Vicedeal reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.012 recente reviews uit 2 bronnen.

Besteld; goede begeleiding en info over het pakket en correct afgeleverd

Verkeerd artikel ontvangen. Wel gaat contact klantenservice soepel. Ik verwacht binnenkort geld terug.

Goede ervaring, snelle reactie, houden je op de hoogte.

Goede en duidelijke webshop. Nieuwe camera besteld voor samsung A40. Redelijk snel geleverd, goed ingepakt en goede kwaliteit van de camera, even goed als de originele camera. Enige minpuntje is dat er meer communicatie zou mogen zijn over de bestelling: bevestiging van betaling en aankomst van het pakketje. Voor de rest alles zeer goed.

In september drumstel voor kinderen gekocht, 2 stuks volgens de site 32 cm groot en in verschillende kleuren. Geleverd 2x drumstel in de zelfde kleur en 15 cm groot. Een retour label aangemaakt en nooit meer iets gehoord. Nu 2 maanden later nog een keer geprobeerd maar opeens kunnen ze het opdrachtnummer niet meer vinden. Waardeloos bedrijf.

Een prima tent!

Slecht, het product werkt niet. Hij gaat maar tot de 88kg en stopt daar

Afbeeldingen en omschrijving van product kloppen. Prima levering

Mijn product was helaas niet de juiste ,maar ze hebben het netjes met mij opgelost had de keuze om het te retourneren of het product houden en 40%van het koop bedrag trug gestord om mijn rekening heb, had binne paar uurtje het trug gestuurde bedrag op mijn rekening

Vicedeal.com wat een oplichters bende nooit meer wat kopen

Goed bereikbaar, mooie producten, duidelijk afbeeldingen, redelijke prijs en bovendien snelle en goede bezorging

Tot nutoe nog ok. maar ik heb mijn bestelling nog niet.

Duidelijkheid Goed verpakt Informatie die beschikbaar is, klopt

Goedkoop, snel geleverd. Maar er zaten 2 boutjes niet bij in de verpakking. Toch wel een aanrader.

Mooie producten en snel geleverd tegen een heel reële prijs

Snelle levering, snel geinstalleerd met instructie plan, werkt Top

Kunststofplaatje was zoals omschreven en werd keurig op tijd geleverd.

Redelijk snelle levering, wel jammer dat het van zover moest komen

Alles ging heel goed.

Alles goed gegaan , tijd van bezorgen vond ik wel lang

Prijs , kwaliteit en snelheid perfect

Correcte service maar lange leveringstermijn. gebruiksaanwijzing bij product ontoereikend.

Netjes binnen verwachting geleverd.

Levering zeer goed en vlug de service was geweldig

Sneller dan aangekondigd, keurig geleverd

Duidelijke communicatie over de levertijd

Ik heb adapters voor klikpedalen besteld. Kinderlijk eenvoudig, maar nadat ik had besteld, begon ik te twijfelen of het er wel 2 waren. Gelet op de prijs van andere sets, leek het op 1 losse adapter. Op de foto's stonden er wel 2, maar ik kon nergens uit de omschrijving halen dat het er 2 waren. Dan maar wachten op de levering. Dat duurde, maar dat was bekend. Uiteindelijk alles naar tevredenheid geleverd.

Goed en goedkoop

Product had niet de verwachte kleur en ik wilde het product retourneren. Maar vicedeal bespaarde mij de terugstuurkosten en ik hoefde het niet terug te sturen. Scheelt best wel tijd. Dank daarvoor.

Goeie eerlijke service, alleen jammer dat het leveren best lang duurt… maar ook staat vermeld

Meer Vicedeal reviews