wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent over ons en onze service! Bedankt voor je positieve review! Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid

Uitstekend geholpen en het " het probleem " correct afgehandeld

8 maanden geleden

Klantenservice is heel behulpzaam en erg vriendelijk.

✓ Social Deal Hi, bedankt voor je mooie review! Daar worden we blij van. Groet, Fauve- Team Klanttevredenheid
8 maanden geleden

Via de app een vraag gesteld en duidelijk en super vriendelijk antwoord gekregen.

8 maanden geleden

Snelle terugbetaling en zeer goede service!

8 maanden geleden

No, it’s terrible. It’s not fun to buy a voucher that doesn’t work. And for Social Deal to say “it’s the supplier’s fault. And the supplier replies, “yes, this keeps happening. And social deal’s customer service is not open

✓ Social Deal Hi, what a shame this turned out the way it did! Could you please contact service@socialdeal.nl. We would be glad to take another look at the situation with you. Regards, Marit Team Customer Satisfaction.

Makkelijk om je voucher te bestellen, te betalen en de reservering te maken

✓ Social Deal Hi, wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze app/website! Alvast veel plezier gewenst bij jouw volgende deal. Groet, Fauve- Team Klanttevredenheid
8 maanden geleden

Er ging iets mis met reservering van boottocht Amsterdam. Maar gelukkig kon er savonds om 22.00 nog gebeld worden met een vriendelijke medewerker die mij met succes heeft geholpen. Top service!

✓ Social Deal Hi, wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor je positieve review! Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid
8 maanden geleden

Hele goede aanbiedingen, duidelijke website en je kan meteen zien of er mogelijkheden zijn om te reserveren .

✓ Social Deal Hi, bedankt voor je leuke review. Wat goed om te lezen dat je positieve ervaringen hebt met Social Deal! Groet, Fauve - Team Klanttevredenheid
8 maanden geleden

Vriendelijk geholpen bij vraag. Uitstekende service.

✓ Social Deal Hi, bedankt voor positieve review! Daar doen we het voor! Groet, Fauve- Team Klanttevredenheid
Meer Social Deal reviews