Vicedeal reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.012 recente reviews uit 2 bronnen.

Bieden kosten effective onderdelen/oplossingen. Actuele levertijd was veel sneller dan de verwachting, super service

Goed product, zeer scherp geprijsd, duidelijke beschrijving en vlotte levering.

Vlotte levering. Top kwaliteit

Snel en goed

Je bestelt, je betaalt een schappelijke prijs en enige tijd later wordt je bestelling keurig netjes en goed verpakt geleverd. En dan blijkt dat het ook met de kwaliteit goed zit. Dus. graag tot een volgende keer

Snelle levering en gunstige prijs

Ik heb hiervoor gekozen : Verzekerde verzending met track en trace (€1.99) Je ontvangt je bestelling binnen maximaal 15-25 werkdagen en dit is eenvoudig te volgen via track en trace.* Flauwe kul, er was absoluut geen track en trace, maar ik heb dit genomen omdat de gratis verzending zonder track en trace zou zijn opgezonden (en dan krijg je het, vermoed ik, misschien niet .). 4 kleine plaatjes zink, aangekondigd : 2 mm maar veel dunner, slecht verpakt en helemaal verkreukeld aangekomen (ik heb er een foto van). Niet aan te raden die site!

Goede communicatie over de voortgang van de levering en prima bezorging.

Vlotte service en een nog vlottere communicatie: ik kreeg vrij snel een antwoord op mijn vragen

Beste de foto’s zijn niet duidelijk

Kwaliteitsproduct en snelle levering.

Prima goede ervering

Dit is m’n eerste bestelling bij dit bedrijf en de eerste indruk is zeer positief. De bestelling was goed verpakt en ook snel binnen.

Na het plaatsen van de bestelling werd ik steeds geïnformeerd over de stappen die gezet werden tot aflevering. Heel klantvriendelijk!

Let op! Oplichters! Leveren bestelde goederen niet!

Daarstraks besteld voor 45 e selfiestick. Berno mk 10. Emailbevestiging dat ik niet kon annuleren en dat de wachttijd wel tot 25 dagen kon duren. Dom van me om niet te kijken naar reviews en prijzen bij aliexpress en bol.com Blijkt nu dat ik voor 15 e als besteld had bij bol.com en 30 e de boot ben ingegaan als ik besteld had bij aliecpress. Zijn dus mensen die eerst bestellen of niets bestellen in china en grote verschil in hun zak stoppen. We moeten werk maken van deze vorm van zaken doen. Wat gaan we doen?

Nooit meer VICEDEAL bij ons! Pakje/order verdwenen (ICT materiaal) , track en trace (waarvoor je trouwens nog moet bijbetalen) in technische storing (klant is nooit verwittigd) , diverse contacten met steeds vervelende a.i. zinnetjes , maw. Dus niemand weet van iets (contactcentrum), laat staan dat men weet waar het pak nu uberhaupt is . En nu .? immigreren naar China en we gaan wel betalen. Of moeten we ze allemaal terugsturen.

Het zijn oplichters. Shimano ultegra fiets pedalen besteld, bij ontvangst blijkt het een namaak versie te zijn. Niet bestellen via vicedeal!

Ik had verwacht dat ik mijn bestelling binnen een week zou ontvangen. Pas na het bestellen werd mij duidelijk dat het enige weken zou worden voor ik mijn pakje zou ontvangen! En de Klantenservice is buitenlands. Toch had ik een goed gevoel bij de bestelling en inderdaad na zo’n 3-4 weken werd het pakje bij mij bezorgd. En het is precies wat ik heb besteld en ik ben er blij mee!

Correcte en stipte levering.

Oplichters. Pas als je besteld en betaald hebt, krijg je een mail met uitleg over lange levertijden en dat bestemming niet teruggedraaid kan worden. Uiteindelijk komt (althans, ik hoop dat het nog komt) uit China. Het dubbele betaald dan bij AliExpress, in de hoop sneller in huis te hebben. Niet dus. Sla Vicedeal snel over, je wordt besodemieterd!

Heb op 13 juli een bestelling geplaatst, pakket is verzekerd verzonden en zou al enkele dagen geleden geleverd zijn. Ik heb tot heden nog niets mogen ontvangen. Heb contact opgenomen met de klantendienst en men zie me (nogal kortweg) dat ik geduld moest hebben, het kwam in orde. Lijkt me een vreemd antwoord. Ik ben benieuwd. Eerste koopervaring valt dus niet mee. Ik wacht nog even af alvorens positieve reclame te maken voor Vicedeal.

Alles in orde maar spijtig is de lange levertijd een min punt

Sneller dan verwacht

Snelle levering binnen Nederland. Goede kwaliteit producten. Ik raad deze winkel aan iedereen aan.

They responded quickly to my enquiry and I received the product that I ordered very soon after that.

Item good quality and price fair. I found the delivery to be very slow, much slower than other suppliers. Delivery needs to be speeded up, otherwise I shan’t be using Vicedeal again.

De klantenservice reageert niet op mijn vragen en de aankoop van het product werkt niet.

Correcte prijs en aflevering

Had bumper bescherming voor mijn auto besteld,maar ik denk dat met wat ik ontvangen heb,opgerolde plastiek niet veel bescherming zal bieden.in de vuilbak die handel.

Meer Vicedeal reviews