Tuinmaximaal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 674 recente reviews uit 3 bronnen.

Ben super tevreden met het product en met de zeer nette en correcte chauffeurs.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Brigitte,

Hartelijk dank voor uw recensie. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons product en onze chauffeurs. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Afgelopen maand een nieuwe glaswand en netjes geleverd gekregen. Er bleek na de levering dat er een kras op een van de deuren zit. Dat kan gebeuren. Ik heb een mail met foto's gestuurd, echter geen reactie ontvangen.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Piet,

Hartelijk dank voor uw recensie. Blij om te horen dat u tevreden bent over de prijs/kwaliteit verhouding en de levering.

Het spijt ons om te horen dat er een kras op een van de deuren zit. U geeft aan een mail te hebben gestuurd, echter hebben wij deze niet mogen ontvangen. Zou u deze mail opnieuw kunnen sturen naar klantenservice@tuinmaximaal.nl zodat wij u verder kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Zij zijn snel met afhandelen van problemen en leveren snel.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Jonathan,

Hartelijk dank voor uw recensie. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze kwaliteit, levering en service. We wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Wij zijn naar Eindhoven geweest en waren verbaast over de winkel "GEWELDIG" leuk personeel. De levering was heel goed met nette bezorging, goed op tijd en goede aanwijzingen.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Ad,

Hartelijk dank voor uw recensie. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze showroom, personeel en levering. We wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifdeuren! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

We hebben er heel veel plezier van lekker buiten zitten nu

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Ton,

Hartelijk dank voor uw recensie. Goed om te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u nog veel plezier met uw terrasoverkapping! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Donderdag 11 mei 2017 is de bestelde veranda bij ons afgeleverd er ontbraken 2 stoeptegels en 2 poeren en een stalen balk van 5 mtr de niet geleverde delen zouden een week later komen maar dat was voor ons geen optie ivbm de afspraken die ik met de klusser had gemaakt Ik heb toen zelf met een vracht bedrijf geregeld dat het opgehaald zou worden op vrijdag 12 mei 2017 toen die er kwam wilde ze het eerst niet afgeven na ander halfuur wachten kon hij het mee krijgen Ik vindt dit zeer slecht

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Arie,

Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent. We snappen dat het vervelend is als een levering niet compleet is. Mocht dit voorkomen, dan proberen we altijd zo snel mogelijk een nieuwe leverdatum in te plannen voor de missende onderdelen. Door de drukte kan het helaas voorkomen dat dit iets langer kan duren. Als u uw bestelling laat ophalen door een extern bedrijf, dient er van ons uit eerst gecontroleerd te worden of het bedrijf inderdaad komt namens degene die besteld heeft. Daarom nemen we hiervoor altijd telefonisch contact op met degene wiens naam op de aankoopbon vermeld staat. Nadat is vastgesteld dat het externe bedrijf inderdaad namens de besteller is ingezet, kunnen wij de bestelling meegeven. Vervelend dat het vracht bedrijf wat langer heeft moeten wachten voordat ze de bestelling meekregen in het magazijn. Dit kwam doordat het helaas erg druk was op dat moment bij het afhalen, onze excuses voor dit ongemak. We hopen dat u alsnog zult genieten van uw nieuwe terrasoverkapping.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Vind de overkapping heel mooi. De beschrijving vond ik op sommige punten niet echt duidelijk. De stallen balk die in de goot moet zat een knik in, hier door schoof die er heel moeilijk in, heb met een blok hamer erin moeten rammen. Ik miste een ijzerboortje voor de schroeven en, wat reserve schroefjes was ook niet verkeerd geweest

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Richard,

Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw overkapping.

Wij hebben de handleiding samen met onze monteurs zo gedetailleerd mogelijk gemaakt. Mochten er onduidelijkheden zijn dan had u ons ook altijd mogen bellen of mailen voor vragen. Wij nemen uw tip mee en gaan kijken hoe we onze handleiding duidelijker kunnen maken. Het spijt ons om te horen dat de stalen balk een knik had en dat u het ijzerboortje miste. Het kan wel eens voorkomen dat een levering incompleet is of dat er een defect is aan de geleverde producten. Als u direct contact met ons had opgenomen, dan hadden wij een oplossing voor u kunnen proberen te vinden. Fijn om te zien dat het uiteindelijk, met wat extra moeite, alsnog is gelukt. Bedankt voor de tips, ook betreffende de extra schroefjes. Wij gaan hier naar kijken.

Wij wensen u nog veel plezier met uw overkapping!

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Super gave veranda. Goede uitleg.prima levering Vlgs afspraak. Alles erbij.juiste keus gemaakt om bij Tuinmaximaal te kopen

Na bezoek aan bedrijf materiaal besteld, en het werd snel geleverd. Keurig afgeleverd, op plaats waar wij het wilden. Montage volgens plan uitgevoerd, en alles klopte netjes. Mooie materialen, en een goed resultaat. Wel handig om bouwinzicht te hebben, of van iemand te gebruiken.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Henk,

Hartelijk dank voor uw recensie. Goed om te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Zeer tevreden,in de winkel vriendelijk en duidelijk geholpen en degene die het geplaatst hebben .hebben perfect werk afgeleverd.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Cees,

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Super goede service. Alles heel goed geregeld.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Jacqueline,

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Na 3 weken wachten werden de deuren geleverd, redelijk eenvoudige montage en prachtig resultaat in onze beeldentuin, Hebben veel positieve reacties hierop.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Algonda,

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Zeer tevreden. Prima prijs en alle mooi thuis geleverd

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Tag,

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Ik ben helemaal klaar met Tuinmaximaal! Had een order geplaatst van ruim 2000 euro, later bleek dit fout te zijn gegaan met het meten. Wij wilde de nieuwe order doorgeven en de lopende order dus wijzigen. De nieuwe order was ruim 3000 euro. Als eerste hadden we gebeld of ze dit konden wijzigen en verrekenen. dat kon al niet, maar we zouden ons geld dezelfde week op woensdag nog terug krijgen. Totaal dus ruim 5000 euro betaald aan Tuinmaximaal. De levertijd is sowieso niet haalbaar, ze zeggen een week maar in praktijk wordt de levertijd 3 weken. Op 18 april kregen hebben we de boel geannuleerd en de nieuwe bestelling geplaatst. (order 500081634) Het is nu 4 mei en nog hebben we ons geld niet terug! Onderwijl heeft Tuinmaximaal allemaal smoesen en iedere keer weer vertragen ze de terug betaling. Dan klopt het banknummer niet, dan gaan ze het overmaken. Ook gisteren nog beloofde ze direct terug te betalen maar ze verrotten het. Wat een super super slechte service en afhandeling.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Jan,

Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent. Afhankelijk van de situatie, zullen wij de bestelling aanpassen of de bestelling annuleren. In uw situatie was het helaas niet mogelijk om de bestelling te wijzigen en te verrekenen. Hierdoor was de beste oplossing om de order te annuleren en een nieuwe bestelling te plaatsen. Wij doen vervolgens ons uiterste best om de terugbetalingen zo snel mogelijk te verwerken. Echter, het IBAN nummer wat u opgaf miste 2 cijfers. Hierover hebben wij mailcontact met u gehad om een correct IBAN nummer te ontvangen. Hier gingen helaas een aantal dagen overheen, waardoor u de terugbetaling niet dezelfde week op woensdag had ontvangen. Ons teruggeeftermijn bedraagt 14 dagen, maar mede door bovengenoemde omstandigheden was deze helaas met twee dagen verstreken, onze oprechte excuses hiervoor.

Wij hebben u gisteren, 3 mei 2017, gemaild dat uw geld dezelfde dag werd meegenomen met de betalingen en u uw geld dus op 3 of 4 mei kon verwachten.

Wat betreft de levertijd: Tuinmaximaal probeert uw bestelling altijd zo snel mogelijk te bezorgen of monteren. In het geval van extreme drukte zoals nu in het hoogseizoen kan het voorkomen dat de levertijd iets langer is dan dat wij aangeven. Onze excuses hiervoor.

Mochten we u nog verder van dienst kunnen zijn, dan kunt u ons bereiken via klantenservice@tuinmaximaal.nl

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Nette levering geen schroefje te kort

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Piet,

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Levering keurig volgens afspraak door vriendelijk en net personeel

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Kees,

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

6 weken geleden den overkapping geplaatst van tuinmaximaal. De levering was prima. Wat ons wel al opviel was dat er bij 2 glasplaten een klein hoekje beschadigd was. Maar uit goede trouw hebben we ze er toch opgelegd . Wat te denken na de 3e plaat barste er een die zojuist op de overkapping is gelegd. Gelijk contact op genomen met tuinmaximaal en het werd opgelost. Helaas maar 1 plaat vergoed de andere waar het hoekje van afwas niet maar dat zie je ook niet als het er op ligt. Nadat alle glasplaten er op zijn gelegd is ons opgevallen dat niet alle glas platen er goed ingeschoven konden worden. Wat denk je hij is in het midden wat door gaan hangen. Ook fijn dat men van te voren niet even op attendeerd dat als men een overkapping van 5 X4 m met glasplaaten hebt om een extra staander te plaatsen. Wat men wel bij 6 m adviseert. Nu alles staat hebben we zelf maar een staander extra besteld maar helaas moeten we dan weer heel de nieuwe stoep weer ophalen wegens het slechten advies van tuinmaximaal. Wij raden hem ook niemand meer aan. Zoals het daar aan toe gaat is het toch niet zoals het hoort. En ook dat mag wel is vermeld worden!

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Marian,

Het spijt ons om te horen dat u niet geheel tevreden bent. In onze leveringsvoorwaarden staat dat u altijd voor montage even moet controleren of het onderdeel vrij is van defecten. Indien u een defect constateert en dit onderdeel door Tuinmaximaal zo is geleverd: monteer het onderdeel dan niet. Tuinmaximaal zal zo snel mogelijk beschadigde producten omruilen. Indien u ondanks deze instructies alsnog een onderdeel met een beschadiging of defect monteert, dan kan Tuinmaximaal deze niet meer omruilen. Ondanks dat u de glazen plaat toch had gemonteerd, zijn wij coulant geweest en hebben de reeds gemonteerde dakplaat die kapot gesprongen was direct bij u omgeruild.

Wat betreft het niet goed inschuiven van de dakplaten: onze glazen dakplaten zijn op maat gemaakt zodat ze precies passen in onze terrasoverkapping. Als u de montagehandleiding heeft gevolgd dan kunnen de glasplaten, zonder al te veel moeite, in de overkapping worden geplaatst.

Gumax® terrasoverkappingen hebben, door de extra stevige constructie, minder staanders dan terrasoverkappingen van concurrenten. In uw situatie 5,06 x 4 meter heeft u maar 2 staanders nodig. Bij alle Gumax® terrasoverkappingen wordt over de volle breedte een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in de goot geschoven. De gegalvaniseerde stalen strip maakt de goot van de terrasoverkappingen maarliefst 5 keer zo sterk. Bij dit soort grote overspanningen is het inderdaad mogelijk dat de goot in het midden tot enkele centimeters door kan hangen. Dit is een normaal verschijnsel. De stalen strip zorgt echter ook voor de stevigheid van de goot zodat deze grote belastingen kan verduren. Vandaar dat wij u er niet op attendeerde dat u een extra staander nodig heeft, want dat is in principe niet nodig.

Wij zijn van mening in uw situatie een passende oplossing te hebben aangeboden. We hopen dat u alsnog veel plezier beleefd van uw terrasoverkapping. Als we u nog ergens mee kunnen helpen, dan kunt u altijd mailen naar klantenservice@tuinmaximaal.nl

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

In de showroom geweest Gaat heel gemoedelijk en goed geholpen Ondanks dat het druk was toch snel geleverd binnen 14 dagen Zeer makkelijk zelf te plaatsen Ik raad dit bedrijf zeker aan

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Tim,

Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Nog nooit te maken gehad met zo'n slechte zaak. Na vele telefoontjes een afspraak kunnen maken voor levering 3 weken later. Terwijl hun adverteren met levering binnen 1 week Levering was niet in orde, hun fout Ook daarna geen enkel contact vanuit tuinmaximaal en geen enkele service/ tegoedkoming. Momenteel nog steeds in afwachting van hun telefoontje. Zeer zeer ontevreden.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Tam,

Het spijt ons dat u niet tevreden bent. We streven inderdaad naar de 1 week levertijd, maar helaas kan het door de drukte voorkomen dat de levertijd iets langer is. We proberen altijd zo snel mogelijk een leverdatum in te plannen. Vervelend dat uw levering niet compleet was, hiervoor onze oprechte excuses. Mocht het voorkomen dat een levering niet volledig is, dan plannen we altijd zo spoedig mogelijk een nieuwe leverdatum in om de missende onderdelen alsnog te leveren. Zodra we een passende datum hebben gevonden, zullen we u contacteren. U bent gister hierover gebeld en u zult uw missende onderdelen vandaag ontvangen.

We hopen dat u alsnog zult genieten van uw nieuwe terrasoverkapping.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Precies zoals afgesproken is er geleverd. Nog wat instucties gekregen van de bezorgers. Bestellen is simpel

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Eddie,

Bedankt voor uw recensie. Goed om te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Inmiddels diverse bestelling gedaan bij Tuinmaximaal. Altijd snel geleverd en nog belangrijker, volledig compleet.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Ed,

Bedankt voor uw recensie. Goed om te horen dat u zo tevreden bent met de leveringen en de producten van Tuinmaximaal. We wensen u nog veel plezier met uw aankopen! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

In de winkel werden wij geholpen door een heel vriendelijke en kundige jongedame. Zij vertelde ons precies wat we wilde weten en maakte ook een correcte offerte voor ons. een paar dagen later de schuifdeuren besteld die netjes op de afgesproken manier door ook weer heel vriendelijke medewerkers thuis werden bezorgd. Deuren ondertussen zelf geplaats, (simpele klus). zijn zeer tevreden over alles, de kwaliteit van de materialen maar zeker ook van jullie medewerkers.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Ad,

Bedankt voor uw recensie. Goed om te horen dat u zo tevreden bent met de producten en onze medewerkers. We wensen u nog veel plezier met uw nieuwe schuifdeuren! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

We zijn na het zien van de advertentie, naar de showroom gegaan in Eindhoven om te kijken hoe het in werkelijkheid er uit ziet. Daar zijn we zeer netjes geholpen en hebben daar dan ook de bestelling gedaan. De levering is één keer afzegt (door problemen met de vracht auto) voor de tweede keer netjes op tijd geleverd. De bezorgers hebben de glazenschuifdeuren netjes voor mij afgeleverd op de gevraagde plek. Tevens hadden ze een zeer goed advies: Leg de glazen schuifdeur op de tafel (op een deken) dan kan je makkelijk na montage van de rail geleider de deur met z'n tweeën oppakken en in de rails schuiven. Glazendeuren zijn zwaar, maar het plaatsen ging zeer zeer goed.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste J.C.,

Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u nog veel plezier met uw bestelling! We zijn benieuwd naar het eindresultaat, mocht u nog mooie foto's hiervan hebben dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Alles keurig en correct geleverd, op de afgesproken tijd!

✓ Tuinmaximaal.nl Hallo Frank,

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u nog veel plezier met uw bestelling! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

We kunnen niet anders dan deze verkoper aanraden. Komen alle afspraken na en zijn super vriendelijk, ondanks dat de verkopers jong zijn weten ze alle vragen te beantwoorden en denken ze met de klant mee. In een woord super!

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Harrie,

Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Wij hebben online een veranda gekocht nadat we ons eerst ruim hebben laten voorlichten. Uiteindelijk de keus gevallen op Tuinmaximaal. Kreeg een telefoontje wanneer ze zouden kunnen leveren en hierop een dag bevestigd. Op de dag zelf netjesceen belletje gehad van de chauffeur hoe laat ze ongeveer zouden arriveren. In overleg bepaald waar de onderdelen gestald mochten worden en dit is snel vakkundig gedaan. Bij de veranda zat een beschrijving hoe deze gemonteerd moest worden en dat ging prima. Uiteindelijk staat de veranda in een handomdraai. Wij zijn er heel blij mee, we hebben de klassieke variant gekozen welke iets meer smoel heeft dan de moderne maar smaken veschillen. De dskplaten hebben we UV voor gekozen en hebben nog genoeg licht in huis en zitten we lekker droog. Prijs kwaliteit is zeer goed in balans. Je krijgt wat wordt beloofd en dat heel scherp geprijst in vergelijking met goedkoperen varianten veranda's. Zeker aan te bevelen bij Tuinmaximaal te shoppen.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Pat,

Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u nog veel plezier met uw terrasoverkapping! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Behalve het feit dat er vijzen ontbraken, alles prima afgeleverd en geregeld.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Leen,

Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u, ondanks het ontbreken van de vijzen, tevreden bent! We zullen er in het vervolg beter op letten. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Na een zoektocht op het internet, terecht gekomen bij Tuinmaximaal. In de eerste instantie was ik zeer tevreden over dit bedrijf, maar als ik kijk naar de gang van zaken, dan bedenk ik mij daarover! De afwerking van de terrasoverkapping is namelijk niet goed uitgevoerd. Het is namelijk zo dat de overkapping aan de rechterzijkant niet juist is geplaatst waardoor er een ruimte is ontstaan waar mijn volledige hand nog tussen past. De monteur gaf destijds aan dat hij niet rekening had gehouden met de muur en dat er daardoor zo een ruimte zit tussen de rechterzijde en de muur. Hij gaf ook aan om dit nog te gaan afwerken. Nadat ze weg waren gegaan zag ik dat er helemaal niets aan was gedaan! Hierdoor heb ik sindsdien lekkage. Ik besloot om dit aan te gaan kaarten bij Tuinmaximaal. Vervolgens krijg ik een mailtje terug met het bericht dat dit zo is gedaan zodat het materiaal zich nog kan uitzetten. De ruimte tussen de rechterzijde en de muur bedraagt 2 cm, dit is wel erg veel voor het uitzetten van het materiaal! Daarnaast krijg ik ook nog een gedeelte uit de voorwaarde dat helemaal niet van toepassing is op mijn situatie en de medewerker blijft maar aangeven dat het wel zo is. Ze heeft het over een terrasoverkapping die geplaatst is tussen 2 muren en dat als er dan lekkage ontstaat hun daar niet verantwoordelijk voor zijn. Ik kan je vertellen dat mijn overkapping helemaal niet tussen 2 muren is geplaatst en dit dus niet van toepassing is op mijn situatie. Het is dus een welles nietes spelletje geworden, waarbij hun de beloftes die zij maakten niet willen nakomen. Dit allemaal kan opgelost worden met een stuk afdichtingsrubber, maar in plaats daarvan wordt ik gewezen op een gedeelte uit de algemene voorwaarden die helemaal niet van toepassing is op mijn situatie. Daarnaast gaf de monteur destijds ook nog aan om het nog af te gaan werken, wat hij dus NIET heeft gedaan en als ik ze er dan op wijs, dan proberen ze eronder uit te komen door mij onzin te gaan vertellen. Als dit de gang van zaken is van dit bedrijf dan heb ik er zeker spijt van dat ik dit product bij hun heb aangeschaft en dan raad ik het iedereen die het nog wilt gaan aanschaffen ook af! Zo hoort een bedrijf namelijk niet met zijn klanten om te gaan! Het bedrijf komt zijn beloftes totaal niet na!

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Sewan,

Het spijt ons dat u niet tevreden bent met de service. Tijdens de montage proberen onze monteurs altijd om een oplossing te zoeken voor onvoorziene situaties. Onze oprechte excuses als de monteurs tijdens de montage dingen hebben beloofd en deze vervolgens vergeten zijn uit te voeren. Zoals in onze voorwaarden geschreven, kunnen we helaas geen garantie bieden op waterdichtheid aan de zijkanten als een overkapping aan de zijkant tegen een muur wordt gemonteerd. Dit is omdat deze muur schuin kan lopen of niet vlak genoeg kan zijn. De monteurs kijken daarom per situatie hoe ze de overkapping zo goed mogelijk kunnen monteren, en of ze eventueel kunnen proberen om het waterdicht af te werken. Desalniettemin hebben wij een serviceklus ingepland waar onze monteurs nog eens zullen kijken naar uw situatie, en ze hun best zullen doen om tot een oplossing te komen.

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

De website is overzichtelijk en eenvoudig voor het maken van keuzes. De aflevering was keurig netjes en volgens afspraak. Ook de betaling "afterpay" verliep vlekkeloos. Al met al ben ik zeer tevreden met het geleverde product en de gang van zaken. Bedankt voor de goede service. Gr. Engelbert Heimerink

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Engelbert,

Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de website, de aflevering en het product. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl

Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal

Binnen een ruime week zijn de schuifdeuren geleverd. Alles netjes verpakt en tot op de schroef compleet. Na nog wat (ongevraagde) installatietips tijdens het binnenzetten van de spullen door de bezorgers aan de slag en nu een nog mooiere veranda in de tuin!

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Marcel,

Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het product, de service en onze bezorgers. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen we die graag via klantenservice@tuinmaximaal.nl

Meer Tuinmaximaal.nl reviews