keurig geleverd nog binnen de gestelde verzendtijd.
Levering ging goed, duurde wel even. Moest van ver komen.
Alles gut ,Versand hat etwas gedauert ,aber wurde ja erwähnt.
Good
Its not been delivered .. its way to long .. when i ordered its says 3 -5 days now its several weeks .. and nothing been delivered !!!
Dit is toch een betrouwbare site. Het artikel heb ik nog redelijk vlug gekregen, ondanks het feit dat dit van China kwam. Enkel heb ik het in het wit ontvangen en had een roze besteld. Maar dit maakt niet uit voor mij.
to small size
Faster delivery than average as mentioned online.
Correct product en snelle levering
Overzichtelijke site, snel bestelling kunnen plaatsen, meerdere mogelijkheden om te betalen. Snelle levering en zeer goede producten tegen een redelijke prijs . Ik kom hier zeker terug.
Na lang wachten wordt het verkeerde product geleverd. Hele discussie met bedrijf of nu wel of niet het goede product geleverd is, terwijl alleen al aan de hoogte van de betaling duidelijk is dat het verkeerde is geleverd. Retourneren kost ons geld en is meer dermate hoog dat dit helemaal niet interessant voor ons is. Kortom hele slechte service en dikke nul voor dit bedrijf
Broken on arrival
Vlotte service en makkelijke website
Product betaald, niet geleverd
Laatste levering 2 kabels valt tegen 1 werkt totaal niet en 2 werkt alleen de klant sorry zou moeten kunnen terugzenden
Product voorradig en gemakkelijk te bestellen.
Helemaal top. Leveringen gingen niet helemaal goed maar dit hebben ze keurig hersteld. Een levering met verkeert stekkertje en anders was zoekgeraakt door PostNL. Beide leveringen hebben ze nogmaals geleverd kosteloos.
Snelle levering van geschikte producten aan een zeer redelijke prijs.
Levering van gekocht artikel duurde lang en het gekochte artikel was te duur voor wat je uiteindelijk kreeg.
Alles goed geleverd en snel ook. Top kwaliteit
Ondanks de feestdagen snelle levering
Pure oplichting. Bestelde rotzooi werkt niet. Weggesmeten geld.
Delivery took a long time & the completely wrong product received. Communication was quick & polite but until now I am still waiting on my order
Vlotte levering
Was sceptisch of mijn pakketje ooit aan zou komen, maar het er zelfs sneller als verwacht. Top
Mijn bestelde artikel doet wat het moet! Voldoet aan al mijn verwachtingen. Levering was ook sneller dan verwacht.
snel geleverd!
Kwaliteit is prima en levering wad toch redelijk snel gezien het feit dat het uit China komt
goede levering was zeer goed ingepakt tegen beschadigingen
Afstandsbediening van 25 jarige tuner defect geraakt en tot mijn grote verwondering kon ik deze bediening bestellen bij Vicedeal. Bediening inmiddels aangekomen en werkt perfect.