Tuinmaximaal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 674 recente reviews uit 3 bronnen.

2x een glazen wand besteld en beide keren is alles volgens afspraak verlopen

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Remy,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het erg fijn om te horen dat u wederom tevreden bent over het bestel- en leveringsproces. We wensen u veel plezier met uw nieuwe glazen schuifdeuren!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Levering volgens afspraak, makkelijke montage!

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Sjors,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling en de montage instructies. We wensen u veel plezier met uw nieuwe glazen schuifdeuren!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Hele goede kwaliteit glas. Wel lange levertijd , twee panden voorzien van glazenpui. Helaas bij de eerste levering foute maat geleverd , wel goed opgelost. Zijn heel blij met onze keus!

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Thea,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit van het glas en onze service. Soms kan het voorkomen dat er iets foutief geleverd wordt, we vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over de geboden oplossing en dat u desondanks blij bent met uw nieuwe glazen schuifdeuren.

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

De overkapping is van goed kwaliteit en met behulp van de geleverde handleiding was het zeer eenvoudig te monteren. Ook de Spie op de schutting was zeer eenvoudig op maat te maken en te monteren, het schoonmaken van de kamers van de polycarbonaatplaat was het meeste werk. Zeer tevreden over de overkapping en de kwaliteit!

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Ronald,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Wat fijn dat de montage u goed is bevallen!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

+ Duidelijke afspraken + Goede verpakkingen + Eenvoudige installatie met meegeleverde handleidingen + Degelijke kwaliteit - Opspannen zonwering aan bovenzijde, hier zou het doek uitgespaard kunnen worden tpv het profiel waar deze omheen geklemd moet worden. - Compatibiliteit wat betreft het aansturen vanuit home domotica is nog onduidelijk.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Marcel,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het erg fijn dat u tevreden bent over onze producten. De ontwikkelingspunten die u aangeeft, nemen wij graag in overweging.

Wij wensen u veel plezier met uw terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van kunt genieten.

Super service, goed qualiteit

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Nils,

Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze producten. We wensen u heel veel plezier met uw aankoop!

Prima kwaliteit en service

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Leon,

Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en onze service. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er maximaal van zult genieten!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Erg te vrede over mijn serre. Goede kwaliteit, mooi glaswerk. De zetters hebben prima werk afgeleverd. Wachttijd was wat lang. Maar dat was mij bekend. Kortom een aanrader. Ook lekker in de winter bijna buiten zitten met mijn heaters en koelkastje. Kortom een zeer tevreden klant.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Paul,

Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en onze montageservice. Wat fijn dat u blij bent met het eindresultaat!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Wij zij uitermate tevreden over tuinmaximaal. En dan niet alleen over de overkapping met zonwering en schuifdeuren die zij geplaatst hebben. Ook de garantie is daar prima. Zeer tevreden over hun werknemers en het door hen opgeloste probleem. Komen afspraken goed na en leveren vakwerk. Niet moeilijk doen . Garantie is garantie . Top!

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Tijmen,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met onze producten, vakkundigheid, medewerkers en service. Wat fijn dat u blij bent met de aangeboden oplossing, gelukkig is alles naar tevredenheid verlopen.

We hopen dat u maximaal zult genieten van uw complete terrasoverkapping!

Gemakkelijk zelf te monteren,

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Geert,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat de montage van de glazen schuifdeuren u goed is bevallen. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er maximaal van zult genieten!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Terras overkapping besteld incl zonwering. Materiaal kwaliteit is buitengewoon goed. Sommige tekeningen in de handleiding kunnen iets duidelijker maar zelf monteren gaat als je redelijk handig bent prima!

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Marc,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Wat fijn dat de montage u desondanks goed is bevallen. We hopen dat u blij bent met het eindresultaat.

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Glazen schuifwand besteld . Vriendelijk geholpen en duidelijke communicatie over het product. Netjes geleverd, op tijd en zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers. De handleiding is duidelijk waardoor het plaatsen goed te doen is.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Marco,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent over onze service en communicatie. Wat fijn dat de levering u goed is bevallen en dat de montage u goed is afgegaan.

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Wij zijn zeer tevreden over Tuin Maximaal, twee jaar geleden hebben wij onze overkapping geplaatst naar onze tevredenheid. Afgelopen december hebben wij de glazen schuifdeuren met railsysteem geplaatst om het geheel af te maken. Levering gebeurt netjes op afgesproken tijd, het materiaal is voorzien van duidelijke handleidingen die tevens ook makkelijk te vinden zijn op de web site.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Gretha,

Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met de bestelde producten, de levering en onze montage instructies. Wat fijn dat het bestelproces geheel naar wens is verlopen.

We wensen u veel plezier met uw terrasoverkapping met glazen schuifdeuren en hopen dat u er maximaal van zult genieten!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Dit is de 2e keer dat wij bij Tuinmaximaal hebben besteld, deze keer was de levertijd wat langer maar dit stond al duidelijk aangegeven voordat wij de bestelling plaatsten. De communicatie en levering verliep verder gewoon perfect! Wij zijn zeer tevreden.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste KJ,

Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. We vinden het super om te horen dat u het bestel- en leveringsproces wederom als prettig hebt ervaren. Wat fijn dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

We hebben mooie glazen schuifwanden bij jullie besteld. De levering was erg snel, ondanks de coronadrukte. Makkelijk te monteren en met een fantastisch resultaat. Wij zijn er superblij mee en genieten er elke dag van.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Henri,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met onze producten, de levering en de montage instructies. Wat fijn dat u blij bent met het eindresultaat!

We wensen u veel plezier met uw nieuwe glazen schuifdeuren! We zijn benieuwd naar het eindresultaat. Als u leuke foto's heeft voor onze fotogalerij, dan kunt u deze delen via www.tuinmaximaal.nl/fotogalerij/upload-fotos.

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Ik heb begin november een carport besteld bij TuinMaximaal. Vanwege de drukte (waarschijnlijk door Corona) was de levering niet binnen 2 weken, maar duurde het zes weken. De bestelde spullen zijn geleverd en zijn precies zoals beschreven. In het weekend de carport geplaatst en ben hier zeer tevreden mee. Het is wel even goed uitkijken met het plaatsen van de deklatten, maar als je het eenmaal weet lukt het wel. Het ziet er allemaal zeer goed uit en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met de bestelde producten en onze prijs-kwaliteitverhouding. Wat fijn dat de montage u desondanks goed is bevallen en dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Zondag via de webshop besteld op maandag telefonisch opgebeld en afgesproken en verder alles volgens plan verlopen gewoon netjes meer kan je daar niet van zeggen Doe zo verder

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Jos,

Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. We vinden het super om te horen dat u het gehele bestelproces als prettig hebt ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe glazen schuifdeuren en hopen dat u er maximaal van zult genieten!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Heb de overkapping zaterdagmorgen besteld, voor 12 uur kwam er al reactie van de klantenservice. De materialen die geleverd zijn hebben en goede kwaliteit. Door de duidelijke instructiefilmpjes en de installatie pdf's is het goed zelf te monteren. Voorlopig een top-ervaring.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u het bestelproces als prettig hebt ervaren. Wat fijn dat u tevreden bent met de kwaliteit van de producten, onze montage instructies en onze service.

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Mooie materialen, prijs kwaliteit zijn goed! Montage is goed te doen.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Grad,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het erg fijn om te horen dat u tevreden bent met de producten en onze prijs-kwaliteitverhouding. Wat fijn dat de montage u goed is bevallen!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Service und Anlieferung ahben super funktioniert. Fahrer und Beifahrer waren super nett. Der eigene Aufbau hat mittels Aufbauanleitung und Video auf YouTube super funktioniert. Materialverarbeitung super.

✓ Tuinmaximaal.nl Hallo Herr Frank,

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unseren Produkten, der Lieferung und unserem Service zufrieden sind. Wie schön, dass die Montage gut geklappt hat für Sie!

Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrem neuen Terrassenüberdachung und hoffen, dass Sie es in vollen Zügen genießen werden!

Mit freundlichen Grüßen, das Team von Tuinmaximaal

Alles netjes afgeleverd . Eenvoudige montage??

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Frans en Jose,

Hartelijk dank voor jullie review. We vinden het fijn om te horen dat jullie desondanks tevreden zijn over het bestelproces en de levering. Wat fijn dat de montage jullie goed is bevallen!

We wensen jullie veel plezier met jullie aankoop en hopen dat jullie er maximaal van zullen genieten!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Super geregeld.En op tijd geleverd. We zijn er blij mee

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Gert,

Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie! Wat fijn dat u blij bent met de railsystemen. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent over het gehele bestelproces en de levering.

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Voor ons tuinhuis 2 railsystemen met totaal 6 glazen deuren besteld, die waren er al heel snel. In verband met drukte deze zelf in Eindhoven opgehaald. Na kort bezoek aan het loket konden we terecht met de bus in een hele grote overdekte hal. Waar de glazen deuren en rails snel met een karretje werden voor gereden. Bij het inpakken (we hadden al een glasbok in de bus vast gesjord) goede aanwijzingen gehad. De deuren zijn wel loodzwaar maar gelukkig zijn mijn zoons er sterk. Thuis eenvoudig, maar wel secuur, met een goede haakse slijper de rails en profielen ingekort en vastgeschroeft. De handeiding bevat goede tips. Ook bij het plaatsen van de deur in de rails is zeker mankracht nodig. Alles zit er netjes in en we zijn heel tevreden. Groeten, Bas

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Bas,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met onze producten en dat het gehele afhaalproces naar wens is verlopen. Wat fijn dat de montage u goed is afgegaan en dat u blij bent met het eindresultaat.

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Stipte levering en goede videos met uitleg.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste David,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent over de levering en de montage instructies. We wensen u veel plezier met uw nieuwe carport en hopen dat u er maximaal van zult genieten!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Online besteld terrasoverkapping die ik gebruik om mijn buscamper te stallen prima product snel geleverd geheel compleet met een heldere bouwtekening het plaatsen was vrij eenvoudig en de begeleiding van het bestellen tot en met de aflevering was keurig geregeld

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Bennie,

Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. We vinden het super om te horen dat u zo te spreken bent over ons product, de levering en de montagehandleiding. Wat fijn dat het gehele bestelproces naar tevredenheid is verlopen.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping/carport en hopen dat u er maximaal van zult genieten!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Ik heb voor het tuinhuis, een dubbele en een viervoudige schuifwand besteld. Ben eerst een kijkje gaan nemen in de showroom Eindhoven om extra informatie te krijgen. Geruime tijd later heb ik alles via de webshop besteld. Ik werd goed geïnformeerd over de status en de levering. Prima prijs- kwaliteitverhouding. Het monteren ging goed aan de hand van de meegeleverde handleiding.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Enrico,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten, de levering en onze service. Wat fijn dat de montage u goed is bevallen.

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Mooie terras overkapping die aan de hand van de beschrijving en filmpjes te monteren is. De bezorging was perfect verzorgt en zeer vriendelijk. Alles zit zeer netjes verpakt met zelfs gereedschap wat extra nodig is.(gatenboren). Ik heb de overkapping alleen geplaatst enkel de goot op hoogte brengen moet je inderdaad met twee man zijn. Met grondpoeren met afvoer zie je totaal niet van de regenafvoer. Wij zijn er zeer tevreden mee

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent over de samenstelling van de bouwpakketten, de levering en de montage instructies. Wat fijn dat de betonpoeren met HWA u bevallen en dat de montage u goed is afgegaan!

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Online mijn terrasoverkapping besteld ,zeer snel werd er contact opgenomen om de leverdatum af te spreken (24 dec. de dag voor Kerstmis),zeer vriendelijke leveranciers, duidelijke montage bijlage ,samen met zoon en zijn kameraad geinstalleerd op het 2e verdiep ,wat niet voor de hand liggend is.We zijn zeer tevreden van het totale plaatje.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Erwin,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het erg fijn om te horen dat u tevreden bent over onze chauffeurs, de levering en het eindresultaat. Wat fijn dat de montage u - met wat extra hulp - goed is afgegaan!

We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! We zijn benieuwd naar het eindresultaat. Als u leuke foto's heeft voor onze fotogalerij, dan kunt u deze delen via www.tuinmaximaal.nl/fotogalerij/upload-fotos.

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

Na schriftelijke offerte, bezoek aan showroom gebracht daar gastvrij met koffie ontvangen en uitgebreide uitleg gehad. Op al mijn vragen werd correct en met kennis gereageerd. Het verduidelijkt veel als je de constructie ter plaatse kunt bekijken en eventueel fotograferen. Aflevering exact op tijd in Duitsland volgens afspraak, met een telefoontje, een half uur vooraf. Keurige medewerkers die al de te leveren producten netjes op de door mij aangegeven plaats neer hebben gezet. Opbouw ging met de handleiding gemakkelijk. Een mechanische lift is onontbeerlijk(Boels verhuur) de goot is te zwaar om getild te worden. Een afkortzaag is niet echt noodzakelijk. Duidelijk aftekenen en met een dunne speciale schijf op een kleine haakse slijptol gaat dit ook goed. In zijn geheel na verwachting en prijs kwaliteit is helemaal in orde. Gewoon een aanrader.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Ton,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. We vinden het erg fijn om te horen dat u tevreden bent met onze vakkundigheid, service en de levering. Wat fijn dat het adviesgesprek in onze showroom naar wens is verlopen en dat de montage van de terrasoverkapping u goed is afgegaan.

Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal

We hebben eind november 2020 onze overkapping gekregen (9,06 x 4 mtr , glas). Vriendelijke monteurs die hem vakkundig geplaatst hebben. Een echte meerwaarde voor ons huis. Led verlichting mooi dimbaar en een zeer vernuftig zonweringsysteem. We verheugen ons echt op het voorjaar. Prijs-kwaliteit naar onze mening een echte topper want we hebben meerdere offertes laten maken en de meeste waren meer dan het dubbele in prijs. Tuinmaximaal bedankt.

✓ Tuinmaximaal.nl Beste Silvio,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het erg fijn om te horen dat u zo te spreken bent over onze producten, prijs-kwaliteitverhouding en vakkundigheid. Wat fijn dat u blij bent met het eindresultaat!

Meer Tuinmaximaal.nl reviews