Vodafone reviews

1.9
Positief7%
Neutraal1%
Negatief92%
PeriodeLaatste 12 maanden202220212020
Geen lid
Sophia
28-10-2023

Vandaag over gestapt naar KPN, scheelt 20euro per maand! DOEI VODAFONE😵‍💫

Vodafone; Zeer onvriendelijk aan de telefoon. Continu om het probleem heen draaien, collega’s geven elkaar de schuld maar lossen niets op.

Waar is de service gebleven?

Adriana
25-10-2023

Vodafone heeft een paar steekjes laten vallen.

Kan gebeuren natuurlijk maar ze lossen niets op. De klantenservice is buitengewoon slecht en niet al te beleefd.

Zo praten achteloos om het probleem heen door de aandacht af te leiden met een niet relevant antwoord.

Als het echt moeilijk wordt, zwijgen ze je dood.

Baris
19-10-2023

Ik schrijf u naar aanleiding van mijn recente ervaringen met mijn Vodafone Ziggo Unlimited abonnement, dat ik sinds juli 2023 afneem. Tot op heden betaalde ik maandelijks een bedrag van 25 euro, waarop een korting van toepassing was. Onlangs ontving ik echter bericht over een inflatiecorrectie, waardoor mijn maandelijkse kosten nu verhoogd zijn naar 28,25 euro.

Bij het afsluiten van mijn abonnement werden bepaalde voordelen beloofd, die nu niet worden nagekomen. Het is voor mij onaanvaardbaar dat ik nu maandelijks meer betaal dan bij mijn vorige provider, zonder dat ik hiermee heb ingestemd. Het is bovendien frustrerend om te constateren dat een vergelijkbaar Red Unlimited abonnement voor nieuwe klanten momenteel wordt aangeboden voor 25 euro.

Deze gang van zaken komt op mij over als misleidend en oneerlijk. Hierdoor voel ik me als klant niet serieus genomen en ervaar ik dit als oplichterij. Om deze redenen eis ik per direct een oplossing voor dit vraagstuk.

Ml
15-09-2023

Broer zelfs me zusje van 8 kan beter man deze service is om te verhuizen naar andere land neef 40 fking minuten aan de lijn voor een 2 min gesprek opdonderen vriend

Peter
13-09-2023

De belminuten zijn alleen in Nederland geldig buiten Nederland ook eu komen extra bij je rekening.

Bij ander aanbieders is dit niet zo

Nega
08-08-2023

Maar goeie God… wat is dit voor een drollen provider?!?!?

Sinds vanmorgen 10 uur ben ik met mijn abb over van t-mobile naar deze 😡 #%$¥! Vodafone.

Precies om 10 uur pats… geen internet meer. Telefoon keer uit…telefoon weer aan… Sim had ik al gewisseld… nope, niks.

Ff checken… het is nu bijna 23.00 uur dus 13 hele uren later: als ik 4 min verbinding heb gehad in die 13 uur overdrijf ik! En contact met hun opnemen? Constant storing: probeer het later nog eens!

Aan mijn reet! Kut provider 😡

Stefan
06-08-2023

4 aug bij Vodafone winkel geweest en aangegeven dat het scherm van mijn Samsung S22 Ultra kapot was. Ik wilde hem laten repareren. Letterlijke woorden vd medewerker waren dat ik dat bij Samsung moest laten doen terwijl ik het toestel bij Vodafone had gekocht. Bleek later uiteraard niet het geval te zijn. Ik heb altijd betaald voor leentoestel service en heb recht hier gebruik van te maken. Verkoper zei dat dit alleen maar kon als je ook verzekerd was bij Vodafone. Dit is volledig onjuist. Men wilde mij niet verder helpen. Thuis op de website van Vodafone gekeken en las dat als je Dynalogic 045-7501515 belt je een afspraak kunt maken om kapotte toestel op te halen en leentoestel te ontvangen. Voor de afspraak heb ik gevraagd om bevestiging dat men Leentoestel zou meenemen. Tot 2x toe een koerier langsgeweest echter geen leentoestel bij zich. Etc.

Berry
22-07-2023

Al maanden word ik bij Vodafone geconfronteerd met te hoge afschrijvingen. Het lukt me niet om dit probleem opgelost te krijgen. Ondanks herhaaldelijke pogingen om iemand te spreken te krijgen die het probleem kan oplossen krijg ik telkens te horen, dat er een zogenaamde ' case' is opgesteld en ik tzt op een antwoord kan rekenen.

Mijn hoop is nu gericht op de maand december, want dan is mijn contract bij Vodafone afgelopen en zal ik mij gaan contracteren bij een andere provider met een betere klantenservice.

Baris
24-04-2023

Vodafone's trage internetverbindingen: betaal voor niets!

Ik dien bij deze een klacht in over de belabberde mobiele data-verbinding die ik al meer dan anderhalf jaar ervaar. Ondanks herhaalde oproepen naar jullie klantenservice en de netwerken afdeling, is het probleem nog steeds niet opgelost.

Het is frustrerend dat ik als klant van Vodafone zo behandeld word. Ik betaal al meer dan anderhalf jaar lang voor iets wat niet naar behoren werkt en wat krijg ik in ruil? Een klantenservice die me keer op keer afwimpelt en een netwerken afdeling die beweert dat ze alles hebben geprobeerd, terwijl het probleem duidelijk nog steeds niet is opgelost.

Als klant voel ik me niet gerespecteerd door Vodafone. Jullie lijken geen enkele waarde te hechten aan mijn tijd en geld. Het lijkt alsof jullie denken dat jullie ons kunnen bedriegen en dat we toch wel blijven betalen voor jullie waardeloze diensten. Nou, ik pik dit niet langer.

Eric
28-03-2023

Het zijn oplichters,mooie praatjes om je 'n ab aan te smeren.Ala je er bent is het net wat anders in hun voordeel.Klantenservice is geen klantenservice maar 'n aso team! en vreselijk brutaal en ongepast!

Rob
04-03-2023

Overgestapt naar Vodafone maar blijkt al snel geen bereik te hebben op een hoop plekken bellen met ze en het licht aan alles maar niet aan hun mensen als je zakelijk goed bereikbaar wil blijven ga niet naar Vodafone wij hebben onze contracten afgekocht en heel gou weg bij dit ballen bedrijf

Hans
26-02-2023

Topbedrijf!

Zit al jarenlang probleemloos bij Vodafone en Ziggo 😄👍

Thom
22-02-2023

Al jaren lid bij Vodafone en krijg daarvoor geregeld extra's deals wegens trouwe klant. Zoals gratis dubbele data of extra korting bij verlengen van abonnement bij aanschaf van nieuwe telefoon. Uiteraard is dit bedoeld om mij als klant te behouden, maar dat neemt niet weg dat het goede service is.

Isa
16-02-2023

Al vanaf december bezig twee teruggestuurde toestellen terug betaald te krijgen. Ook loopt er een abonnement wat nooit gebruikt is. Tig keer gebeld en vervolgens wordt verbinding verbroken. Op chat zelfde ellende. Er wordt gewoon niks gedaan. Kost mij veel tijd en frustratie en nog ben ik niet geholpen.

Christiaan
02-02-2023

Vanaf december 2022 klant bij Vodafone. Tot op heden is het nog steeds niet gelukt om de korting op mijn abonnement aangetekend te krijgen i.v.m. het ook klant zijn bij Ziggo.

Begin januari zou dit opgelost worden, maar dit is tot op heden nog niet gebeurt. Klacht aangemaakt en daar is niet op gereageerd.

Net gebeld met Vodafone en daar geeft de medewerker aan dat alle 'scripts' zijn gesloten dus dat er nog niks gebeurt is.

De reden dat de korting niet is aangetekend op mijn abonnement is dat bij Ziggo de woonplaats volledig in hoofdletters is genoteerd en bij Vodafone niet. Kom nou.

Wat een enorm K bedrijf zeg!

Tar
29-01-2023

Troep en oplichting. Hebben netwerkgarantie, maar beweren dat er dekking is. Nooit meer!

Nanco
24-01-2023

Bij de helpdesk een Krankzinnig menu met veel te veel zijpaadjes. Soms kom je ook in een loop terecht waardoor het nooit ophoudt.

Vriendelijke medewerkers die niets oplossen. Vandaag 4 uur bezig geweest in een poging om een foor Vodafne gemaakte fout ( verkeerd abonnement) te laten herstellen. Doorberbinden half uur wachte en daarna verbroken verbinding. Is 3x gebeurd vandaag. Nu wel correcte abonnement maar weer veel te hoge niet afgesproken prijs. Kortom een geweldige puinhoop. Ben in de afgelopen 50 jaar nog nooit zo’n inefficiënte organisatie tegengekomen.

Richard
11-01-2023

Ik ben van KPN naar Vodafone overgestapt. Slechte keus. Als ik buiten spotify luister, heb ik vaak lange tijd geen muziek. Bij KPN nooit last van gehad. In de auto gebruik ik android auto. Ik moet voor dat ik weg rijdt, de wifi uitschakelen op de telefoon, anders breekt mijn navigatie af met het overschakelen naar 5G, als dit al beschikbaar is. Bij KPN had ik dat niet. Ik wilde mijn data pakket naar beneden bij stellen omdat ik veel minder data verbruik na een spondylodese (loop minder, dus minder muziek luisteren) moet je daarvoor €25 betalen. Zodra het mogelijk is, Vodafone én Ziggo eruit

Naam
10-01-2023

Was tevreden maar ik heb echt onwijs spijt dat ik een Esim heb gekozen bij de verlening. Het werkt niet. Online klantenservice kan niets doen! Snappen niet hoe het werkt - kunnen mij niets uitleggen waarom het verkeerd gaat. En om het probleem met mijn digitale product op te lossen moet ik naar een winkel! Serieus fysiek naar een winkel! Misschien moet Vodafone eens zorgen voor goede beschrijvingen en een werkend product!

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Ownwise
06-12-2022

EUR 4,57 voor betalen per overschrijving

EUR 20- voor het wijzigen van je abonnement

Onduidelijke facturatie, onverwachte kosten.

Nadat wij drie van de vier nummers hebben overgezet van Vodafone Red Together naar KPN, blijft er een wees nummer over waar geen data bij zit. Het is niet mogelijk om dit abonnement van dertig euro per maand om te zetten naar een abonnement met internet. De klantenservice zegt: Vodafone kan toch niet voor al haar klanten bijhouden welke abonnementen er zijn afgesloten. Dit zegt eigenlijk wel genoeg over Vodafone.

Meer Vodafone reviews