Leuke aanbiedingen voor een goed prijs.
Zeer goede site en aanbiedingen ook als er wat verkeerd gaat wordt je goed geholpen vriendelijk personeel
Goede deals. Goed bereikbaar. Goede service. Gebruiksvriendelijk.
Leuke, lekkere deals met π― garantie voor omboeken binnen de geldigheidsduur van de deal. Klantenservice die hierbij helpt is top! Nogmaals dank! Ik boek nog vaker een deal :)
Ze hebben mijn probleem binnen de 2 dagen opgelost ,dat is gewoon top
Zeer snelle reactie en zeer behulpzaam π terwijl ze die vraag mss elke dag krijgen over cadeaubonnen π
Leuke aanbiedingen, we maken er regelmatig gebruik van.
Erg goede service, ik had per ongeluk de verkeerde vouchers gekocht, en heb zonder enig probleem het geld terug gekregen.
Heel snel en goed geholpen na de annnulering van de reservering door het restaurant zelf. Meteen is de terugbetaling van de vouchers in orde gemaakt. Top!!!
Door omstandigheden kon ik geen gebruik maken van de door mij aangekochte vouchers, zonder moeilijke vragen werd mijn geld terug gestort. Fantastisch
Leuke uitjes, nieuwe ervaringen opdoen en herinneringen maken
Het zijn allemaal TOPPERS!
Ik kon iets niet vinden via de officiΓ«le site van de deal. Heb dit voorgelegd aan de klantenservice en ze hebben me heel goed geholpen hoe ik het wel kon vinden. Iets langere wachttijd qua reageren maar dit is niet erg want het had geen haast. Dus prima service
Ik had moeite om met mijn tickets te reserveren en een medewerker van de klantenservice heeft mij super goed geholpen
Voucher restitutie zelfs op zelfde dag teruggestort. Na contact opgenomen te hebben was het terugstorten van een voucher geen probleem. Via de email alles snel, adequaat en vriendelijk afgehandeld.
Goede service, vaak meteen een antwoord op een vraag. We maken veel gebruik van hun aanbiedingen.
Aanbieder op Social Deal liet niets meer van zich horen; klantenservice SD heeft diverse malen actie ondernomen en mij op de hoogte gehouden. Uiteindelijk deal ontbonden en geld teruggestort. Perfecte service; dank!
Goede aanbiedingen en klantenservice
Fijne site, leuke aanbiedingen. Via whatsapp goed en snel geholpen bij vragen.
Vandaag had ik contact met Milena over een voucher dat veel te kort houdbaar was. Geen gedoe Het werd snel begrepen. de voucher is geannuleerd en wordt gecrediteerd
leuke kortingen , lekker uit eten
Voordelig en snel.
Altijd leuke deals tegen een mooie korting
Mooi aanbod met scherpe aanbiedingen, wel jammer dat je bij sommige zaken moet bij betalen.
Gevarieerde uitjes .Mooie en gezellige locaties. Heerlijk eten
Heerlijk uit eten voor een betaalbare prijs. Op deze manier al heel wat keren restaurants uitgeprobeerd
Mijn favoriete plek om leuke dingen te kunnen kopen
Door omstandigheden kon ik niet op de desbetreffende geboekte datum gebruikmaken van de coupon en heb ik verzocht of de datum van de boeking verplaats kon worden. Manuela heeft dit voor mij snel en begripvol kunnen regelen, erg fijn!
Leuke aanbiedingen!
Vaak maken we gebruik hiervan, vanwege een goede aanbiedingen. Super tevreden!